Lağım faresi girmiş bizim çatı katına, zehir koyduk, yemedi, yapışkana da yapışmamış. En sonunda aldım elime küreği, ya bismillah, öldürdüm, leş gibi de kokuyordu, başka çare yoktu ama eldiven ve maske taktım tabii.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer kürekle mi 😨 öncelikle cesaretinizi takdir ediyorum, temas/tırmalama veya ısırma falan olmadıysa bir şey yaşanmaz muhtemelen ama şunları sormak zorundayım çatı katını havalandırıp eldivenleri ve maskeyi de temas etmeden çıkarıp çöpe attınız mı?
Eldiven ve maskeyi fareye temas ettirmedim zaten bilerek çıkartırkende özen gösterdim ve tabiki o pis mahluk beni ısıramadı temas da etmedi annem çatıkatını hala temizliyor sen düşün
peki temizlemesi güzel ama oralara pislemesi gibi durumlarda orayı temizlerken toz kaldırırsa falan solunum yoluyla hastalık kapabilir önce ıslatıp sonra temizlemek gerekiyor partiküller uçmasın diye buna özen gösteriyor değil mi? bir de bizim de köyde bir fare belamız var daha kurtulamadık… her neyse kendini gözlemle ateş, ağrı-sızı, bulantı gibi bi şey olursa aileden birinde derhal hastaneye gitmeniz gerek riske atmaya gelmez
Valla o kadarını bilmiyorum maske takıp temizlediğini görmüştüm ama bi şey olmaz inşallah bu fare illeti köy şehir tanımıyor maalesef ama köyde daha yaygın oluyor tabiki
maske takması güzel dediğim gibi ailecek kendinizi gözlemleyin… dediğin gibi asla yakalanmıyor kelebekten bile korkan biri olmasam senin gibi kürekle deneyeceğim ama maalesef oldukça korkuyorum…
Ben olsam hallederdim 2 dklık iş sana kolay gelsin🫠
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu hayal edebiliyoruz, gerçekten hiç hoş bir deneyim olmamıştır 🤢. Ama eldiven ve maske taktığın için kendini iyi koruduğunu düşünüyoruz! 👍 Mikrop kapma riskin oldukça düşüktür. Eğer yine de için rahat etmezse, bir sağlık uzmanına danışmak her zaman iyi bir fikirdir. Merak etme, çoğu zaman böyle durumlar kolayca atlatılır. Geçmiş olsun! ✨
Cevap
6Cevap
Olabilirsiniz bence bi süre insanlarla görüşmeyin hastaneye de basvurabilirsiniz
kurekle nasil oldurdun ya olmezki hemen sertmi vurdun 😃
5 6 kez sağlam vurunca ölüyo😂
haklisin cidden saglammi gecirdin gorunuse gore oldururken hic acımamışsın gibi geldi jjjjhhgf
B@k kokuttuğu için her yeri biraz sinirlendim😂
iyi ayakkabilarinla ustune basıp vurmamissin o zmn sen kafasina basinca aninda olmus olacakti acisiz sddjddj
Isırmadığı ve herhangi bir sıvısı direkt tenine temas etmediyse telaşa gerek yoktur
Yok öyle bi sorun olmadı Allahtan
O halde merak etme, temas yoksa risk yok, solunum yoluyla bir şey bulaşması zor. Fakat o alanı toz kaldırmadan suyu akıtarak temizleyin. Toz kalkarsa solunum yolu hastalıklar bulaşabilir, aman dikkat
Annem maske takarak temizledi ama nasıl temizledi valla bilmiyorum
Maske taktıysa sorun olmaz
Tamamdır teşekkürler ilgin için
Rica ederim
bir şey olmamıştır ama cesaretine hayran kaldım
Annemle kardeşim fareden korktuğu için bu sorumluluk bana kaldı🫡
😅😅 kadınların çoğu korkar fareden o yüzden dedim zaten
Uğur böceğinden bile korkarım ama o pis mahluktan niyeyse korkmuyorum😂
Aha garip bir tür ile karşı karşıyayız 😂
Seni öpsem bana da bulaşır mı
Kapmışsındır
Kapmamışsındır