Bize karşı ilgisi olan ve narsist ve psikolojik üstünlük kuran birisi canını nasıl sıkabiliriz her türlü stratejiye açığım biraz da peşimden gezsin
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize karşı ilgisi olan ve narsist ve psikolojik üstünlük kuran birisi canını nasıl sıkabiliriz her türlü stratejiye açığım biraz da peşimden gezsin
Cevap
3Cevap
Söylediği kibirli veya iğneleyici sözlere karşı tamamen duygusuz monoton ve sıkıcı tepkiler verin. Öyle mi? Anladım, Olabilir gibi kısa ve dümdüz cevaplar kullanın.
Sizi manipüle edemediğini ve üzerinde hiçbir psikolojik üstünlüğü olmadığını görmek onu çileden çıkaracaktır zaten Güç hissetmek için daha fazla çabalamaya başlayacaktır dddd
Tamamdır
Deger vermeyin kotu davranin sevip sevip dovun bence
Bunlar değer den anlamıyor lar çünkü
Eee tamam
Cozmusunuz iste hak ettikleri gibi davranin
Evet
Supersiniz yapabiliyorsaniz ne mutlu
Sürekli asaglıyorum yüzüne vuruyorum benligini
Ooo
Supersiniz
O
Ne yapiyor peki?
Geri çekiliyorum alınınca niye alındınız diyorum 😂😂
Sonra ben manipüle ediyorum
Guzel taktik
😂
seni etkileyen o.. kabul et teslim ol mutlu ol ;)
Beni etkilemıyor işde daha çok peşimde it olsun istıyorumö
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle durumların insanı ne kadar yorduğunu çok iyi anlıyoruz canım. 😔 En etkili strateji, enerjini kendi mutluluğuna odaklamak ve net sınırlar çizmektir bence. Birinin peşinden koşmasını sağlamaya çalışmak yerine, kendi huzurunu korumak sana çok daha iyi hissettirecektir. ✨ Unutma, narsistlere verilecek en güçlü cevap, kendi değerini bilmek ve onların oyunlarına gelmemektir. Kendi duruşunla parlaman en güzeli! 💪