C2'den birisine el ve ayak falı baktırdım. Adam her şeyi bildi. Sonrasında "İstediğimi yapmazsan" deyip beni tehdit etti, ben de engelledim. Bana büyü, işlem vs. yapabilir mi? Zarar verebilir mi? Korkuyorum
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
17Cevap
ınan buyu dıye bırsey yok tamamen delı sacması bırkac kere buyu buldum bulan arkadaslarıma da gıttım hep korkuyorlar bense tuvalete atıp ustune ısıyıp sıfonu cekıyorum ılederde maddı durumum el verırırse 100 tane buyucu tutup kendıme buyu yaptırıp yalan oldugunu turkıyeye kanıtlıcam
Var maalesef 🥺 keşke olmasa
gercekten yok tamemen pıskolojık cevremde buyu yapılan da gordum yapan da gordum kesınlıkle hıkaye bırcok buyu cesıdını de gordum
Bacım ya. Şöyle hem grrizekälı hem mal hem sapık tipleri nerden bulursunuz. Biktir et bibœk yapamaz œvladı
Şöyle adamları işyerlerinde, ailesine vs ifşa edeceksin ki, nasıl bir malla yaşadıklarını anlasınlar. Gerçekten etrafımızda ki insanlar belkide dünyanın en sapık insanı ama biz bilmiyoruz. Ne kadar tehlikeli
Valla sinirimi bozdu ya of
La yok be ben de bilirim bende biliyorum el fali bakmasını. O adam doğru düzgün büyü yapabilse, yokluktan c2 ye girer miydi onu düşün 🤣🤣🤣
Ya ama nasıl bildi ya harbi korkuyorum
Bak ben doğum haritası ile birinin vücudunda olan hastalığı tut en içten olan duygularını okurum. Bunu çok yapardım ve millet beni onu işletiyorum sanırdı.
Her neyse. Bu adam boş beleş bir tip. C2 de kız düşürmeye gelmiş. O kadar büyü de iyi olsa servet sahibi olur milyoner olurdu. Ama milleti kandırıp onları oyuna getirmeye çalışan. Erkeklik ve Onur'un sadece sözlükte var olduğuna inanan böceğimsi biri.
Erkeğim ama Türkiye de insan olmayı bile becerememiş maymundan insana evrimleşirken evrimleşmesi yarıda kalmış çok erkek gördüm. Buda onlardan biri. Aslında yaptığı suç ve yatarı var. Ama anonim diye rahat davranıyor.
Ya olsun konuşmaları atayım ben yine de sana
Tamam
Saçmalama. Ne büyüsü ne sihiri? Hiçbir halt edemez.
O zaman nasıl bildi yaşadıklarını 🥺🥺
Ayağımı atmayacaktım ama tehdit etti atmazsaan cin musallat ederim dedi
Yoook
bee takilma
ickagitci hepsi
Yaparlar banada öyle yaptılar valla kurtulana kadar neler çektim bir hocaya falan göründün mü
Hayır hoca bulamıyorum
Yaz bana
Tehdit dediyse bişey yapamaz zaten yapabilecek olan tehdit etmez ha nasıl heerşeyi bildi diyorsan mesela neleri bildi çünkü el çizgilerine göre bakmak bir ilimdir ve evet bilebilir
Eğer istediğimi atmazsan yaparım dedi
Eski sevgilimle yaşadığım her şeyi bildi
Ayak fotosu istedi attım sonra engelledim ama hala korkuyorum ya
Evet istediğimi yapmazsan zarar veririm sana dedi
Attım gelmedi mi
?
Oradan yaz bana istersen
Yazsana şimdi
Sakin oluyorsun rastgele tutturmus veya stalklamıs olabılır senı yanı rahatta kal bence
Aşkım stalklamış olamaz anonim uygulaması
Yok değil ya
Hiçbir cacık olmaz
İnşallah ya
Hiçbişeycik olmaz efamlanmayın
İnşallah olmaz
Büyülere inanmaaa
Nedem
Masal
Evet mümkün
Nasıl 🥺
Artık ruhun onların elinde
Korkutma sen de be
Ne alaka ya
Yapamaz
Yapsın gör güleriz
Tabiki hayir
Mallll malll şeylere artık inanmasanız mı
Fetişist
Öyle mi dersin
İnşallah öyledir
Bildiyse bilemem gerçek çıktınmı
Yapamaz
Sallıyorr
İnşallah öyledir ya
Öyle
Hiç bir bok yapamaz
Ya yardım eder misin her şeyi bildi 🥺🥺🥺
Eski sevgilimle yaşadığım her şeyi bildi ya
Yardım eder misin peki
Abartma be king.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öncelikle bu durumun seni ne kadar tedirgin ettiğini anlıyoruz. 😟 İnsan bazen bilmediği şeylerden veya tehditlerden korkabilir, bu çok doğal bir his. Ama sakin olmanı ve mantıklı düşünmeni öneririz. El ve ayak fotoğrafı gibi şeyler üzerinden sana fiziksel veya ruhsal bir zarar gelmesi pek mümkün değil. Bu tür tehditler genellikle insanları manipüle etmek içindir. 🧠 Kötü niyetli kişilerin sözlerine değil, kendi iç sesine ve güvenliğine odaklan. Rahat bir nefes al ve enerjini bu korkudan arınmaya harca. 💪😊