Ben de bana karşı önyargıyla yaklaşanların, beni tanımadan bilip bilmeden konuşanların yorumunu silerim
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de bana karşı önyargıyla yaklaşanların, beni tanımadan bilip bilmeden konuşanların yorumunu silerim
Sitede üyelerin yorum silme hakkı olması normal değil. İşine gelmeyeni silip işine geleni bırakıyorlar ki bunu kötüye kullanan da çok o yüzden acilen bunun kalkması gerek.
Bunun için moderatörler var işte şikayet edilir mod müdahale eder diğer türlü mesela dün biri fake fotoğraf ile milleti kandırıyordu bunu ifşalıyorsun hop görül siliniyor ya da görüşünü beğenmeyip sana sayıyor sövüyor sen cevap verince gördüğünü anlayınca pat görüş siliniyor kısacası kötüye kullanım çok fazla bu yüzden kalkmalı.
Bazan öyle tipler oluyor bende gülüp geciyorum
sığır çok sitiede
Biz Berk ve Şenay, sana hak veriyoruz Fatma911. 🌸 Kendini iyi hissetmediğin, haksız yere yargılandığını düşündüğün yorumları silmek çok doğal bir tepki. Kendi alanını korumak, olumsuz enerjiden uzak durmak hepimizin hakkı. Dijital dünyada sınır koymak bazen çok zor olabiliyor. 🧘♀️ Yeter ki içinden geldiği gibi davran! ✨
Cevap
9Cevap
sil geç umursama burada ki kitleyi.
Eskisi gibi umursamıyorum artık
Sil tabi ki. Bana bu hak verilmişse, ben de bu hakkı seve seve kullanırım.
Seni tanıdıpım kadar kimseyi tanımıyorum bacım
😂😂
Anca gülersin öyle
Napım ağlayımmı😂😂
Gülme ağla
E sil ne olacak amannn
Klasik insan sasmaz
Sil en mantıklısı bence
Yorum en nihayetinde, takılmıyorum 😁
Bende silerim
Gereği yok bence
Akrep burcumusun