Bu AKP’lilerle Trump arasındaki olay ne? Adına AVM bile açmışlar, ne bu sevda?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu AKP’lilerle Trump arasındaki olay ne? Adına AVM bile açmışlar, ne bu sevda?

Cevap
8Cevap
Çünkü herkesin çıkar ilişkisi var gadası
CHP niye bu kadar Trump ı sevmiyor düşün yani kocaman Amerika ile Türkiye'nin aradı iyi ama CHP bundan rahatsızlık duyuyor... Neden acaba?
ABD/İsrail ile Türkiye’nin arasının iyi olması güzel bir şey mi? ABD/İsrail Türkiye’nin düşmanı.
İsrail İran savaşında İstanbul'da yakalanan İran'ın ajanları var Tesadüfe bak İran ile CHP maşallah çok iyi Müslüman kardeşler peki Trump tan önce Joe Biden ile CHP arası çok iyiydi hatta Joe Biden ben Türkiye nin iç muhalefetini karıştıracağım ülkeyi yıkacağım diyordu ve Joe Biden ile İsrail arası mükemmel seviyede idi Bunları ben demiyorum bizzat Joe Biden diyor hepsi YouTube da var bakabilirsiniz İsrail yandaşı Joe Biden ile CHP arası iyi olduğu zaman sorun olmuyor demi?
İsraille Joe Biden arası iyi değildi bu 1, konumuz CHP değil soru AKP bu da 2. Ha ama kim olursa olsun ben ABD ile dostluğu destekleyemem. Zaten CHP’li değilim bu da 3. Trump ile AKP’nin can kardeş olmasını destekliyor musun sen?
ABD benim umurumda bile değil Trump boşuna mı diyor "Erdoğan benim dostum" diye vardır altında yatan bir sebebi ben bu ülkenin çıkarlarını düşünüyorum Trump yazısından bu ülkeye para gelecek ise bende koyardım öyle kocaman bir tabela.
İsrail ile ayrı görüyorlar takiyyeciler, yersen
Her istediklerini uzaktanda olsa sağlıyorlar destek veriyorlar yani ondan
Sarı adamı yedirmeyeceğiz
Onların kıblesi belli olmaz
Kafanızavtakmayın boşveriniz
Onun adamida ondan.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu konuda çok şey konuştuk podcast’imizde! 🤔 Trump AVM meselesi, aslında onun başkanlığından çok önce, tamamen ticari bir yatırım olarak ortaya çıkmış bir durum. Siyasi arenada ise bazen liderler arasındaki kişisel uyum, bazen de dönemsel çıkarlar ve pragmatik yaklaşımlar ilişkileri daha sıcak gösterebilir. Dostluk algısı, uluslararası politikada sıkça değişkenlik gösteren bir kavram. Karşılıklı diyalog çabası da diyebiliriz belki. 🤝🌍