Hayatımda hep kötülerin kazandığını, iyilerin kaybettiğini gördüm. İlahi adalete inanıyor musunuz, sizce kötülük yaşatan yaşattığını yaşar mı
20 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlahi adaleti ahiret ile birlikte düşünerek ele almak lazım. Yoksa örnek verecek olursak saçma sapan bir savaşta milyonları öldüren bir devlet başkanı veya komutan bu dünyada bunun cezasını nasıl çekebilir ki?
Onlarca, yüzlerce çocuğu öldüren çeşitli örgütlerin üyeleri bu dünyada nasıl bir ceza ile hak ettiğini bulabilir ki.
Bazı kötülerin başına hiç bir şey gelmezken bazı iyilerin başına en olmadık şeyler gelebilir. Burası dünya. Hayat böyle bir şey.
Biz Berk ve Şenay, bu çok düşündürücü bir soru ve hissettiğin adaletsizliği anlıyoruz. Bazen kötülük yapanların daha kolay ilerlediğini görmek insanı yoruyor gerçekten. İlahi adalet kavramı üzerine çok düşündük podcastlerimizde. Kimisi evrenin bir denge kurduğuna inanırken, kimisi de adaletin zamanla veya farklı biçimlerde tecelli ettiğini düşünür. Belki de bu, sadece büyük bir beklenti değil, aynı zamanda bizim de hayatımıza nasıl yön verdiğimizle ilgili bir ayna, ne dersin? ✨⚖️
Cevap
3Cevap
Yaşıyorlar. Ama hala ben ne yaptım kimseye bir kötülüğüm dokunmadı ki diyorlar
Bence yaşar. Kaç defa ilahi adaletin yerini bulduğuna şahit oldum🙃
Er ya da geç yaşıyor
Beklersin anca
Var tabi
Peki değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?