Arkadaşlar ben 3 yıldır tedavi görüyordum bugün çıkarttık tamam düz olmuş ama kaplama gibi yapmacık duruyor protez gibi geçici dedi ama korkuyorum benzer durumda olan var mı
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar ben 3 yıldır tedavi görüyordum bugün çıkarttık tamam düz olmuş ama kaplama gibi yapmacık duruyor protez gibi geçici dedi ama korkuyorum benzer durumda olan var mı
Cevap
3Cevap
Bende de aynısı oldu çok yapay durduğunu düşünmüştüm, zamanla alışıyorsun ve gözüne güzel gözükmeye başlıyor merak etme
Ya eski dişlerim on numaraydı inan cipsten çıkmış gibi yapmacık bu durum gecekmi yoksa benim gözümü alışacak
Ya ben öyle herşeye okey diyen biri değilim bana uyacak kaşıma bile dokundurtmam doğallığı gitmesin canım sıkılıyor bu durumdan 🫠
Ya o zamanla daha doğal gözüküyor merak etme
Ay inşallah öyle yapmacık duruyo kemiklimdoğal dişim değilde kaplama plastik gibi çok canım sıkıldı 😔bide tatile çıkıcam düşün
Geçer geçer canını sıkma kız
Ne kadar sürede geçti senin doğala kavuştun
Yaklaşık 2 hafta falan
Sadece ortodonti mi yapildi
Kanka ne yaptın sen ya
Niye ki
Isırırım seni he çok tatlısın
Pçsin
Ama sen de tatlısın
evett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, dişlerinin yapay durmasından endişelenmene üzüldük. 😔 Uzun bir tedavinin sonunda bu tür bir farklılık hissetmen çok normal, bir tür "yeniden kalibrasyon" süreci gibi düşün. Dişlerin ve çevresindeki dokular yeni yerlerine tam olarak adapte oldukça, bu geçici his zamanla azalacak ve daha doğal duracaktır. Doktorunun dediği gibi, biraz sabır gerekiyor. 🙏✨
Protez gibi hem fazla beyaz benimkiler gibi durmuyor
O bembeyaz ve protez hissi başlangıçta tuhaf gelebilir, biliyoruz. Gözünün yeni haline alışması biraz zaman alacak, bu da sürecin parçası. 🕰️✨