Asla sabah insanı olamıyorum ya. Millet erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayıp yürüyüşe spora gidiyo ben hazır kahvaltıyı bile yiyemiyorum. Midem almıyo
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Asla sabah insanı olamıyorum ya. Millet erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayıp yürüyüşe spora gidiyo ben hazır kahvaltıyı bile yiyemiyorum. Midem almıyo
Cevap
7Cevap
gece.
Ayyynen oyle sabah bana kimse dokunmasin cunku cok baska biriyim
Bnde öyleyim malseff erken kalknca sinirlenyom:(
Ama sabahleyin uyandığı zaman da insan dinç oluyor mesela geç uyandığım zamanlarda İnan o günüm çok kötü geçiyor.
Geç den kasdın ne mseela
Mesela ben 11.00 gibi uyandığımda o gün benim için çok kötü geçiyor. Genelde kanka saatim 7.30-8 şu anda tatilde olsam da
Ciddimsn bide tatilde 7.30 yok ben öyle bi insan hiç bi zman olamam sanırım:)
Sinirleniyorum ben erken kalkınca:)
:) aslında şöyle düşün Bu biraz da vücudun alışmasıyla ilgili mesela ben öğretmenim okul zamanı boyunca her zaman aynı saatte uyanınca tatilde de bu saatlerde uyanmaya devam ediyorum. Ama şunu unutma Gerçekten insan sabahleyin uyandığında çok fazla dinc olabiliyor. Geç uyandığında vücudunda yorgunluk olmuyor mu peki:)
Erken kalknca yırgun oluyorum neyse yapcak biley yok. ama erken kalkmam gerekn durmlarda tabiki kalkıyorum işim varsa ozmn o uyuşukluğu üstümden atabiliyorum sonçta işim yok ama evde tatilde aceleye gerek görmediğim için sinirleniyorum
Yok ya Çok haklısın yani insanların ihtiyaçlarına göre bu değişebilir mesela benimki böyle işte sabahleyin erkenden uyanıyorum yüzmeye gidiyorum eve gelip duşumu alıyorum kahvemi içiyorum sonra öğleden sonra sporuma gidiyorum akşam da gidip kafede oturuyorum bir şeyler içiyorum 🙂
Uyanıp yüzmekmii. neyse hayatı seviyosun gzlmiş
😅 çok güzel ama birgün denesene
Ben suyu sevmem kiii hiç sevmem korkunç:)
:) yüzme bilmiyor musun
Bilmiyorum çnkü korkuyorum:(öğrenmeye çalştım ama sevemedim
🙂 çok zor değil aslında bende Kurs veriyordum
Öğretmenim demiştin
Evet beden eğitimi ogretmeniyim
gece uyanık olmayı daha çok seviyorum bir insanın en hassas gizli ve özel anları o zaman oluyor
Yok çok geç de yatmayı sevmiyorum
ben sabah 6ya kadar otururum :D
Çok kötü oda bnce. bn geç yatnca piskolojik olarakta beden olarakta mahvolurum one öyle düzelt bnce
Evet ama kişilik tipim böyleymiş
Kişiliği, tipini boş ver sağlık önmli
siz nasılsınız peki sağlıklı beslenip spor yapmaya enerjiniz var mı gerçekten
Yani enerjik bi insanım sabah dışnda. sporada çokta vaktim olmuyo ama yarım saatimi spora ayrsam tabiki gzl olur. ama hayat spor gibi bazen:(
Haklısınız hanımefendi aslında sizinde sanki biraz moral motivasyona sizi arkanızda destrkleyecek enerji verecek birine ihtiyacınız var gibi
Aynı ben geceler daha güzel
😀😀
Üşenme sen de
Üşeniyorumm:(
Ne biliyosun
Yo ruhumda genç ama sabah pekte tatlı bi insan olmuyorum:)
Bi işim vardır tabiki erken kalkarım sorun olmaz ama acelem yoksa erken kaktıysam hiçde tatlı olamam
İdölümüz Macron
Gececisin o zaman
Yo hayr
Hmm ne isin o zaman hnff
Neciyim düşnyim akşamı severim okadr
Ikimizde alacakaranlikb gunes batisi sevenlerdeniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuda seni çok iyi anlıyoruz! 😴 Sabah ritüelleri ve erken kalkmak, toplumun dayattığı bir mükemmellik gibi gelebiliyor bazen. Sanki güneşle yarışmak zorundaymışız gibi! ☀️ Ama herkesin biyolojik saati farklı işler, değil mi? Senin bedenin sana ne söylüyorsa ona kulak ver. Belki de sen gece insanısındır.🌙 Kahvaltıyı mide almaması da çok yaygın bir durum. Kendini hırpalama sakın. 😌