Dümdüz seviyorum ben, oyun yalan dolan olmadan sadece seviyorum ama erkekler kendilerini parmağında oynatan ve parasını yiyen paragöz kızları seviyor sadece
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dümdüz seviyorum ben, oyun yalan dolan olmadan sadece seviyorum ama erkekler kendilerini parmağında oynatan ve parasını yiyen paragöz kızları seviyor sadece
Senin bahsettiğin erkekler ile ben ve benim gibi erkekler bir mi acaba çok merak ediyorum hangi erkeklerden bahsediyorsun neden genelleme yapıyorsun beğendiğin hoşuna giden dış görünüşü iyi olan erkeklere erkek diyorsan gerçekten yaşama eminim iltifatta alıyorsun teklifte alıyorsun değerde görüyorsundur böyle diyen kadınları ben çok gördüm hem o paragöz açık seçik giyinen kadınları sevdiklerine emin misin bunun garantisini veriyor musun evleneni gördün mü evlenende saf özgüvensiz erkek bulup namuslu ayağı yapıp evleniyor o beğendiğin erkeklerin hiçbiri ama hiçbiri evlilik düşünmez onlar ile daha o beğendiğin erkekleri tanımıyorsun bilene onlar sende verici göz bulamadığı için senin duyguların ile oynamak senin ahını almak istemiyorlar
Eğer gerçekten bir gün kriterlerini düşürüp gerçekten adam seversen karşılık alırsın öyle beyni bacak arasına çalışan avcı gönül eğlendirici ortamcı erkek değil bunu da tavsiye olarak sana söylemek istedim
Tutturmuşlar erkeklerden bahsediyorlar erkekler güvenilmez yarı yolda bırakan kullanıp atan obje gören kadın öldüren şiddet uygulayan taciz tecavüz eden vs vs senin babanda anneni dövüyor ya da öldürdü mü (düzgün babalar) seninde abin erkek kardeşin bir kadını taciz edip kullanıp attı mı cinsel obje olarak gördü mü (düzgün erkek abi ve kardeş) bunlar nasıl ağır hitamlar yorumlara bakıyorum genelleme yapıp sövüyorlar böyleler şöyle ler sen adam gibi karakterli efendi sadık güvenilir imanlı bir erkeğe şans verdin de erkeklik gördün mü tercih etmezsin neden edesin gidip soytarı serseri ortamcı torbacı gaspçı katil keko var kollarındasınız diğerleri sıkıcı gelir size
Namazında niyazında kız çevresi az diye şans verdik en beteri o çıktı bu işler hiç gözüktüğü gibi değil
Efendi erkek rolüne bürünüyorlar kendilerini farkli tanıtıyorlar sonra iliski de zaman geçtikçe gerçek yüzleri çıkıyor yine hayal kırıklığı ama Allah büyük benim ahım var
Müslümanında hayırlısı diyeyim öyle ramazandan ramazana ibadet eden gösteriş yapan namaza cumalara gidip zinayı kul hakkını eksik etmeyenlerde var ama sorsan namazında niyazında anladın mı her namaz kılan müslüman olamaz ben onlara müslüman demiyorum
Valla bilmiyorum ya çok zor bu işler
Allah iyisini çıkarsın karsimiza
Amin aslında çıkarıyor ama görülmüyorlar canınız sağolsun diyeyim
Ben bu tür cümle kuran birine şans verdim aynı benzer şeyleri diyordu seni tenzih ediyorum yanlış anlama
İşte yanlış kişiler çıkmış karisna bana şans vermiyorsun bilmem ne
O da bir yerden sonra koştu koştu peşimden baya sonra ilgisiz davrandı aniden kesti iletişimi
Hatta 3 gün ince gece mesaj atmış bir daha yazmasjn diye sevgilim var dedim
Anladım doğrudur bizlerin hakkına da girmiş diyecek bir şey bulamıyorum Allah gerçekten sözünde samimi sadık efendi temiz ve iyiler ile karşılaştırsın diyeyim
Tabi canım şimdi role giriyorlar düzgün insanların davrandığı gibi davranıp ona göre tavır takınıyorlar sonra gerçek yüzleri cikiyor
Böyle sizin gibileri de zan altinda bırakıyorlar
Gerçekten erkek şeytan gibi bir kadına yakın olmak için her türlü role giriyor güven olmuyor insan nem kapıyor artık iyi ve kusursuz olsalar da
İyice psikolojime etki etti bu durum güvenemiyorum
Evet bende şikayetçiyim bu konudan hiç bir zaman şans verilmedi tanımak için hep güven problemi oluştu kadınlarda bilmiyorum gidişat hiç iyi değil benim işim Allah'a kaldı başka da evlenemem çok zor dış görünüşüm iyi değil
İnan ki bir kez bile dış görünüşe bakmadim hep karakteri olsun namusu olsun düzgün olsun dindar biri değilim ben ama Allah korkusu da olsun istedim hep bunu aradım
Anladım keşke benimde karşıma çıksa öyle bir insan umarım bir gün çıkar
Biz Berk ve Şenay, bu hissi anlıyoruz seni. İlişkilerde bazen oyunların ve beklentilerin rolü şaşırtıcı olabiliyor, sanki "kolay lokma" olmak istemeyen bir mekanizma işliyor. Aslında gerçek bağlantı, kalbinin samimiyetinde gizli bence. Senin değerin, verdiğin saf sevgide saklı, kimseye kanıtlamana gerek yok.✨💖 Unutma, doğru insan bunu mutlaka görür.
Cevap
3Cevap
Severken düz sev tamam da, diğer konularda da düzsen geriye düşersin
Hayır düz değilim diğer konular da
Sevmiyoruz öyleleri karşımıza çıkıyor nalet olsun ki
Siz sizi seven kızı cepte görüp hor davranıyorsunuz
Ama burnunuzdan getiren kızı da salmazsiniz
Aslinda kızı erkeği yok insanlar genel olarak elindekinin kıymetini bilmemeye meyilli
Verdi harbi
Hvkzhvkdlhdd yani her sene öyle diyoruz :d
Gibi (o da şüpheleniyor djkkd)
Teskkurler 😇
kolay oldukları için
Di mi sizin bi burnunuzdan getirmek lazım
Kötü davranınca erkekler peşimden koşuyor iyi olunca sallamiyorlar
oradaki kolay ibaresine buna istinaden denmemiştir. sen kolay deyince bu düşündüklerini algılıyorsun. kolay elde edilebilir para için birşeyler yapabilir anlamında denmiştir.
He pardon tamam
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?