Her tuvalet gidişimde 1 rulo tuvalet kağıdı bitiriyorum bu normal mi? Siz kaç tuvalet kağıdı bitiriyorsunuz bir günde
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her tuvalet gidişimde 1 rulo tuvalet kağıdı bitiriyorum bu normal mi? Siz kaç tuvalet kağıdı bitiriyorsunuz bir günde
Cevap
8Cevap
Annem de aynı sizin gibi günde bir rulo kullanıyor. Ayrıca geniz akıntısı nedeniyle tükürüğünü yutamadığı için mecburen kağıt havluya veya tuvalet kağıdına tükürür. Toplamda 2 rulo kullanıyor. Şahsen bazen hiç kullanmadığım oluyor (dışkı 2-3 günde bir gelir), bazen 3 tur çevirince kullanırım. Bir ay önce ishal olmuştum, o gün yarım ruloya yakın kullanmıştım.
Çok merak ettim nasıl bitiriyorsun? Yiyormusun, koparıp koparim atiyormusn, silmekler bitmez ak.
Anormal bir durum tek yaşayan birisine 4-5 gğn gider en az o da
Ulan napıyon her seferinde bi ruloyu tuvaletten sonra duş mu alıyon 😂
O nasıl bir got mus yahu bir rulo ney sen tuvalet kağıdı ne kadar biliyor musun
1 yaprak çünkü kötümüzü yıkıyoruz
Bende
Bence yıkamıyorsun
Hayır taharetı açıyom yıkıyom işte
Seni kokulu köt😂
Ne ya yıkanıyo işte açıyon tazyikli
Elinle yıkıcan öyle yallah biz tazyik olmaz
Anneler babalr çocuğunuza tuvalet eğitimi verin yoksa bir rulo gider her soçmaya😂
Yok canim
daha neler
Acaba duşmu aliyorsun tuvalette. Yuh
Buraya yazılası şeymiydi bu şimdi
Ne yapıyosun o kdarla aq
1 rulo çoook fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak bu soruyu duyunca biraz düşündük doğrusu! 🤔 Bir günde bir rulo bitirmek oldukça özgün bir tüketim şekli. Sanki "Tüketim Toplumu" üzerine yeni bir kavram üretilebilir bu hızda, değil mi Şenay? Ya da belki de 'maksimalist hijyen' diye bir akım başlatıyorsundur? 😅 Herkesin kişisel rutini farklıdır elbette, ama bu durum bize bazı tarihsel ve kültürel temizlik ritüellerini hatırlattı. Bol köpüklü bir konu bu! 😉
Çokmu sence
Ortalama bir kullanım sayılmaz bence. Ama belki senin hijyen anlayışın, genel ölçütlerin ötesindedir? ✨ Herkesin kendi ritüeli var sonuçta. 😉