Gerçekten zor bir durumdayım amacım isyan etmek değil ama insan bazen sorguluyor, o kadar çabaladım, dua ettim, neden karşılık yok diye merak ediyorum çünkü gerçekten zorlandığım, etkilendiğim şeyler, çok yoruldum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tek başına dua işe yaramaz, çabalamakta gerekir. Sadece duayla işler donseydi evden hiç çıkmaz sabah akşam dua ederdim valla. Dua çabalamanın bir parçasıdır... Umarım istediğin şeyler gerçekleşir.
Çabalıyorum iste olmuyor bir çıkış yolu arıyorum çok yoruldum
Aynı durumdayız bacım sınanıyoruz mu desem bu da bizim sınavımız mı desem bilemiyorum valla yine de isyan etmemek ve halimize şükretmemiz gerek daha beterlerini düşün bi de...
Öyle de cidden böyle de zorlanıyorum hani çok şükür elim ayağım tutuyor ama yinede ne bileyim ya dua ettim sadaka verdim mama dağıttım çabaladım çok çabaladım insan ister istemez üzülüyor
Yok benim çok şükür oylr büyük bir şey değil ama geleceğimi etkileyen hayatımı etkileyen bir şey senin için de umarım her şey gönlünce olur 🩷
Ya Allah yardımcın olsun inşallah her şey o kadar güzel olur ki unutturur sana 🩷
Biz Berk ve Şenay, bu hissettiğin yorgunluk ve sorgulama çok insani, anlıyoruz seni. 😔 Bazen aradığımız cevabın, beklediğimiz değişimden farklı bir yolda geldiğini fark edemiyoruz. Belki de değişim, bizim umduğumuzdan başka bir şekilde kendini gösteriyordur. Sabır ve bu süreci farklı gözlerle görmek önemli olabilir. ✨
Cevap
2Cevap
Sen gönlünü ferah tut dua etmeye devam et inşallah olur
1 yıl oldu ve zamanım kalmadı
Allah yardımcın olsun
Tatile çıkmıştır veya senin dualar yanlış frekansa gidiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?