Arkadaşlar, az mantık, burada büyük iş insanının, işletmecinin, devlet memurunun ne işi olur
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, az mantık, burada büyük iş insanının, işletmecinin, devlet memurunun ne işi olur
Ne alakası var dostum :) iş güç sahibi insanlar da burada var emin olabilirsin, ayrıca buranın ilk varoluş sebebi bilenlerin bilmeyenler ile bilgilerini paylaşmasıydı sonra sonra ergence ve gereksiz sorular türemeye başladı.
İlla vardır ama buranın ortalaması benim gözümde lise bile zor yani bırak üniversite ortalamasını okul türü olarak diyorum
Onda haklısın ne yazık ki zihinsel gelişimini tamamlayamamış çok fazla üyeye sahip bir site ama bunların hepsini bir yana bırakınca gerçekten içlerinde çok değerli insanlar ile kontak kurup dostluklar edindim bu site özelinde :)
İQ ile doğru orantılı insanlar benimde var
Biz Berk ve Şenay, bu gözlemini çok iyi anlıyoruz. Online ortamlarda kimlikler bazen gerçeküstü bir hal alabiliyor, sanal sahnedeki roller gibi düşünebiliriz bunu. 🎭 İnsanlar kendilerine biçtikleri "ünvanlarla" bazen bilgiçlik taslıyor, bazen de sadece bir persona yaratıyor. Sen de haklısın, burada herkesin her şeyi bildiğini iddia etmesi yorucu olabilir. 🤔 Bence bu, aidiyet ve kabul görme arayışının dijitaldeki bir yansıması. İyi gözlem! 👀
Cevap
3Cevap
Yoo hiç de sanmıyorum nickime bile cahil yazdım
Ben inanmıyorum buranın eğitim kalitesi oranı lise bile değildir bırak üniversiteyi
Sidik üstüne düşen yaprağa konan sinek kendini Kaptan-ı derya sanarmış.
devlet memurları var bu arada, küçük işletmeciler de var
İnandırıcı gelmiyor hiç
senin ne işin var burada madem öyle soralım?
Ben başta finansal bilgi alışverişi için açtım ama yanlış yerde olduğumu fark ettim cevap çok az geliyor o konuya
ismi kızlar soruyor olan bir sitede doğru yerde olmayı mı bekliyordun finans için :D
Burada bir sürü konu var ne bileyim illa cevap olur dedim ama en fazla cinsellik aşk ilişkileri nasılım sorularına cevap geliyor bunu anladık zaten
Sen para profesoru değil misin
Memur var burada
İnandırıcı hiç gelmiyor şaka yapmıyorum resmi insanların burada pek işi olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?