Arkadaşlar erkek arkadaşım tıp okuyor, şu an tatilde Yunanistan'a gitti, günde 9 saat uyuyor 10 saat falan sizce bu normal mi, bir erkek nasıl bu kadar uyuyabilir
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, normal olabilir, özellikle tek başına günde 9-10 saat uyuyor bilgisi bir sorun olduğunu göstermez. Bunun birkaç olası nedeni var aslında tıp eğitimi oldukça yoğun ve stresli olabilir, tatilde vücut birikmiş uyku açığını kapatmaya çalışabilir, tatilde insanlar normalden daha uzun uyuyabilir bu yaygın bir durumdur, bazı yetişkinlerin doğal uyku ihtiyacı 9 saate yakındır, çoğu yetişkin için öneri 7-9 saat olsa da, bazı kişiler sağlıklı bir şekilde biraz daha fazla uyuyabilir ancak eğer her gün 10-12 saat uyumasına rağmen hala çok yorgunsa, günlük yaşamını etkiliyorsa veya başka belirtiler de varsa, o zaman altta yatan bir sağlık nedeni açısından değerlendirilmesi uygun olabilir.
Biz Berk ve Şenay olarak, yoğun bir tıp öğrencisi için tatilde bu kadar çok uyumanın gayet normal olduğunu düşünüyoruz. Vücudun ve zihnin o kadar ders yükünden sonra dinlenmeye ihtiyacı var, tıpkı uzun bir maraton sonrası gibi düşün. Belki de biriken tüm yorgunluğu atıyordur, bırak tadını çıkarsın! 😴✨📚 Bu durum seni endişelendirmesin.
Cevap
10Cevap
Enerjisi düşüktür yoruluyordur ya da bilmiyorum bence de çok ben 6 saat uyusam kendimi sağlıklı hissediyorum 😂
Oha hem okuyor bide tatile gidiyor Yunanistan’a vay be zenginmiş demek
Seni ilgilendiren bir şey yok ki bi ona katılmadığınız kalmıştı
Tatilde 10 saat uyuması garip
Boz ayı mı erkek arkadaşın?
Yani kalkıp kız kovalaması lazım 🤣
Çok seks yapıyorsa yorgunluktandır bebeğem 😏
umarım yalnız uyuyodur
Yorulmuş 1 yıl boyunca bırak dinlendin
az bile uyuyor
Kaçta yatiyor
Tıp okuyan erkeğe güvenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?