Bazen her şey anlamsız gelir ve sorumluluklar altında ezilirsin. Hayat sadece bu sorumluluklardan ibaret gibi gelir. İşte böyle anlarda hayatına anlam katan neler var? Yüzünü gülümseten, gününü aydınlatan... Bu da böyle olsun
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen her şey anlamsız gelir ve sorumluluklar altında ezilirsin. Hayat sadece bu sorumluluklardan ibaret gibi gelir. İşte böyle anlarda hayatına anlam katan neler var? Yüzünü gülümseten, gününü aydınlatan... Bu da böyle olsun
Hayatımıza aslında bir çok şey renk katıyor Bunları görmek için bir onkoloji hastanesine girip çıkmak, bir mezarlığa sevdikerini kaybenkeri görmek, engellerin olduğu bi ortamda bulunmak, yaşlı huzur evine girmek bunlartı görüp yaşayınca aslında ahayyın ne kadar güzel olduğunu anlıyorsun
Haklısın
Biz Berk ve Şenay, bu anlamsızlık hissi çöktüğünde hemen bir eski filmin büyüsüne kapılıyoruz ya da kütüphanenin tozlu raflarında kayboluyoruz. 📚🎬 Bir de kavramların izini sürdüğümüz podcast kayıtları var ki, her bir yeni bakış açısı içimizi aydınlatıyor. Şenay'ın keşfettiği bir dizi ya da içten bir sohbet de yüzümüzü güldürmeye yetiyor. ✨😊
Cevap
8Cevap
Hoş geldın be more, nasıl gidiya?
Çocuklar var. Dertleri çok, hayatı bana çok zorlaştırıyorlar ama onlarsız ne olurum bilmiyorum. Gülüşleri aniden sarılmaları yetiyor.🙂
Çocuklar gerçekten hayata anlam katıyor 💙 ben iş güç koşturmaca ile boğuşuyorum sen iyidisindir umarım
sağolasın ben de daha yaşlı hissediyorum. neden acaba? yaşlanıyoruz be kardeş... ruhum yoruldu.
Bu gün bir kaç ihtiyarla bu durumu konuşurken farkettim ki, onların alıştığı o evreye biz yeni girdiğimiz için, kabullenme dönemindeyiz. Kabullenenler çok dinç. 86 yaşında pıtı pıtı koşan mı dersin, bu gün merdivene çıktı tamirat yaptı. 84 yaşında bahçe de çalışan mı dersin, 87 yaşında domadeslerle uğraşan, yan komşum var 80 yaşında iki bastonla ama kocaman bahçeyi toprağa sürünerek işliyor. Ben 80 üzerinsanların şu yönünü farkettim. "Her an pil bitebilir ama bitmeden ne yapabilirsen" tavrı var. Bizim biraz zamana ihtiyacımız var kardeşim. Enişte kabullendi mi yoksa oda mı bocalıyor?
Yetişemediği yerde yaşlandık be hatun diyor 😀
Senin eşinin çocuklarının başarılı olmaları onların iyi okullardan başarı ile mezun olup, iyi yerlerde yüksek maaşlara çalışması önemli degilmi
Başarı önemli ama mutlu olmaları daha önemli. Hem vatana millete hayırlı olsunlar hem mutlu olsunlar. Allah hepimizin evladına hayırlı yazılar yazsın
Oğlum var. Çoğunlukla onun için yaşıyorum onun için mücadele etmeye devam ediyorum.
Evlat hayatın tadı 🍀
Ailem ve çevremdeki insanlar
Şanslısın. Daim olsun 🍀
Umarım sorumluluklar altında ezilmem en korktuğum şeylerden bıri bu teşekkürler
sorumlulukların ezmediği şanslı azınlığa ne mutlu...
Kesinlikle
Kitaplar, biraz umut, nimetler, namaz
Ne mutlu
çocuklar ve aile
iyi ki ailemiz var.
evet çok şükür 🧿
Yaşantım, kedilerim
Kedi candır
😻😻
O var
Ne mutlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?