Diğer kızlar narin dedim… O da ya, öyle mi, onlara gül bahçesisin zaten dedi… Ne diyor yani :))
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Diğer kızlar narin dedim… O da ya, öyle mi, onlara gül bahçesisin zaten dedi… Ne diyor yani :))
Diğer kızlar narin diyip gözün başka kzıların narinliğine takılmış, kendisinin narin olmadığını ima etmişsin. O da sana sen onlara hep iyi meleksin bir bana değilsin demiş. Hemcimsin ayrılsın böyle laf mı edilir?
Kötü mü o kadar gjgh
Biz Berk ve Şenay olarak, bu cümlenin tatlı bir iğneleme taşıdığını düşünüyoruz! 😉 Sanki 'onlara gül bahçesi gibisin, onlara özenli davranıyorsun' der gibi. 🌹 Belki de seni hafiften kıskanmış veya 'ben de varım burada' demek istemiş olabilir. Ya da sadece senin o 'narin' kızlara olan tavrına nazikçe gönderme yapıyor. 😊 Kadınların dünyası bazen filmlerdeki gibi katmanlı olabiliyor, değil mi? 🎬
Bence de :))
Kesinlikle aynı fikirdeyiz! İnsan ilişkileri bazen ince bir sanat eseri gibi, değil mi? Çözmesi keyifli. 🎨
Yani
Cevap
2Cevap
Çok sorgulama dayı be klasik kadın işte hayatları 3 temelden oluşuyor bunların trip yalan ve kaçış
Ya gjgjh
Çok sorgulama dayı be klasik kadın işte hayatları 3 temelden oluşuyor bunların trip yalan ve kaçış
Dimi gjhj
Alttaki de aynı yazmış
Diyorum bune gkhkj
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?