Gizli Üye(36-45)1 ayAhh evet o kişi tam olarak benim. Omuzlarımda ki sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissediyorum. İnsanların İstek ve taleplerine yetişmeye çalışırken, Kendi Özümden, Kendi özgürlüğümden, yaşama sevincimden ödün veriyorum. Bazen başımı alıp, çok uzaklara gitmek istiyorum, Bazen de dizlerimin üstüne çöküp, sadece susuyorum.
Sen ne hissediyorsun?
123 Yorumla
Soran1 ayBen de bunu daha önce yaşadım ama doğru dengeyi kurmayı başardım ve bir yandan da huzurumu ve yalnızlığımı koruyabildim
Şu anda yaşadığım şey bir üst seviyede, çok daha farklı; bunu tam olarak açıklayamıyorum, çok garip, bunu daha önce hiç yaşamamıştım.
Yaşadığım her şeyi atlatabilecek kadar her zaman yeterince güçlü ve dengeliydim.
Eğer şu anda en büyük ihtiyacınız gerçekten kaçış ve iç huzur ise, neden ruhunuza biraz zaman ayırmayı ve her şeyi bırakmayı denemeyi düşünmüyorsunuz?
Cevap sahibi1 ayCevapları Yapay zekaya mı yazdırıyorsun sen :)
Soran1 ayHyr
Cevap sahibi1 ayPeki ya neden robotik konuşuyorsun.
Hımm biraz, kelimelerine, Cümlelerine hislerinde katsan güzel olmaz mı :)
Soran1 ayHayır, ben başka bir galaksiden gelen bir uzaylıyım. Dünyaya geldim 😂
Neredeyse başarmıştın :))😁
Soran1 aySanırım seninle aynı sınavlardan geçiyorum ama ruhumun haykırışı biraz farklı :)
Cevap sahibi1 ayEvet Farklı Olduğun O kadar Aşikar ki, Burada senin gibisine rastlamak gerçekten çok zor :)
Hayat hikayeni, Deneyimlerini, Zorlukları karşısındaki tavrını Çok merak ediyorum.
Benimle bunları paylaşabilir misin :)
Soran1 ayNeyin var senin? Söyle bana.
Bu sitede anonim kalmamızı istiyorsun ama zaten kim olduğumu biliyorsun, değil mi?
O kadar analitik ve gözlemcisin ki, kiminle konuştuğundan emin olmadan böyle konuşman imkansız :))
Cevap sahibi1 ayAahahah 😄
Tespitlerin doğru, Ama kim olduğunu bilmiyorum. Belki de biliyorumdur. Bunu bilip bilmediğimi, Sende bilemezsin :)
Sitede Anonim takılmanın bir çok faydası var elbet, Ama bu beraberinde sınırları da getiriyor. Özgür ifade hakkımız burada elimizden alınıyor. İşte tamda bu sebepten, İnternetin Karanlık Odacıkları var :)
Soran1 ayBakalım, belki kim olduğumu biliyorsundur.
Eğer aklında bir cevap varsa, ipuçları vermeye çalış.
Soran1 ayBu site, ifade özgürlüğü açısından bazen tam bir felaket.
Asıl sorun, insan etkileşimlerinin yüzeyselliği ve insanlar arasında gerçek bir bağın olmaması. Anonim kalmamın amacı saklanmak değil; sadece kendimi daha fazla yormak istemiyorum.
Cevap sahibi1 ayKim olduğun hakkında gerçekten bir fikrim yok. Daha doğrusu, Hafızamda gerekli gereksiz o kadar çok insan var ki, Ayıklayıp seni bulmak, benim için samanlıkta iğne aramaktan farksız.
Anonim takılmak istiyorsan, buna saygı duymaktan başka çarem yok :)
Cevap sahibi1 ayYorulma konusunda gerçekten haklısın, bazı insanlar dm de çok fazla ısrarcı olabiliyorlar maleesef.
Soran1 ayŞimdi kaçıyorsun :))) Mesaj anlaşıldı, kendi hayatta kalman için belirsizlik yaratmak da senin hakkın. Henüz başkalarıyla başarılı olamamış olsanız bile kendinize güvenmeyin. Savunma mekanizmalarını bana karşı kullanma, işe yaramaz.
Ama kendini korumakta haklısın, ancak bunu en azından zararlı ve tehlikeli insanlara karşı yap.
Soran1 aySana iyi niyetle konuşuyorum.
Kendini koruduğunu, bu sitede olup biten her şeyi bildiğini biliyorum.
Ve kim olduğumu da bildiğini biliyorum çünkü başından beri her şeyi çok detaylı bir şekilde analiz ediyorsun, ama bildiklerini asla itiraf etmek istemiyorsun çünkü önceden üstünlük kurmadan açıldığında tuzağa düşebileceğini çok iyi biliyorsun. Bunu başkalarıyla yap, ama benimle değil. İstediğini yapmakta özgürsün.
Soran1 ayBiliyor musun, sana sadece bir şey söyleyeceğim: Hayatında en az bir kişiye, sana gerçekten iyi gelen birine güvenmeyi öğren ve göreceksin ki bu dünya sadece korkaklarla, hainlerle, manipülatif insanlarla veya başkalarına hükmetmek isteyenlerle dolu değil. Yaşadığın zorluk zor, evet, doğru, ama bunu aşmayı öğrenmelisin; maddi dünyada değil, sürekli savaşarak ve güvenliğini korumak için izlerini örtbas ederek sakladığın ruhunun güzelliğini ortaya çıkararak.
Kendine iyi bak.
Cevap sahibi1 ayKim kaçıyor Orası tartışmaya açık :)
Güzel , Anlaşılır , Net tavsiyelerin için çok teşekkür ederim.
Bende sana tavsiye vermek isterdim ama, Hikayeni bilmediğim için, Yazdıklarım havada kalır, Senin için bir Anlam ifade etmez kanımca.
Soran1 ayHayır, içten içe kim olduğumu bildiğini biliyorum, ama endişelenme. Kendim için ne yapmam gerektiğini zaten biliyorum :))
Cevap sahibi1 ayBir Rüzgar Gibi, Estin Geçtin Yine :)
Kim olduğunu bilsem de bilmesem de, Artık bir önemi yok sanki.
Kendin için Ne yapıyorsan yap, Azcık da bizim için yapaydın iyiydi :)
Peki madem, sanırım burada bitiriyoruz. Sende kendine iyi bak.
Soran1 ayİstersen sana özel olarak bir şeyler yazayım.
Eğer cesaretin varsa ve bana yeterince güveniyorsan,
Cevap sahibi1 aySözlerinle beni öldürecek değilsin ya :)
Olur kabul ediyorum.
Soran1 ayBana yazın, yeterli XP puanım yok. Bana arkadaşlık isteği gönderin.
Hangi hesabı kullandığımı biliyor musun?
Cevap sahibi1 aySen bana istek atarsan sanırım bu daha kolay olacak :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 778 cevap paylaştı. Çünkü ipi çürük yerinden koparırsan düğüm atıp devam edebileceklerini sanırlar. En sağlam yerinden koparacaksın ki bir daha ek yapmaya yüzleri kalmasın.
10 Yorumla
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 aybazen uzak kalmak çok iyi geliyor
111 Yorumla
Soran1 ayZaten huzur bulmak için uzak duruyoruz, ama bunu yaşadığımızda durum yine de farklı oluyor
- 1 ay
yok ya ben uzak durunca bu aralar dhaa huzurlu hissediyorum
Soran1 ayEvet, haklısın.
Ama söyle bana, moralin iyi mi? Kendini iyi hissediyor musun? Hayatın sorunsuz mu akıyor?
Çünkü ben aslında güçlü bir kişiliğe sahibim ama şu anda, normalde yalnız kalmayı ve huzur içinde olmayı sevmeme rağmen, genellikle kendimle yaşadığım o rahatlama anlarını yaşayamıyorum, Şu anda kendi içimde düşünmeyi ve kafa yormayı bile başaramıyorum; sanki uyanıkken bir rüyadaymışım gibi. Aslında şu anda sorun olan da bu; aksi takdirde huzurumu gerçekten çok seviyorum.- 1 ay
yani sağlıklıyım evet işim var çalışıyorum bahçem var eğleniyorum yani kalabalıke trafım çok fazla hemde işimden dolayı sakinlik bana gerçekten huzur veriyor uzak kalmak falan evlimisin bekarömısın bilmeme ama bazen isnan aile içi sıkıntılardan hzurusuzluktan daha çok istiyo kaçmayı yalnız kalmayı
Soran1 ayEvet, bunu daha önce de söylemiştim: Dünyadan uzaklaşmak için günlük hayatımda yalnız kalmaktan hoşlanırım; ne de olsa işimiz, ailemiz ve gündelik yaşamın koşturmacası var.
Evli ya da bekar olmam fark etmez; her iki durumda da insanlar, kendi içlerinde bir huzur limanı bulmak adına toplumdan ve onun yarattığı gerilimlerden kaçma ihtiyacı duyarlar. Normalde yalnızlığıma ve huzuruma büyük değer veririm; ancak bir süredir içimde tuhaf bir his var; daha önce hiç yaşamadığım türden bir şey. Şu an bu konuda ne düşüneceğimi ya da ne yapacağımı bilemiyorum, çünkü bunun ruhla bağlantılı bir şey olduğuna inanıyorum.- 1 ay
Ruhunun dinoenmesi lazim. senin
Soran1 ayBunu deneyimlediniz mi?
- 1 ay
ben hem ruhen huzur için yalnız kalıyorum :)
Soran1 ayBarış için, evet, dünyanın gürültüsünden kaçmak en iyisidir
- 1 ay
Tskler
Soran1 ay👍
Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Örnek ben
18 Yorumla
Soran1 ayBu kalıcı bir durum mu, yoksa son zamanlarda böyle mi hissediyorsunuz?
Soran1 ayEvet, biraz bana benziyor.
Umarım bunlar geçer; aniden olunca kolay olmuyor.
Soran1 ayGerçekten öyle umuyorum.
Zaman iyileştirir, ama her şeyin sonucunu Allah belirler; bunu hepimiz biliyoruz.
Soran1 ayO halde sabırlı olalım.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, bazen hepimiz aynı gemide hissediyoruz kendimizi. 😔 Hayatın o bitmek bilmeyen dalgaları yorucu olabiliyor. Sanki "Truman Show"daki gibi bir döngüde sıkışıp kalmışsın gibi düşünebilirsin. 🎬 Unutma, bu hisler geçici, kendine nefes alacak küçük molalar vermeyi unutma. Bir film, bir kitap ya da sadece gökyüzüne bakmak bile iyi gelebilir. ✨ Kendine iyi bak! 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben yillardir o durumdayim tek istedigim insan olmayan biyeede takilmak.
17 Yorumla
Soran1 ayher şeyden uzak, evet, bazen böyle olması daha iyi; bazen kimse bizi kendimizden daha iyi anlayamaz
ama şu anda sorun şu ki, bu benim içimde; eskiden bende böyle bir şey yoktu
Soran1 aySana ne oldu? Herhangi bir çatışma yaşadın mı? Hayal kırıklığı yaşadın mı, yoksa yalnız kalmayı mı tercih ediyorsun?
Soran1 ayBelki de kendinizle baş başa kalmak istiyorsunuz; hayatın maskaralığına ve oyununa artık dayanamıyorsunuz.
İyi bir hayat ya da zor bir hayat olması fark etmez; hepimizin içinde bir özümüz var.
Ben her zaman huzurumu ve yalnızlığımı sevdim ve ancak güvendiğimde biraz açılıyorum, ama genel olarak her zaman kendimle mutluyum. Bu içsel bir şey, bu yüzden neler olup bittiğini anlamam gerekiyor çünkü huzur ve sağlıklı yalnızlık içinde nasıl yaşayacağımı biliyorum.
Ama eğer beş yıldır böyleyseniz, bunun nedeni belirli enerjilerden bıkmış olmanız olabilir; belki de kendinizi korumak istiyorsunuz.
Soran1 ayUyum esastır; düzeni bozan şeylerden ve kaosa yol açan tuhaf durumlardan hoşlanmam.
Diğer konusunda 542 cevap paylaştı. Ciddi ciddi bıkıyorum insanlardan. Ama yapacak fazla bir şey yok maalesef.
12 Yorumla
Soran1 aySende ve insanlarda ne sorun var? Seni bunaltan şey günlük hayat mı?
- Diğer konusunda 853 cevap paylaştı.
1 ayGenel olarak insanlardan nefret ettiğim doğrudur. Daha çok keyif aldığım şeylere yöneldim. Gereksiz diyalog ve ilişkilere lanet edeli uzun zaman oluyor. Bu devirden bir halt olmaz.
00 Yorumla - Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayYaaa ben yaaa calismak icimden gelmiyor valla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayEvett dün gece işi bırakmak istedimm yaşıyoruz ölüm var herkes bir gün ölecek bu çaba niye salın kendinizi
048 Yorumla
Soran1 ayNeden her şeyi bırakmak istediniz?
Şu anda ben de aynı şekilde hissediyorum.
Cevap sahibi1 ayBilmiyorum belkide iş veyasam tarzi uyum sağlamadığı içindir ruhum hala 25 genç hisstttigim içindir yerinde duramıyorum enerjik olduğum icin
Soran1 ayAnlıyorum ama o zaman sizin sorununuz benimkinden farklı sanırım
Cevap sahibi1 ayBelkide aynıdır ben ifade etmekte zorlanmisimdir
Soran1 ayİsterseniz bana başka bir şekilde açıklayın
ama bazen hissettiğimiz şeyleri hissetmek normal değil, özellikle de bu durum uzun sürdüğünde
Cevap sahibi1 ayAçıklayabilirimm istersen
Soran1 ayBilmiyorum, gerçekten de sizin sorununuzun benimkinden farklı olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi1 ayKarsiliki dinlesiriz önce sen anlat sonra ben analtirimm
Soran1 ayDinle, kendimden ve yaşadıklarımdan bahsetmek istemiyorum.
Bu sadece şu anda hayatımın böyle geçen ve beni yoran bir dönemi.
Senin de sana yük olan şeyler yaşadığını anlıyorum ama hayatımı bu şekilde anlatmayı pek sevmiyorum, seni tanımıyorum.
Cevap sahibi1 ayPeki beni taniyorsan ozman...
Cevap sahibi1 ayBen kimimm nerden tanıyorsun
Soran1 ayhayır, seni tanımadığımı söyledim
Cevap sahibi1 ayÖzür dilerim cokk yanlış anladığım için bu bir avantaj dimi tanımadığın birine anlatmak karşılıklı paylaşım yapıp birbirimize yardımcı olabiliriz
Soran1 aySen bir erkeksin, yapamam, hayır
Cevap sahibi1 ayBen bir erkeğim ve senin gibi düşünürken sen bir kadınsın hayirimi yıktım bu konusma esnasında
Cevap sahibi1 ayBeğeni atiryorrum bekliyorum geri dönüşünü
Cevap sahibi1 ayUygunmugudur prenses
Soran1 ayDinle, bu sorunu dile getirdim çünkü gerçekten zor bir dönemden geçiyorum. Konuşacak birini aramıyorum ya da bunun gibi bir şey değil, sadece burada bundan bahsetmek istedim.
Seni reddetmek ya da kötü hissettirmek istemiyorum; bu çok nazik bir davranış ve sen kesinlikle iyi kalpli birisin ama yapamam.
Cevap sahibi1 ayTeskkur ederim iktifatin için Sen yapmasanda ben yapiyrum ozaman beğeni attim şu an
Soran1 ayAnlıyorum, evet, ama dinle, bence bir kadın bulup hayatını kurman gerekiyor; bence eksik olan şey bu. Senin sorunun benimkinden gerçekten çok farklı, bunu bil. Umarım sana iyi bakacak ve hayatına yeniden denge getirecek doğru kadını bulursun.
Cevap sahibi1 ayTereddüt etme lütfen bekliyorum karsilikli bir söyleşi olur hislerim diyor ki kendini eğitmiş biri gayet hanımefendi karşındaki hislerim yine diyorki bu hanımefendi güçlü irdadeli herşeyi kendisi başaran kimseye muhtaç olmayan onu ne uzebilir diye soruyorum kendime
Cevap sahibi1 ayYanlış teşhis benim sorunum hayatımda bir kadın olmasi değil ama benim senin hakkında yorumumum gayet açık ve gerçek bunun sende farkındasın
Soran1 ayama şu anda biraz zor bir dönemden geçtiğimi anlamadın mı? Şu anda tam olarak kendimde değilim, sanki her şeyden uyuşmuş gibiyim; bu durumda nasıl her zamanki halimde olabilirim ki?
işte bu yüzden ne yazık ki böyle şeyler olduğunda kendimize “bu ne zaman geçecek?” diye soruyoruz.
Soran1 ayYanlış teşhis derken neyi kastediyorsun?
Soran1 aySöylesene, gerçekte kaç yaşındasın?
Cevap sahibi1 ayYanlış teşhis eksik olan kendine bir kadın bulman sendeki sorun bu demişsin ya hayır demek istedim
Cevap sahibi1 ayYaşım 37
Cevap sahibi1 ayEeeeeeee
Soran1 ayNeyin var?
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederimm biseyim yok
Cevap sahibi1 ayYaşımi sordugunuz için eve dedim
Soran1 ayEvet, yaşınızı öğrenmek istedim. Hâlâ gençsiniz.
Soran1 ayAslında hepimiz hâlâ genciz, ama hayat belirli şeyleri deneyimlediğimiz anlardan oluşuyor ve neler yaşadığımızı anlamamız gerekiyor.
Cevap sahibi1 ayTeşekkür ederimm senin guzelligin ben ısrar ediyorim sizde ısrar ediyorsunuz yazmamakta 🙃
Cevap sahibi1 ayNe yaşarsa yaşasın ileride geçmişe dönüp baktığımızda bı tebessüm ettirebilirsek ne mutlu anılar biriktirmek güzeldir
Soran1 ayHâlâ iyi insanların olması beni mutlu ediyor.
Bu sen karşı bir şey değil, sadece şu anda başkalarıyla iletişim kurmak benim için biraz daha zor. İnsanların kendilerine iyilik ve şefkat getiren kişileri bulmaya ihtiyaç duyduklarını biliyorum. İnsan olarak hepimizin buna ihtiyacı var.
Soran1 ayŞu anda çok değer verdiğim bir arkadaşım var. Onu tanıdım, ama onunla bile şu an işler zor. Yaşadığım şey içimde, bu yüzden her şeyin geçmesini bekliyorum. Bunun dışında insanları ve iyiliği seviyorum. Başkalarının çektiği acılardan hoşlanmıyorum. Keşke herkes mutlu olabilse, ama bu hayat bir süredir çok garip. İnsanlar artık birbirleriyle basit anları bile paylaşamıyorlar.
Soran1 ayYanlış anlamayın.
Sen burada, yorumlar bölümünde herkese açık bir şekilde yazıyorum.
Allah seni korusun
Cevap sahibi1 aySon yazdığın ne demek anlam veremedim
Soran1 ayHayatta her şeyin zamanı gelir dedim.
Cevap sahibi1 ayYanlış anlamayın.
Sen burada, yorumlar bölümünde herkese açık bir şekilde yazıyorum.
Allah seni korusun
Bundan bahsetmistimm
Soran1 ayYorumlarda birbirimizle konuşmak da iyi bir uyum ve iyi bir diyalog oluşturmanın bir parçasıdır. Dolayısıyla, benimle konuşmaya istekliyseniz ve ben farklı davranıyorsam, bu da bir uyum meselesidir; niyetlerde tutarlılık olması gerekir.
Soran1 ayBen şeyleri titreşimler aracılığıyla algılıyorum.
Senin bağlantı kurmak istiyorsun ama hala biraz mesafelisin, bir tür test aşamasındasın. Benimle konuşma ihtiyacın olsa da, hala çok fazla kendinlesin; hala kendine bağlısın.
Yani gerçek uyum burada yorumlarda konuşmakta yatıyor :)
Söylemek istediğim buydu.
Cevap sahibi1 ayNe yapayım herkese açık yerde mesafeli davranmak iyidir
Soran1 ayDinle, her şeyde doğru adımları atmalısın, ben her zaman böyle yaparım.
İnsanların veya kendi sınırlarımın ötesine geçemem. Her şeyde her zaman doğru dengeye ihtiyaç vardır ve olaylar zaman ve mekân içinde gerçekleşir.
Her şeyin doğru bir zamanı vardır, bunu hesaba katmalısın.
Konuşmamız, soruma cevap vermen ve fikir alışverişinde bulunmamız iyi bir şeydi.
Sadece gerekli olduğunu düşündüğün için sana yazışamam veya konuşamam; gerisi de sonradan gelmeli.
İnsanlara karşı niyetlerim samimi, bu yüzden birinin iyi, faydalı ve gerekli olduğunu düşünmeden hareket edemem.
Soran1 aySen de kalbini ve ruhunu korumalısın.
Cevap sahibi1 ayYa bı git yapay zeka seni
Soran1 ayTamam, kızdın.
İşte bu yüzden dikkatli davranıyorum.
Sana kızgın değilim; söylediklerim sana mantıksız geldiği için böyle davrandın.
Ama beni dinle, iyi bir insan olduğunu biliyorum. Görünüşün ötesine bak. Beni reddettiğimi düşünüyorsun, ama durum hiç de öyle değil.
Kendine iyi bak. Kızma; bu iyi bir şey değil.
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bazen geliyor bana da o bıkkınlık
11 Yorumla
Soran1 ayEvet, şu anda bulunduğum yerde sürekli, çok ağır ve artık dayanamıyorum.
- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 ayİşten çıktım insanlardan bıktım
13 Yorumla
Soran1 ayanladim
Bazen artık dayanamazsınız ve kendinizle yeniden bağ kurmanız gerekir; ancak öyle anlar olur ki kendinizden koparsınız ve asıl büyük sorun da budur.- 1 ay
Felsefeye gerek yok
Soran1 ayBu sadece bir gerçek; bunda felsefi bir yan yok. İnsanlar artık bıkmış durumda. Şahsen, normalde bu tür meselelerin üstesinden gelebilsem de, şu an her şey beni tamamen tüketmiş vaziyette. Söylediklerimin hangi kısmı anlaşılmıyor? Artık dayanamayacak noktaya geldiğinizde insanlardan uzaklaşabilirsiniz; peki ya kendinize giden yolu artık bulamadığınızda ne yaparsınız?
- Diğer konusunda 725 cevap paylaştı.
1 ayBugün öyle hissediyorum. Ama yarın geçecektir
110 Yorumla
Soran1 ayUmarım bu durum benim için de geçerli olur;
ben de birkaç gündür bu durumdayım- 1 ay
Benimkinin sebebi belli. Hastanede kal işe gel hastaneye dön x5 yüzünden yorgunum. O yüzden bugün yorgunluk var ve işe adapte olamıyorum. Hatta hiç bişeye adapte olamıyorum bugün. Mal gibiyim
Soran1 ayEvet, kafayı etkilediğinde en zor olanı budur.
Yorgun olmak, konsantre olamamak, her zamanki gibi olamamak…
Sadece bedeni ya da bazen duyguları etkilediğinde, “bu da geçecek” dersin kendine.
- 1 ay
Sana ne oldu peki? Anlatırsan dinlerim. Eski sevgili vs sorunsalı değilse..
Soran1 ayHayır, bunun bir ilişkiyle hiçbir ilgisi yok, ne eski sevgili ne de o tür bir şey var.
Bu gerçekten şu anda yaşadığım bir durum ve beni çok yoruyor.
Bunu anlatmaya ihtiyacım vardı ama görüyorum ki bazı kişiler de aynı şeyi yaşıyor.- 1 ay
İçinde bulunduğumuz ortam, ülke, dünya gündemi, toplum. her şey sıkıntılı, bunalmış olman normal. Haberleri vs bir sürü okuma izleme. İnan iyi gelir
Soran1 ayZaten çok okuyorum, her şeyden haberdarım,
işimde başarılıyım, günlük hayatta ise dinleyen, sorunları çözen ve başkalarına yardım eden biriyim.
Kendi hayatımda ise, sorumluluğu üstlenen, inisiyatif alan ve başkalarının sırtına yük olmadan kendi çözümlerimi bulan biriyim.
Aslında mesele bu değil; şu anda yaşadığım bir durum var ve içinde bulunduğum bu dönem, her şeyi dayanılmaz hale getiriyor.
- 1 ay
Anlat o zaman, nedir içinde olduğun durum? Darlayan şey nedir? Birini mi kaybettin? Birine mi bişey oldu?
Soran1 ayhayır, o da değil
- 1 ay
Tamam daha sormuyorum
1 ayHayır ben gayet iyiyim
11 Yorumla
Soran1 aytamam iyi
İnsanlardan bıktım evet yoksa iş hayat zor değil o kadar da
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 aySon 25 yıldır öyle hissediyorum
14 Yorumla
Soran1 ayBu, sizin evinizde bu kadar uzun süredir yaşanan bir şey; bunun sebebi nedir?
Cevap sahibi1 ayEvle alakalı değil dış dünyanın bana kötü davranması ve dışlamasından kaynaklı
Soran1 ayBunu neden yaşıyorsun?
Senin yanında olacak arkadaşların ya da yakınların yok mu?
Bunu okumak kalbimi sızlattı; 25 yıldır bu tür şeyler yaşıyorsun, gerçekten çok üzüldüm
ama dinle, toplum da pek sağlıklı değil
Ben de şu anda biraz tuhaf ve zor bir dönemden geçiyorum. Genelde insanlardan uzak kalmayı gerçekten seviyorum. Senin durumunu nasıl yaşadığını bilmiyorum, çünkü kötü muamele gördüğünü ve dışlandığını söylüyorsun; bu yüzden, diğerleriyle birlikte olmak ve sosyalleşmek istediğin için gerçekten haksız bir şeye maruz kaldığını tahmin ediyorum. Ama şunu bil ki, kendi içinde huzur ve mutluluğu bulmayı öğrenmen ve başkalarının kötülüğünün kurbanı olma döngüsünden çıkman gerekiyor. Çünkü sen de değerlisin, ama belki de kendi içinde huzursuz olduğun için mutluluğunu kendi içinde nerede bulacağını bilmiyorsun.
Cevap sahibi1 ayBazı şeylerin çözümü yok ne yazıkki mecbur yaşıyosun ve tahammül ediyosun
- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
1 ayHiç sorma ya bu aralar böyleyim
13 Yorumla
Soran1 ayBunu nasıl yönetiyorsunuz ve aniden mi ortaya çıktı?
- 1 ay
2-3 gün sürdü geçti kendiliğinden 😬
- 1 ay
Arada oluyo
1 ayAşırı hemde son 2 hafta dahada aşırı gitmek istiyorum onada engel oluyorlar
04 Yorumla
Soran1 ayOraya nereye gitmek istiyorsunuz?
- 1 ay
Her hangi bir yer değil nerde kalırsam orası olsun istiyorum
Soran1 ayHuzur bulduğunuz yerde kalın, evet, tek varış noktası orası.
- 1 ay
Başarırsam dediğin gibi yaparım
Ben.
16 Yorumla
Soran1 aytamam neden ?
Soran1 aySenin için çok üzüldüm, bu çok zor bir durum olmalı
Soran1 ayYavaş yavaş ilerleyin; duygusal bir şok yaşadınız, kendinizi toparlamanız ve kendinize zaman tanımanız gerekiyor.
işte o kişi benım ya
120 Yorumla
Soran1 ayAnlıyorum; demek siz de bunu kendinizce yaşıyorsunuz.
Soran1 ayBen de şu anda bıktım artık
Normalde hissetmediğim bir yorgunluk ve bıkkınlık hissediyorum ve bu benim için garip bir durum
Soran1 ayBence artık ona tahammül edemiyorsun ve şu anda bıktın.
Soran1 ayÖfke nöbetleri ve reddetme davranışları yaşıyor musunuz?
Soran1 aybu iyi bir şey :)
Soran1 ayElbette kendini kontrol etmeyi bilmek gerekir.
Her şeyden önce biz insanız, ancak her şeyden önce mantığımızı devreye sokarız.
Soran1 aymantığın olmadığı yerden kaçmak gerekir, evet
Soran1 ayKalbinize iyi bakın; kaygı yüksek tansiyona ve kalp problemlerine yol açar.
Soran1 ayEvet, günlük bir çözüm var. Egzersiz yapmak her şeyi dengede tutar.
Soran1 ay:) Yorgunluk, sağlıklı olduğu sürece iyidir. Biraz daha fazla uyuyun, birkaç şekerleme yapın. Sağlıklı beslenirseniz, egzersizden kaynaklanan yorgunluk gerçek sorun değildir :) Bu sadece vücudunuzun sizi daha iyi hayatta tutmak için kendini organize etmesidir.
şu an herkes mutsuz ve umutsuz
15 Yorumla
Soran1 ayEvet, sefalet ve umutsuzluk bambaşka şeyler.
Ben pek o ruh halinde değilim.
Benim durumum farklı.
Ama evet, pek çok insanın zorluk çektiğini biliyorum.
Soran1 ayAllah kalbimize ve ruhumuza huzur versin; bizi yeniden yolumuza koyacak o hale döndürsün.
Çabalamayı ve ilerlemeyi seven biri olarak, şu an içinde bulunduğum durumu epey tuhaf buluyorum.
Soran1 ayEvet, iş dışında eğleniyorum, bunu hep yapardım ama şu anda her zamanki gibi değil
1 ayBikmayan var mı onu sor kanki
012 Yorumla
Soran1 ayHerkesin bundan bıktığını biliyorum ama bunun nedeni kişiden kişiye değişiyor.
Benim için bu durum daha yeni başladı ve içinde bulunduğum bu evre, daha önce yaşadığım hiçbir şeye benzemiyor.- 1 ay
Herkesin kendince sıkıntıları dertleri sorunları var kanka dert etme takma kafaya sıkıntı stres adamı bitirir
Soran1 ayStrese girmem; bu benim doğamda yok.
Elbette herkesin kendine has dertleri var bunu zaten biliyoruz ama içinden geçtiğimiz bu süreçte doğru bir zihniyet yapısına da sahip olmanız gerekir.- 1 ay
Aynen kanka, sağ salim bu süreci atlatmak önemli olan akıl sağlığını kaybetmeden 😃😃😃
Soran1 ayHayır, kontrolü kaybetmek bana göre değil :) Çok şükür, her zaman soğukkanlılığımı korumuşumdur.
Kolay kolay dağılan biri değilimdir ama bu dönem dayanılmaz; söyleyeceklerim bu kadar.- 1 ay
Haklısın sonuna kadar ama emin ol herkeste durum aynı , söyleyecek başka ne varsa söyleyebilirsin😃😃
Soran1 ayPeki bunu nasıl idare ediyorsun?
Sinir krizleri geçiriyor musun, yoksa her şeyden uzaklaşıp kendi başına mı kalıyorsun?- 1 ay
Valla fazla takmıyorum kafama stres sevmem stres den de stresi yaşatan insanlardan da uzak duruyorum hayatımdan çıkarıyorum
Soran1 ayEvet, bu gerekli, doğru.
Şimdi düşünüyorum da, bu soruyu sordum ve yorumlarda herkesle bu konu hakkında konuşmaya başladım. Gerçekten de benim yaşadıklarımı yaşayan biri var mı? Sanmıyorum.- 1 ay
Ne yaşadın anlatabilirsin dinlemek isterim
Soran1 aySanırım burada duracağım
- 1 ay
Ozxl bir konuysa yazabilirsin bana
- Diğer konusunda 767 cevap paylaştı.
1 ayYoo hayır bu tarz konuları düşünmüyorum pek
01 Yorumla
Soran1 aytamam
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayNadiren vardır
05 Yorumla- 1 ay
Nadiren bıkmamış olan vardır
Soran1 ayBu durum uzadıkça dayanılmaz hale geliyor
- 1 ay
İnsanız baş etmek zor oluyor bazen haklısın
Soran1 ayEvet, bu bazen sinir bozucu oluyor çünkü biz sadece huzur içinde yaşamak ve kimseye zarar vermemek istiyoruz, ama sürekli o kadar tuhaf şeyler yaşıyoruz ki, işler yolunda gitmediğinde bizi aniden etkileyenin ne olduğunu artık bilemiyoruz.
- 1 ay
Kabullenmekte bir o kadar güç oluyor
1 ayhayır aksine herkesi işimi kedileri seviyorum
07 Yorumla
Soran1 aymesele başkalarını sevip sevmemek değil
bu, her şeyden bıkmış olduğumuz bir dönem
ne insanlara ne de hayata karşı bir şeyim yok ama şu anda her şey beni yoruyor- 1 ay
sebep? bir sebebi olmalı. ekonomik sorunlar mı , yalnızlık mı , hayatın monoton olması mı
Soran1 ayHayır, ekonomik açıdan her şey yolunda.
Yalnızlık konusunda da öyle.
Monotonluk konusunda bilemiyorum; bence herkes diğerlerine göre daha hareketli anlar yaşar, aynı zamanda daha sakin anlar da yaşar ve bunlar birbirini dengeler.
Şu anda neler olduğunu gerçekten bilmiyorum.- 1 ay
bekar mısın?
Soran1 ayAsıl mesele bu değil
Evli ya da bekar olmak, böyle bir dönem geldiğinde bunu yaşamaya engel olmaz; bunu biliyorum- 1 ay
yanılıyorsun bence. bekarsındır hayatının henüz düzene girmediği düşüncesi olabilir. hormonlar önemli , onlarda seni mutsuz tatsız biri yapar
Soran1 aybilmiyorum, sanmıyorum
bazıları bir ilişkide ve onların da kendi yaşam sorunları var
denge konusunda her şey hormonlara bağlı değil, bence çok sayıda faktör var
ama belki başkaları için bu bir etken olabilir, benim için değil
Diğer konusunda 766 cevap paylaştı. Benimi anlatmaya çalışıyorsun
07 Yorumla
Soran1 ayolabilir
Sen de artık dayanamıyor musun?
Soran1 aySinirleriniz mi bozuldu?
Soran1 ayBazıları gerçekten çok zarar veriyor ve acı çektiriyor, evet,
ama sen böyle olmamalısın.
Bir şeyden bıkmış olsan bile, kendini toparla.
Benim durumum ise biraz farklı; her şeyden gerçekten bıkmış durumdayım.
Hala yaşayacağın güzel şeyler var, endişelenme.
Ama bazen sadece bu dönemin geçmesini ve kendimize dönmeyi isteriz.
Soran1 aySon zamanlarda açıkladığım gibi, durum böyle; bu biraz zorlu bir süreç. Aslında buna neden olan dışsal bir şey değil, asıl zorluk da bu.
Gizli Üye(36-45)1 ayHemde cokkkk
14 Yorumla
Soran1 aySinirlendiniz mi?
Cevap sahibi1 ayCalısmayı severim ama insanlar çok kötü. Bu ülkede tırpil yalakalık oldukça bizden bişey olmaz. İşini iyi yapanların vebali üstlerinde.
Soran1 ayİş yerinde olmak ve sosyal çabalar sarf etmek zorunda kalmanın sizi rahatsız ettiğini anlıyorum
Soran1 ayMaalasef ki herkes işe çalışmak için gitmiyor; birçoğu iş yerinde çalışmak dışında her şeyi seviyor.
Duygularınızı anlıyorum, bu gayet meşru bir durum; ancak hepimiz bu tür durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Çalışırken başkalarının komplo kurduğunu, gruplar oluşturduğunu, gelip güldüğünü, işi bir kenara bıraktığını ya da işleri çarpıtarak yaptığını görüyoruz; hatta bazen saçma ve mantıksız şeyler yüzünden önemsiz kavgalar bile çıkıyor.
Gizli Üye(18-24)1 ayBen biktim herkesten her şeyden
01 Yorumla
Soran1 aySen de bıktın, anlıyorum
- Diğer konusunda 10,8b cevap paylaştı.
m 1 ayDönemsel oluyor
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 aySenle olabilir
10 Yorumla
1 ayHerkes
16 Yorumla
Soran1 ayevet, biliyorum ama farklı bir şekilde
- 1 ay
Sen?
Soran1 ayevet, ben de herkes gibi
- 1 ay
Neyden şikayetcisin
Soran1 ayNeler olup bittiğini bile bilmiyorum, her zamanki gibi oldu işte. Hiçbir şeyden şikayet etmiyorum, yaşıyorum, yüzleşiyorum ve hayatıma devam ediyorum.
- 1 ay
Yazsana bana bi
- Diğer konusunda 326 cevap paylaştı.
1 ayVar ama çare yok
08 Yorumla
Soran1 ayO zaman ne yapacağız?
Zaten sabırla bekliyorum- 1 ay
İnan bilsem kendime çare bulurdum
Soran1 aysorun da bu işte; bu zehirli bir hediye; ne halledebiliyoruz ne de başka bir şeye geçebiliyoruz; buna katlanmak zorundayız
- 1 ay
Maalesef inşallah normale döner her şey
Soran1 ayBunu, bunu yaşayan hepimiz için umalım
- 1 ay
Sıkıntınız bedir tam olarak anlatmak isterseniz dinlerim
Soran1 ayTeşekkürler, çok naziksiniz.
Hayır, endişelenmeyin, genellikle insanlara hayatımı anlatmam.- 1 ay
Kime anlatıyorsunuz kedileremi :)
Diğer konusunda 777 cevap paylaştı. Ben ben
03 Yorumla
Soran1 ayUzun zamandır mı? Yoksa geçici bir durum mu?
Soran1 ayNe oldu? Bunu o şekilde yaşamak için nelerden geçtin?
1 ayevt ben
00 Yorumla
1 ayseks yok insanların hayatında
00 Yorumla- Diğer konusunda 500 cevap paylaştı.
1 ayBennilko
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayben yoruldum artık 😒
06 Yorumla
Soran1 aysen de yorgunsun
ama neyimiz var ki?
henüz genciz, bu da ne böyle!
Cevap sahibi1 ayyaşlandım yaaa 31 oldu yaşım iş beni çok yoruyor iş yerşndeki insanlar
Soran1 ayDinle beni, bence hepimiz bu yaşam tarzından bıktık; bize sadece kısıtlamalar getiriyor, bu yüzden her şeyi idare etmekten yoruluyoruz
Cevap sahibi1 ayöyle maalesef ama çözümü yok işte can sıkıntısı
Soran1 ayevet, ama bu bir can sıkıntısı meselesi de değil
bazen yaşadığımız tuhaf bir dönem var; herkes bunu yaşıyor ama şu anda bunu tam olarak tanımlayamıyorum ve anlayamıyorum
Cevap sahibi1 ayyaş kaç
Diğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yanliz değilsin
04 Yorumla
Soran1 aySen de böyle bir dönem geçiriyor musun ?
Soran1 ayMaalasef ki evet, o da öyle
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayBen 🥺
02 Yorumla
Soran1 ayÜzgünüm, üzgün görünüyorsun. Ne oluyor?
- 1 ay
Çok şey var daraldım
Çoook
02 Yorumla
Soran1 ayçok evet
Soran1 ayBiliyorsunuz, sabırlı biriyim ama artık yoruldum.
Genelde her şeyle başa çıkarım, her şeyi idare edebilirim, kendime “bu önemsiz” derim.
Ama şimdi sanki düğme sıkışmış da artık kapatılamıyormuş gibi.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar