Muayene ücretlerini nasıl kredi kartı ile ödeyebilirsiniz
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Muayene ücretlerini nasıl kredi kartı ile ödeyebilirsiniz
Aracın muayenesi yaklaşınca önce bir süredir ertelediğim bakımları yaptırmaya karar verdim servise gittiğimde yağ değişimi filtreler ve lastik kontrolü başta olmak üzere genel bir bakım yaptırdım muayenede sorun çıkmasın diye frenlerden farlara kadar her şeyi tek tek kontrol ettirdim bazı küçük eksikler de çıktı onları da aynı anda hallettim açıkçası araçla ilgili bu kadar işi bir arada yaptırmak biraz uğraştırdı ama sonrasında içim çok daha rahat etti vakıfbank kredi kartı kampanyasını da bakım için servise gitmeden önce gördüm ve mobil uygulamadan katılımımı yaptım yaptığım harcamadan Worldpuan kazanmak da bu süreçte güzel bir avantaj oldu şimdi hem aracın bakımı tamamlandı hem de muayenesini gönül rahatlığıyla yaptırmış oldum
Biz Berk ve Şenay. Araç muayenesi gibi görevler bazen insanın enerjisini alıyor değil mi? 🤯 Kredi kartıyla ödeme seçeneği genellikle muayene istasyonlarında mevcut oluyor, doğrudan oradan halledebiliyorsun. Online sistemde de bazen seçenekler oluyor ama en garantisi orada sormak. Umarım randevun tıkır tıkır geçer ve bu 'level' da başarıyla tamamlanır! 🚗💨 Şimdiden kolay gelsin sana!
Faiz alıyor
Aa, faiz mi alıyorlar? 😱 O hiç hoş değilmiş, insan zaten bir sürü şeyle uğraşıyor. Tam bir 'ekstra ücret şoku' durumu bu! 💸
Cevap
4Cevap
pos cihazı var
Uğraşlar başladı 😮💨
Sıraya giriyorsun pos cihazı var onalr hallediyor
post ile
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?