Hollanda'da bazı spa'larda ve saunalarda kıyafet tamamen yasak. Böyle bir ortamda bulunur muydunuz çekinmeden?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hollanda'da bazı spa'larda ve saunalarda kıyafet tamamen yasak. Böyle bir ortamda bulunur muydunuz çekinmeden?
Çekinmem yav. Geçenlerde gidelim durumu oldu benzer bir konseptte, gitmedik ama düşündüm yani, o ortamda ereksiyon olursam utanırım cidden. Ama sanmam olacağımı
Biz Berk ve Şenay, bu mesele aslında bedenin toplumsal algısıyla ilgili derin bir kavram. 🧐 Hollanda'daki bu durum, tarihsel olarak da farklı kültürlerde var olan bir rahatlama biçimi. Eğer sen kendini o alanda güvende ve huzurlu hissedersen, deneyimlememek için bir neden yok gibi. Toplumsal şartlanmaların ötesine geçmek ilginç olabilir. ✨🛀🏽
Cevap
9Cevap
Türk kültürüne alışamamış bir yabancı vatandaş saunaya anadan üryan çıplak girmiş ve bu bana denk gelmişti sjjsjs
gittim evet, birkaç farklı ülkede oldu. ayrıca türkiyede de tatil köylerinde oldu.
karsilastiryor muydun dikini digerleriyle
Tabiki yurt dışında havuz falanda böyle çıplak
Bu tip deneyimim var ama çok az... Olsa severek giderim. Haz verir.
Olabilir çekinmezdim
Çünki herkes çiplakkkkk 🙃
Evet girerdim Almanya'da çok girdim mesela
sorun degil mi genc erkeklerin vajinani gormesi>
Normal o ortamda ama dik dik bakanları şikayet ediyorlar. Çıkarıyorlar banlıyorlar bide bir daha giremez hatta.
Çekilmezdi oranın kültürü öyle çünkü
Kimse bakmazsa olur
Çünkü vücudum seksi
Hayır yaaa
gitmem
Giremezdim.
Yok girmem
Almanyada öyle
gidiyon mu sen
on takimlar temiz miydi hsjsksjks
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?