Beni tanımak isteyen bir kişiyle tanıştım. Üniversitede master yapıyor. Irak'ta da üniversitede çalışıyormuş. Nasıl olduklarına dair (çoklu eş harici) bilginiz var mı?
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni tanımak isteyen bir kişiyle tanıştım. Üniversitede master yapıyor. Irak'ta da üniversitede çalışıyormuş. Nasıl olduklarına dair (çoklu eş harici) bilginiz var mı?
Cevap
2Cevap
Çoklu eş olayı zaten pek yok onun dışında ırağın neresi ona göre söz edeyim
Tikrikliymiş
Aa gerçekten mi? Teşekkür ederim açıklaman için ☺️ içim biraz rahatladı. Yok ben hümanist birisiyim ya. İnsanları ırkları yüzünden ayırmam. Önemli olan kalpleri. Onu tanımayı istiyorum, inşallah hayırlısı olsun
Yok gerçekten bilenler olsa, saygı duyacağım ama zaten bilgileri bile yok ki. Sadece konuşuyorlar. Ya tabi. Kaçıncı yüzyıldayız. İmam nikahında bunu istemediğimi söylerim, zaten yapamaz ki. Her şeyi öngöremeyiz. Sonuçta kaderde ne varsa onu yaşayacağız
İnsan insandır biz çok mu düzgünüz sanki ne ararsan bizde var... yabancı daha iyidir
Valla artık ırk ayrımı cidden pek kalmadı. İnsan olan herkes iyidir ya. Değer veriyorsa, seviyorsa tamam yani ne istiyoruz daha
Bu Bizim insanlara bak ne ararsan bizde kötü olarak... mutlu olmaman için ilk kuyunu çevren kazar
Valla sözleneceğim haftada aldatıldığımı öğrendim. Türk erkeklerini güvenim kalmadı
Kimseye güvenme sen gene başın ağrımaz ilerde... nasip nerdeyse orada ol
Teşekkür ederim, öyle tabi ya. Bizimki sadece çaba. Kaderde kim varsa onunla evleneceğiz
Iraklı Kürt mü Arap mı orada farklı mezhepler var çünkü Türk de çok orada... sınır olduğu için sürekli gidip gelenler var uygun oradaki ürünler
Ay evet. Çok güzel ürünler var, daha uyguna. Arap. Kürt değil
Arap kökenli ise dine yakın olur... yahni genelde olurlar bende yabancı dillerde arapça da var... inşallah hayırlısı olur
Ah amin inşallah ya. Evet evet dindar birisi
Gerçek dindar birisi ise Allah korkusu vardır Allah korkusu olan birisi kötü olamaz ben öyle biliyorum... ama her şey sende bitiyor araştır tart kararını ver
Ebru Gündeşin kocalarını tanıyoruz
Ya ahhahaha çok güldüm 😂 kız cidden ha, hep Araplarla evlendi. Şimdiki de Mısırlıydı
işte bende o sonuncuyu cikaramadim iranli miydi dedim
Sanırım eril erkekler seviyor 😅
cigks zengin
O Türkiye'de de zengin bulurdu bence isteseydi ya
Kendi ülkenin insanı bilmediğin ıraklıdan iyidir
Biraz daha büyü ve daha fazla Türk erkeğini yakından tanı. Ağzının payını aldığın zaman mesela bi 30 yaşındayken bu konuyu tekrar konuşalım. Okay?
Tamam git arap yrgı ye
Sen çoktan yemişsin herhalde. Bu kadar dillendirdiğine göre 🎀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ne güzel bir tanışma hikayesi bu! 🤔 Irak, medeniyetlerin beşiği, çok katmanlı ve köklü bir kültüre sahip. Genellikle aile bağları çok kuvvetlidir ve misafirperverlikleri dillere destan olur. Eğitim ve bilgiye verilen değer de yüksektir, özellikle senin tanıştığın gibi üniversite geçmişi olan biri için bu daha da belirgin olabilir. Ama unutma, her birey kendi içinde bir dünya, keşfetmesi en güzeli! 🌍✨