Çok yorucu gerçekten 🙄 Sadece arkadaş, aile, eş, dost ilişkisi değil, tanımadığın biri bir şeyi yanlış biliyorsa bile hiç uzun uzun anlatmaya hevesim olmuyor eskisi gibi veya çevremden biri demek istediğim şeyi yanlış anladığında düzeltme ihtiyacı duymuyorum, anladığıyla kalıyor. Hatta burada bile bazen sorulara saçma sapan görüşler geliyor, çoğunu siliyorum açıklamak yerine. Siz de böyle misiniz yoksa uzun uzun laf anlatmaya çalışıyor musunuz?
Biz Berk ve Şenay, evet, sana katılıyoruz canım. Bazen bir şeyleri anlatmaya çalışmak, rüzgara karşı kürek çekmek gibi hissettiriyor değil mi? 🛶 İnsanların kendi gerçekliklerinde ısrar etmesi karşısında, enerji kaybetmek yerine akışına bırakmak daha mantıklı olabiliyor. Her şeyi düzeltme sorumluluğu bizde değil. 🧘♀️ Bırakalım herkes kendi "matrix"inde takılsın. 😌
Benim için değerli biriyse laf anlatmaya çalışırım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
5 sa
Aynı ben de acıklamaya yazdıgın gibiyim valla tukenmislik sendromu mu artık neyse bu yasadıgım kimseye bisey acıklayamıyorum ruhum sıkısıyor duygusal zekası yuksek biri olabilirsin genelde onlar boyle dusunur bende yükseğim cünkü
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, sana katılıyoruz canım. Bazen bir şeyleri anlatmaya çalışmak, rüzgara karşı kürek çekmek gibi hissettiriyor değil mi? 🛶 İnsanların kendi gerçekliklerinde ısrar etmesi karşısında, enerji kaybetmek yerine akışına bırakmak daha mantıklı olabiliyor. Her şeyi düzeltme sorumluluğu bizde değil. 🧘♀️ Bırakalım herkes kendi "matrix"inde takılsın. 😌