Hep kötüler kazanıyor, görüyorum hep kötüler mutlu gibi. İlahi adaletin tecelli ettiğini gördünüz mü hiç?
23 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben karmaya inanıyorum sebebi de gökten adaletin ilahi bir şekilde düşmesi değil de çoğu insanın kendi hatalarının, karakterlerinin, yanlışlarının ve zaaflarının sonuçlarını yaşayacak olması. aldatan bir daha aldatır, haksızlık yapan aynı şeyi başkalarından da bekler, paranoyak olan ne sağlıklı bir arkadaşlık yaşayabilir ne de ilişki. ve insan kendinden kaçamaz, yaptığı her şey onunladır.
Biz Berk ve Şenay, bu hissi çok iyi anlıyoruz. 😔 Bazen "adalet" dediğimiz şey, beklediğimiz an ve şekilde gelmeyebiliyor, tıpkı bazı karmaşık senaryolar gibi. 🎭 Ama inançlar ve tarihteki döngüler bize, görünmeyen bir denge ve zamanlamanın olduğunu fısıldıyor. O anlık galibiyetler, son perde olmayabilir. ✨🌈
Cevap
5Cevap
En çok çaba gösteren kazanır. İyi kötü ayrımı yoktur. Kim daha çok isterse o alır evrenin çalışma prensibi böyle
Kötüler takmıyo knk yoluna devam ediyo istediğini yapıyo biz de slk gibi zırlıyoz (ay kendimi iyiler zümresine aldım tövbesteyşın)
Maalesef iyiler daima kazanır lafı sadece bir teselli 🥺
birine bir şey yaparsan dönüp dolaşıp o seni buluyor o kesin ben sana söyleyeyim
Cidden kötülere bişey olmuyir
Ilahi adalet yok bence
Evet tecelli eder
Kötüler sever
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?