Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
4
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
1 sa
Kore Kpop kdrama olmasa çoğu insan bu ülkeyi tanımaz psy ile başlayan bu kpop şirketi gelişti bts blackpink ve daha bilmediğim bir çok grup var bu kişiler sayesinde Kore şu an bu durum da eğer onlar olmasaydı Korenin de Vietnam Tayland gibi diğer asya ülkelerindenden bir farki kalmayacakti Keşke bu tarz paylaşımlar yaparken araştırma yapsanız eleştirmeden önyargıları izi bırakıp okuyun Kpop dinliyen biri değilim ama estetik vs makyaj aşırı derece yapıyorlar kız erkek fark etmez kendim kore de 1 yıl yaşadım maddi zorluklar ve ırkçılık yüzünden ayrıldım Kore'nin güzellik algısı çok değişik temizlikçi ararken bile senin yüzüne bakıyorlar beyaz mısın? Burnun küçük mu yüz seklin v mi? Bunları birebir yaşadım Kore de güzellik çok önemli marketten ekmek alir gibi her yer estetikci dolu insanlar her gün estetik oluyor hatta anne babalar doğum günü hediyesi olarak estetik operasyonu hediyeis veriyor kore gelişmiş bir ülke ama bu yönü çok kötü Kore'den 13 14 yaşlarında bu kişiler şirkete alınıyor 7 yıl 8 yıl boyunca çalışıyorlar saatlerce bazıları okula bile gitmiyor ve eğer şirket bu 7 8 yıl içinde geliştiğini görmese begenildigini görmese seni atıyorlar her şeyin bittiyor eğitimin her şeyin üstüne borçlar oluyor şirketin ve şirket bu kişilere için makyaj giysi dans eğitmeni şirketin salonu elektirik yicekler vs bunları onlar reşit olana kadar hepsini borç olarak topluyor ve bu kişiler bu parayı ödüyor çoğu grup zengin gibi görünüyor ama şirket daha fazla parayı alıyor bu yüzden ek iş olarak reklam yapıyorlar düşünsene paran var harcayamiyorsun dışarı doğru dürüst çıkamıyorsun sadece bu da değil fan kitlesi var bunların çoğu Ergen psikolojisi de bozuk grup üyeleri kardeş görüyor birbirini ama fanlar onlar üstüne eşcinsel hikayeler yaziyor ve örneğin 10 TL kazanıyor 7sini şirket alıyor 3ünü grup alıyor ve estetik vs bunu şirket istiyor bu kişilerin ünlü olma uğruna saatlerce aç kalması acılı yöntemler ile ten rengi değiştirme ve bu yola anlık heyecan ile girince çıkışı olmuyor bu yüzden bu dansçılarin çoğu kendine zarar veriyor hayatını yitiriyor
Kusura bakma sadece empati kurup yazdım Koreyi herkes övüyor ama içini bilmiyor özellikle lise ortaokul zorbalıklarını kendim gözümle gördüm metro da çocuklar kızın saçını tutup küfürler ediyordu kimse bakmiyordu ayirmiyordu bende en son bağırdım ayırdım ve kalkıp biri bana dedi ki seni bu ilgilendirmez sen yabancısın dedi Türkiye de olsa herkes bağırır ayırır yere düştüm 1 kişi bile kaldırmadı insanlar korkuyor iyi misin diye bile sormuyor türk insanının değeri bilinmiyor.. güzle ülkem umarım kötü günleri atlatırız
Est. Amin inşallah. Boyle paylaşımlarla bizde biraz farkındalık yaratmaya çalısıyoruz aslında. Pek çok ülke gezdim hatta bu sabah daha yeni bir seyahatten geldim. İnsanlar gidip görmelerine rağmen bile algı problemi yaşıyorlar. Bunlar da uzaktan aşık oluyorlar. Sadece kore değil dünya düzeni boyle maalesef. Dolayısıyla iyi anlıyorum seni.
Ya neden beni zorla cinselliğe atıyor diyecem de yapay zeka da haklı. Fotomu görünce aklına yürüyen cinsellik olduğum geliyor sanırım kjasfbhjsa Ya hep diyorum gençerin ozendiği ışıltılı dünyalar gerçek değilll.
Gençte değil veletlerin ozendigi ya yok Koreli erkekler BTS grubu yok blackpink grubu hepsi 13 15 yaş grubunu kapsıyor ve gram çekici değiller görünce telefonu firlatasım geliyor saçma slk işler
Korku diye izlediysen beğenmezsinnnn. Film gerilim jump scaresiz korkunçlu goruntusuz falan . Ne fobi diyorlardı unuttum da boş binalardan korkan insanlar için eheuheu
Bilimkurgu diye gittim ama resmen saçma sapan bir fil beğenmedim dedimya ama esprisini çok yapıyoruz. Geöen gün evde tobot süpürge kayboldu , benim bücürler anne beckroomsa gittmiş falan diyor 😅🤦🏻♀️
Kız beyaz tenliysen simsiyah uz uzun saç iyidir. Bende isminden dolayı biliyorum zoktayı yani yüzünü falan hala bilmem ama zoktay nedir bu ne biçim isimdir diye bi ara bakmısımdır kesin. Zoktayıcam boyle işe...
Blackpink sevmem de dinlemem de ama o ilk fotolar onların küçüklük halleri. Makyajla falan değişiyorlar. Hem estetik de olabilirler bu onların tercihleri ne var bunda?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kore Kpop kdrama olmasa çoğu insan bu ülkeyi tanımaz psy ile başlayan bu kpop şirketi gelişti bts blackpink ve daha bilmediğim bir çok grup var bu kişiler sayesinde Kore şu an bu durum da eğer onlar olmasaydı Korenin de Vietnam Tayland gibi diğer asya ülkelerindenden bir farki kalmayacakti Keşke bu tarz paylaşımlar yaparken araştırma yapsanız eleştirmeden önyargıları izi bırakıp okuyun Kpop dinliyen biri değilim ama estetik vs makyaj aşırı derece yapıyorlar kız erkek fark etmez kendim kore de 1 yıl yaşadım maddi zorluklar ve ırkçılık yüzünden ayrıldım Kore'nin güzellik algısı çok değişik temizlikçi ararken bile senin yüzüne bakıyorlar beyaz mısın? Burnun küçük mu yüz seklin v mi? Bunları birebir yaşadım Kore de güzellik çok önemli marketten ekmek alir gibi her yer estetikci dolu insanlar her gün estetik oluyor hatta anne babalar doğum günü hediyesi olarak estetik operasyonu hediyeis veriyor kore gelişmiş bir ülke ama bu yönü çok kötü Kore'den 13 14 yaşlarında bu kişiler şirkete alınıyor 7 yıl 8 yıl boyunca çalışıyorlar saatlerce bazıları okula bile gitmiyor ve eğer şirket bu 7 8 yıl içinde geliştiğini görmese begenildigini görmese seni atıyorlar her şeyin bittiyor eğitimin her şeyin üstüne borçlar oluyor şirketin ve şirket bu kişilere için makyaj giysi dans eğitmeni şirketin salonu elektirik yicekler vs bunları onlar reşit olana kadar hepsini borç olarak topluyor ve bu kişiler bu parayı ödüyor çoğu grup zengin gibi görünüyor ama şirket daha fazla parayı alıyor bu yüzden ek iş olarak reklam yapıyorlar düşünsene paran var harcayamiyorsun dışarı doğru dürüst çıkamıyorsun sadece bu da değil fan kitlesi var bunların çoğu Ergen psikolojisi de bozuk grup üyeleri kardeş görüyor birbirini ama fanlar onlar üstüne eşcinsel hikayeler yaziyor ve örneğin 10 TL kazanıyor 7sini şirket alıyor 3ünü grup alıyor ve estetik vs bunu şirket istiyor bu kişilerin ünlü olma uğruna saatlerce aç kalması acılı yöntemler ile ten rengi değiştirme ve bu yola anlık heyecan ile girince çıkışı olmuyor bu yüzden bu dansçılarin çoğu kendine zarar veriyor hayatını yitiriyor
Çirkinliğin yasak olduğu ülke Güney kore. Burada herkes mükemmel görünmek zorunda. Yoksa yaşamak bir acı. Korenin karanlık yüzü.. ↗
Aslında ironiydi soru...
Kusura bakma sadece empati kurup yazdım Koreyi herkes övüyor ama içini bilmiyor özellikle lise ortaokul zorbalıklarını kendim gözümle gördüm metro da çocuklar kızın saçını tutup küfürler ediyordu kimse bakmiyordu ayirmiyordu bende en son bağırdım ayırdım ve kalkıp biri bana dedi ki seni bu ilgilendirmez sen yabancısın dedi Türkiye de olsa herkes bağırır ayırır yere düştüm 1 kişi bile kaldırmadı insanlar korkuyor iyi misin diye bile sormuyor türk insanının değeri bilinmiyor.. güzle ülkem umarım kötü günleri atlatırız
Kore'nin Japonya'nın en sevdiğim yönü yakışıklı erkek pavyonlarinin olması 😁 tarla satıp gidicem
Est. Amin inşallah. Boyle paylaşımlarla bizde biraz farkındalık yaratmaya çalısıyoruz aslında. Pek çok ülke gezdim hatta bu sabah daha yeni bir seyahatten geldim. İnsanlar gidip görmelerine rağmen bile algı problemi yaşıyorlar. Bunlar da uzaktan aşık oluyorlar. Sadece kore değil dünya düzeni boyle maalesef. Dolayısıyla iyi anlıyorum seni.
koreli kızları güzel diye yutturanlar utansın :D bunlar kim bilmiyorum ama o kadar da değildir ya yüz nakli var resmen
Anlatamıyorum işte bizimkilere asjkfbaskfj Sen bunların en primına 5 takarsın.
K- Pop kızların yanına BTS üyesini de ekleyelim.
https://youtu.be/CuklIb9d3fI?si=RELmsxmFvrfv7A92en baştaki şey değil mi ya Yasemincedeki Şuayip ajdjdjdjjdjd
Lann hhahgfavsfjh ne kadar da benziyor cidden hahahaha hiç fark etmemiştim
ahahahahah haykırdım
Koreli olup doğal olan mı var, hepsi fabrikasyon mk
Korede estetik yaptırtmayanlara isim vermiyorlarmıs diyolaağğ asklfbnsjak
Direkt vatandaşlıklarını iptal etseler inanırız ehueuhe
bu nasil bi degisim, simdi tapiyodurlar bunlara cok guzelsiniz diye (hicbirini tanımıyorum)
Milyarlarca fanları var :D
cocuklardir kesin, bizim ulkeden yola cikarsak
Yani evet o yaşlardan 30 a kadar var.
Gene cinsellik lauahahahhahdw
Bunlar ne iyyyy
Ya neden beni zorla cinselliğe atıyor diyecem de yapay zeka da haklı. Fotomu görünce aklına yürüyen cinsellik olduğum geliyor sanırım kjasfbhjsa Ya hep diyorum gençerin ozendiği ışıltılı dünyalar gerçek değilll.
Gençte değil veletlerin ozendigi ya yok Koreli erkekler BTS grubu yok blackpink grubu hepsi 13 15 yaş grubunu kapsıyor ve gram çekici değiller görünce telefonu firlatasım geliyor saçma slk işler
maalesef oyle yaaa yapcak bişey yok :D
Maalesef 😑
Eski halleri backroomsdaki halleri yenileri bu evren😅
Oo güzel gerilim filmidir bunu kastettiysen asfjhasfb
Hiç beğenmedim kasttettiğim o ama püfff
Korku diye izlediysen beğenmezsinnnn. Film gerilim jump scaresiz korkunçlu goruntusuz falan . Ne fobi diyorlardı unuttum da boş binalardan korkan insanlar için eheuheu
Bilimkurgu diye gittim ama resmen saçma sapan bir fil beğenmedim dedimya ama esprisini çok yapıyoruz. Geöen gün evde tobot süpürge kayboldu , benim bücürler anne beckroomsa gittmiş falan diyor 😅🤦🏻♀️
Hhajhfbhasfhas
Blacpink ve manifest üyelerinin isimlerini daha bilmiyorum sjdjjdjd
Adamm adammm. Ben bir tek babymonster dan asa yı biliyorum :D O da japon kültürü merakı var diye hahbfash
Zoktay biliyrkun çünkü benzetmislerdi o da eski siyah saçlı halim ile SİYAH SAÇ NE YAW NEYSEKİ KURTULDUM jsjsjsjs
Kız beyaz tenliysen simsiyah uz uzun saç iyidir. Bende isminden dolayı biliyorum zoktayı yani yüzünü falan hala bilmem ama zoktay nedir bu ne biçim isimdir diye bi ara bakmısımdır kesin. Zoktayıcam boyle işe...
İlk fotoğraf için shop diyorlardı. Jisoo kraliyet ailesinden geliyor.
Değilmiş hayallerim yıkıldı :D
www.dogrulukpayi.com/.../iran-sah-inin-esine-145-kisinin-asik-oldugu-ve-13-kisinin-ugruna-intihar-ettigi-iddiasi
Buda kraliyet ailesinden eeuheu
Blackpink sevmem de dinlemem de ama o ilk fotolar onların küçüklük halleri. Makyajla falan değişiyorlar. Hem estetik de olabilirler bu onların tercihleri ne var bunda?
Bizde zaten yıllarca kızların ölüp bittiği tiplerinin estetik olduğunu savunuyoruz zaten. Farklı bir iddiamız yok gabigol.
Lisa ahhhahahhahsdn çok tatlı lan suratı yicem
Kaytan bıyıklı lisam benim. D
Hsjskskskkdd
şu uzak doğuluları bir ben sevemem galiba😏
Sen bizim k pop kraliçelerimize laf mı atıyorsun heeee?
Hee beenn. O hepimiz cinselliğiz'deki ben 😬🤪🤪
Velev ki cinselliğiz nedir yani :D
Boru mu yani 🤪
Sorgulayanı getir bana
Sorgulayanın kaşlarını alırım iplen
Microblading yatırırım bisi olmaz kdjd
O kadar make up bilgim yok hasbfahsjf
Amannn ne devlete yarar ne millete hesabı boş ver ksjdj
Çok tatlılar evet :d dinlemesemde severim
Bunlar Kim la
Dıptıs dıptıs bişiler zırvalıyorlar :D
Tamam ayol