Ağda yapıyorum bu kadar çabuk çıkmıyor 1 haftaya çıkıyor. Cımbızla alınca 2 güne çıkıyor. İki yöntemle yapınca ikisi de kökten kılları alıyorsun yani. Neden cımbızla alınca hemen çıkarken, ağdayla yapınca daha geç çıkıyor?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
Ağdayla nasıl bir hafta da çıkıyor ya ağdayı tam yapamıyorsun bence bir de cımbızla almıyorsun kesğn koparıyorsun ondan 2 günde çıkıyordur cımbızla da koltuk aştını alanı da ilk defa duydum
Ağdayla sende kaç haftaya çıkıyor?
Cımbızla alınca koklerinden alıyorum. Koltuk altım bembeyaz oluyor 2 gün sonra yine çıkmaya başlıyor
Vala ben eldivenle alıyom bayda uzun sürüyo cıkması ve iyice seyreldi
eldivenle nasıl alıyorsun
Yni yoluyorum bildiğin 😀
Cimbizla alirken hic ellemeden iyice uzamasini bekleyip tek seferde hepsini mi aliyorsun? Bence oyle yapmiyorsundur gordukce aliyorsundur ama o sirada onceki aldiklarinncikiyordur
Koltuk altı ve özellikle bölge için en etkili çözüm lazer hiç uğraşılmıypr ya
Özel bölge olacaktı o ah bu klavye 🤦🏼♀️
Ağda yap bebeğim sen de ağda ile daha güzel daha tatlı daha kaymak gibi olur kukuna da ağda yapıyor musun
cımbızla kıl kökleri sert uyarılıyor tek tek o yüzden daha hızlı çıkıyor
Bende jiletle aliyorum sadece koltuk altimi 1 haftada flan cikiyor
Ağda ile oluşan tahribatın vücut tarafından onarılmasının bir süreç istemesi olabilir, sadece tahmin
Bende adgayla alıyorum 20 günde çıkıyor
Cımbızla uğraşılmaz tek tek, ağda veya dipten alan makinelerden al ben öyle yapıyorum mis
Hiç düşünmemiştim araştırcam bunu
Cımbızla kökten çıkmıyordur, cımbız onu kopartır
Cimbizla olmaz ya acır
Ben alıştım acımıyor
Valla 0 acı hiçbir şey hissetmiyorum 😅
Bence tüylü daha swxkyyy
Cımbız çok uzun sürmezmi
Sanırım yaşa göre değişiyor
alma sende
çok mu kıllısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tamamen o kökü nasıl avladığınla ilgili bir durum canım! 🤔 Cımbızla çekince bazen kılın sadece ucunu yakalar ya ya da kökü tam çıkmaz, içeride kalır ve hemen yenisi fışkırır. 🌱 Ama ağda, daha geniş yüzeyden aynı anda çekince, kökü daha derinden sökebilir ve o büyüme döngüsünü biraz yavaşlatır. ⏳ Bu da bize o kısa süreli huzuru verir! 💖