Arkadaşlar cahil birisi değilim aslında.. Sadece çok zor durumdayım, birisi var âşık oldum köpek gibi. Namazlar kıldım, dualar ettim, deli gibi zikirler çektim, olmadı. Dini değerlerim de yüksek aslında, dinime düşkünüm ama artık başka çarem kalmadı gibi. Güvenilir olduğum şehirde bir hoca var, bağlama yaptıracağım. Amacım 'bana köpek olsun' değil, sadece beni sevsin, evlenelim, bu kadar. Ama korkuyorum, internette gördüklerim, insanların başına neler neler gelmiş; yok çocuğu sak@t olmuş, evi y@nmış vs vs. Sizde yaptıran oldu mu, neler yaşadınız, paylaşır mısınız
5 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seni sevmeyen birini böyle kötü ve iğrenç yöntemlerle kendine bağlamak ne kadar acınası bir durum ya, seni hiçbir zaman içten bir şekilde sevmeyecek belki de ve sen de bunu bilerek yaşayacaksın. Büyünün ne kadar büyük bir günah olduğunu dini bütün biri olduğunu iddia ediyorsan bilirsin zaten
Madem boş değilsin
Allah onu sana hayırlı nasip yazdıysa kaçışın yok eğer senin için hayırlı değildi hiç bir şeye zormala hatta ısrar bile etme sen nefis gözüyle bakıyorsun görmediğin bilmediğin bir sürü huyları var Belkide istihareye yat tavsiyem
Dün gece benzer bir soruyu yine sormuştun.
Oldukça cahilsin aslında.
Her şeyin olduğu gibi imanın da fazlası haramdır.
Sen fazlayı aşmış, bardaktan taşırmaya başlamışsın.
Dusunsene birisi sana yapsa hosuna gider mi? Sen de yapamazsin. Kavusabiliyorsaniz kavusun yoksa kalbine göm.
Caiz mi sorusunu geçtim dinen haram ve en büyük günahlardan bir tanesi.
Seni sevdi evlendinjz diyelim ya mutlu olamazsan boyle şeylere girme
Günah yaptırma
İllaki istiyorsan ben sana bağlanabilirim
Olmaz olsun böyle dini değerler senin yaptığın kötülük ya da istediğin mi deyim
Seni sevmeyen bir insana zorla kendini sevdirmek için böyle bir yola başvurmak gerçekten hayret verici dinine düşkün olduğunu da sanmıyorum öyle olsan Allahın yasakladığı ve çok büyük günah olan böyle bir işe kalkışmak aklına gelmezdi
Kardeşim bak yaparsın ama Allah onu öyle hayırsız birine çevirir ki bin pişman olursun onunla evlendiğine o aşk bitince naptım ben dersin kurtulmak boşanmak istersin ama onu da yapamazsın hem bu dünyan hem ahiretin mahbolur bi daha düşün
hikaye onlar... tamamen psikolojik... etkisi var mı var... evrene gönderdiğin enerji yoğunluğu ile alakalı
Basına her turlu musallat gelır, yaptırma, kotuluk buyuden gelır, allahın yasakladıgı seyı yaptırma
Yapmaa ahiretin yanar yapmaaa
Kime yapılacak seviyorsan yardım ederim
B0k yemek istersen otur aşağı
Nasipten öteye köy koy
Köy yok**