Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)1 saAhh evet o kişi tam olarak benim. Omuzlarımda ki sorumlulukların altında ezilmiş gibi hissediyorum. İnsanların İstek ve taleplerine yetişmeye çalışırken, Kendi Özümden, Kendi özgürlüğümden, yaşama sevincimden ödün veriyorum. Bazen başımı alıp, çok uzaklara gitmek istiyorum, Bazen de dizlerimin üstüne çöküp, sadece susuyorum.
Sen ne hissediyorsun?
11 Yorumla
Soran1 saBen de bunu daha önce yaşadım ama doğru dengeyi kurmayı başardım ve bir yandan da huzurumu ve yalnızlığımı koruyabildim
Şu anda yaşadığım şey bir üst seviyede, çok daha farklı; bunu tam olarak açıklayamıyorum, çok garip, bunu daha önce hiç yaşamamıştım.
Yaşadığım her şeyi atlatabilecek kadar her zaman yeterince güçlü ve dengeliydim.
Eğer şu anda en büyük ihtiyacınız gerçekten kaçış ve iç huzur ise, neden ruhunuza biraz zaman ayırmayı ve her şeyi bırakmayı denemeyi düşünmüyorsunuz?
Diğer konusunda 579 cevap paylaştı. Çünkü ipi çürük yerinden koparırsan düğüm atıp devam edebileceklerini sanırlar. En sağlam yerinden koparacaksın ki bir daha ek yapmaya yüzleri kalmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 saEvett dün gece işi bırakmak istedimm yaşıyoruz ölüm var herkes bir gün ölecek bu çaba niye salın kendinizi
025 Yorumla
Soran3 saNeden her şeyi bırakmak istediniz?
Şu anda ben de aynı şekilde hissediyorum.
Cevap sahibi3 saBilmiyorum belkide iş veyasam tarzi uyum sağlamadığı içindir ruhum hala 25 genç hisstttigim içindir yerinde duramıyorum enerjik olduğum icin
Soran3 saAnlıyorum ama o zaman sizin sorununuz benimkinden farklı sanırım
Cevap sahibi2 saBelkide aynıdır ben ifade etmekte zorlanmisimdir
Soran2 saİsterseniz bana başka bir şekilde açıklayın
ama bazen hissettiğimiz şeyleri hissetmek normal değil, özellikle de bu durum uzun sürdüğünde
Cevap sahibi2 saAçıklayabilirimm istersen
Soran2 saBilmiyorum, gerçekten de sizin sorununuzun benimkinden farklı olduğunu düşünüyorum
Cevap sahibi2 saKarsiliki dinlesiriz önce sen anlat sonra ben analtirimm
Soran2 saDinle, kendimden ve yaşadıklarımdan bahsetmek istemiyorum.
Bu sadece şu anda hayatımın böyle geçen ve beni yoran bir dönemi.
Senin de sana yük olan şeyler yaşadığını anlıyorum ama hayatımı bu şekilde anlatmayı pek sevmiyorum, seni tanımıyorum.
Cevap sahibi2 saPeki beni taniyorsan ozman...
Cevap sahibi2 saBen kimimm nerden tanıyorsun
Soran2 sahayır, seni tanımadığımı söyledim
Cevap sahibi2 saÖzür dilerim cokk yanlış anladığım için bu bir avantaj dimi tanımadığın birine anlatmak karşılıklı paylaşım yapıp birbirimize yardımcı olabiliriz
Soran2 saSen bir erkeksin, yapamam, hayır
Cevap sahibi2 saBen bir erkeğim ve senin gibi düşünürken sen bir kadınsın hayirimi yıktım bu konusma esnasında
Cevap sahibi2 saBeğeni atiryorrum bekliyorum geri dönüşünü
Cevap sahibi2 saUygunmugudur prenses
Soran2 saDinle, bu sorunu dile getirdim çünkü gerçekten zor bir dönemden geçiyorum. Konuşacak birini aramıyorum ya da bunun gibi bir şey değil, sadece burada bundan bahsetmek istedim.
Seni reddetmek ya da kötü hissettirmek istemiyorum; bu çok nazik bir davranış ve sen kesinlikle iyi kalpli birisin ama yapamam.
Cevap sahibi2 saTeskkur ederim iktifatin için Sen yapmasanda ben yapiyrum ozaman beğeni attim şu an
Soran2 saAnlıyorum, evet, ama dinle, bence bir kadın bulup hayatını kurman gerekiyor; bence eksik olan şey bu. Senin sorunun benimkinden gerçekten çok farklı, bunu bil. Umarım sana iyi bakacak ve hayatına yeniden denge getirecek doğru kadını bulursun.
Cevap sahibi2 saTereddüt etme lütfen bekliyorum karsilikli bir söyleşi olur hislerim diyor ki kendini eğitmiş biri gayet hanımefendi karşındaki hislerim yine diyorki bu hanımefendi güçlü irdadeli herşeyi kendisi başaran kimseye muhtaç olmayan onu ne uzebilir diye soruyorum kendime
Cevap sahibi2 saYanlış teşhis benim sorunum hayatımda bir kadın olmasi değil ama benim senin hakkında yorumumum gayet açık ve gerçek bunun sende farkındasın
Soran2 saama şu anda biraz zor bir dönemden geçtiğimi anlamadın mı? Şu anda tam olarak kendimde değilim, sanki her şeyden uyuşmuş gibiyim; bu durumda nasıl her zamanki halimde olabilirim ki?
işte bu yüzden ne yazık ki böyle şeyler olduğunda kendimize “bu ne zaman geçecek?” diye soruyoruz.
Soran2 saYanlış teşhis derken neyi kastediyorsun?
Soran1 saSöylesene, gerçekte kaç yaşındasın?
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 saİşten çıktım insanlardan bıktım
13 Yorumla
Soran1 saanladim
Bazen artık dayanamazsınız ve kendinizle yeniden bağ kurmanız gerekir; ancak öyle anlar olur ki kendinizden koparsınız ve asıl büyük sorun da budur.- 1 sa
Felsefeye gerek yok
Soran1 saBu sadece bir gerçek; bunda felsefi bir yan yok. İnsanlar artık bıkmış durumda. Şahsen, normalde bu tür meselelerin üstesinden gelebilsem de, şu an her şey beni tamamen tüketmiş vaziyette. Söylediklerimin hangi kısmı anlaşılmıyor? Artık dayanamayacak noktaya geldiğinizde insanlardan uzaklaşabilirsiniz; peki ya kendinize giden yolu artık bulamadığınızda ne yaparsınız?
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
2 sabazen uzak kalmak çok iyi geliyor
17 Yorumla
Soran2 saZaten huzur bulmak için uzak duruyoruz, ama bunu yaşadığımızda durum yine de farklı oluyor
- 2 sa
yok ya ben uzak durunca bu aralar dhaa huzurlu hissediyorum
Soran2 saEvet, haklısın.
Ama söyle bana, moralin iyi mi? Kendini iyi hissediyor musun? Hayatın sorunsuz mu akıyor?
Çünkü ben aslında güçlü bir kişiliğe sahibim ama şu anda, normalde yalnız kalmayı ve huzur içinde olmayı sevmeme rağmen, genellikle kendimle yaşadığım o rahatlama anlarını yaşayamıyorum, Şu anda kendi içimde düşünmeyi ve kafa yormayı bile başaramıyorum; sanki uyanıkken bir rüyadaymışım gibi. Aslında şu anda sorun olan da bu; aksi takdirde huzurumu gerçekten çok seviyorum.- 1 sa
yani sağlıklıyım evet işim var çalışıyorum bahçem var eğleniyorum yani kalabalıke trafım çok fazla hemde işimden dolayı sakinlik bana gerçekten huzur veriyor uzak kalmak falan evlimisin bekarömısın bilmeme ama bazen isnan aile içi sıkıntılardan hzurusuzluktan daha çok istiyo kaçmayı yalnız kalmayı
Soran1 saEvet, bunu daha önce de söylemiştim: Dünyadan uzaklaşmak için günlük hayatımda yalnız kalmaktan hoşlanırım; ne de olsa işimiz, ailemiz ve gündelik yaşamın koşturmacası var.
Evli ya da bekar olmam fark etmez; her iki durumda da insanlar, kendi içlerinde bir huzur limanı bulmak adına toplumdan ve onun yarattığı gerilimlerden kaçma ihtiyacı duyarlar. Normalde yalnızlığıma ve huzuruma büyük değer veririm; ancak bir süredir içimde tuhaf bir his var; daha önce hiç yaşamadığım türden bir şey. Şu an bu konuda ne düşüneceğimi ya da ne yapacağımı bilemiyorum, çünkü bunun ruhla bağlantılı bir şey olduğuna inanıyorum.- 1 sa
Ruhunun dinoenmesi lazim. senin
Soran1 saBunu deneyimlediniz mi?
- Diğer konusunda 532 cevap paylaştı.
3 saBugün öyle hissediyorum. Ama yarın geçecektir
110 Yorumla
Soran3 saUmarım bu durum benim için de geçerli olur;
ben de birkaç gündür bu durumdayım- 3 sa
Benimkinin sebebi belli. Hastanede kal işe gel hastaneye dön x5 yüzünden yorgunum. O yüzden bugün yorgunluk var ve işe adapte olamıyorum. Hatta hiç bişeye adapte olamıyorum bugün. Mal gibiyim
Soran3 saEvet, kafayı etkilediğinde en zor olanı budur.
Yorgun olmak, konsantre olamamak, her zamanki gibi olamamak…
Sadece bedeni ya da bazen duyguları etkilediğinde, “bu da geçecek” dersin kendine.
- 3 sa
Sana ne oldu peki? Anlatırsan dinlerim. Eski sevgili vs sorunsalı değilse..
Soran2 saHayır, bunun bir ilişkiyle hiçbir ilgisi yok, ne eski sevgili ne de o tür bir şey var.
Bu gerçekten şu anda yaşadığım bir durum ve beni çok yoruyor.
Bunu anlatmaya ihtiyacım vardı ama görüyorum ki bazı kişiler de aynı şeyi yaşıyor.- 2 sa
İçinde bulunduğumuz ortam, ülke, dünya gündemi, toplum. her şey sıkıntılı, bunalmış olman normal. Haberleri vs bir sürü okuma izleme. İnan iyi gelir
Soran2 saZaten çok okuyorum, her şeyden haberdarım,
işimde başarılıyım, günlük hayatta ise dinleyen, sorunları çözen ve başkalarına yardım eden biriyim.
Kendi hayatımda ise, sorumluluğu üstlenen, inisiyatif alan ve başkalarının sırtına yük olmadan kendi çözümlerimi bulan biriyim.
Aslında mesele bu değil; şu anda yaşadığım bir durum var ve içinde bulunduğum bu dönem, her şeyi dayanılmaz hale getiriyor.
- 2 sa
Anlat o zaman, nedir içinde olduğun durum? Darlayan şey nedir? Birini mi kaybettin? Birine mi bişey oldu?
Soran2 sahayır, o da değil
- 2 sa
Tamam daha sormuyorum
3 saHayır ben gayet iyiyim
11 Yorumla
Soran3 satamam iyi
Gizli Üye(30-35)1 saSon 25 yıldır öyle hissediyorum
14 Yorumla
Soran1 saBu, sizin evinizde bu kadar uzun süredir yaşanan bir şey; bunun sebebi nedir?
Cevap sahibi1 saEvle alakalı değil dış dünyanın bana kötü davranması ve dışlamasından kaynaklı
Soran1 saBunu neden yaşıyorsun?
Senin yanında olacak arkadaşların ya da yakınların yok mu?
Bunu okumak kalbimi sızlattı; 25 yıldır bu tür şeyler yaşıyorsun, gerçekten çok üzüldüm
ama dinle, toplum da pek sağlıklı değil
Ben de şu anda biraz tuhaf ve zor bir dönemden geçiyorum. Genelde insanlardan uzak kalmayı gerçekten seviyorum. Senin durumunu nasıl yaşadığını bilmiyorum, çünkü kötü muamele gördüğünü ve dışlandığını söylüyorsun; bu yüzden, diğerleriyle birlikte olmak ve sosyalleşmek istediğin için gerçekten haksız bir şeye maruz kaldığını tahmin ediyorum. Ama şunu bil ki, kendi içinde huzur ve mutluluğu bulmayı öğrenmen ve başkalarının kötülüğünün kurbanı olma döngüsünden çıkman gerekiyor. Çünkü sen de değerlisin, ama belki de kendi içinde huzursuz olduğun için mutluluğunu kendi içinde nerede bulacağını bilmiyorsun.
Cevap sahibi1 saBazı şeylerin çözümü yok ne yazıkki mecbur yaşıyosun ve tahammül ediyosun
Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Örnek ben
18 Yorumla
Soran58 dkBu kalıcı bir durum mu, yoksa son zamanlarda böyle mi hissediyorsunuz?
Soran40 dkEvet, biraz bana benziyor.
Umarım bunlar geçer; aniden olunca kolay olmuyor.
Soran38 dkGerçekten öyle umuyorum.
Zaman iyileştirir, ama her şeyin sonucunu Allah belirler; bunu hepimiz biliyoruz.
Soran35 dkO halde sabırlı olalım.
işte o kişi benım ya
120 Yorumla
Soran1 saAnlıyorum; demek siz de bunu kendinizce yaşıyorsunuz.
Soran1 saBen de şu anda bıktım artık
Normalde hissetmediğim bir yorgunluk ve bıkkınlık hissediyorum ve bu benim için garip bir durum
Soran1 saBence artık ona tahammül edemiyorsun ve şu anda bıktın.
Soran1 saÖfke nöbetleri ve reddetme davranışları yaşıyor musunuz?
Soran58 dkbu iyi bir şey :)
Soran55 dkElbette kendini kontrol etmeyi bilmek gerekir.
Her şeyden önce biz insanız, ancak her şeyden önce mantığımızı devreye sokarız.
Soran50 dkmantığın olmadığı yerden kaçmak gerekir, evet
Soran41 dkKalbinize iyi bakın; kaygı yüksek tansiyona ve kalp problemlerine yol açar.
Soran37 dkEvet, günlük bir çözüm var. Egzersiz yapmak her şeyi dengede tutar.
Soran34 dk:) Yorgunluk, sağlıklı olduğu sürece iyidir. Biraz daha fazla uyuyun, birkaç şekerleme yapın. Sağlıklı beslenirseniz, egzersizden kaynaklanan yorgunluk gerçek sorun değildir :) Bu sadece vücudunuzun sizi daha iyi hayatta tutmak için kendini organize etmesidir.
şu an herkes mutsuz ve umutsuz
15 Yorumla
Soran1 saEvet, sefalet ve umutsuzluk bambaşka şeyler.
Ben pek o ruh halinde değilim.
Benim durumum farklı.
Ama evet, pek çok insanın zorluk çektiğini biliyorum.
Soran1 saAllah kalbimize ve ruhumuza huzur versin; bizi yeniden yolumuza koyacak o hale döndürsün.
Çabalamayı ve ilerlemeyi seven biri olarak, şu an içinde bulunduğum durumu epey tuhaf buluyorum.
Soran1 saEvet, iş dışında eğleniyorum, bunu hep yapardım ama şu anda her zamanki gibi değil
1 saBikmayan var mı onu sor kanki
012 Yorumla
Soran1 saHerkesin bundan bıktığını biliyorum ama bunun nedeni kişiden kişiye değişiyor.
Benim için bu durum daha yeni başladı ve içinde bulunduğum bu evre, daha önce yaşadığım hiçbir şeye benzemiyor.- 1 sa
Herkesin kendince sıkıntıları dertleri sorunları var kanka dert etme takma kafaya sıkıntı stres adamı bitirir
Soran1 saStrese girmem; bu benim doğamda yok.
Elbette herkesin kendine has dertleri var bunu zaten biliyoruz ama içinden geçtiğimiz bu süreçte doğru bir zihniyet yapısına da sahip olmanız gerekir.- 1 sa
Aynen kanka, sağ salim bu süreci atlatmak önemli olan akıl sağlığını kaybetmeden 😃😃😃
Soran1 saHayır, kontrolü kaybetmek bana göre değil :) Çok şükür, her zaman soğukkanlılığımı korumuşumdur.
Kolay kolay dağılan biri değilimdir ama bu dönem dayanılmaz; söyleyeceklerim bu kadar.- 1 sa
Haklısın sonuna kadar ama emin ol herkeste durum aynı , söyleyecek başka ne varsa söyleyebilirsin😃😃
Soran1 saPeki bunu nasıl idare ediyorsun?
Sinir krizleri geçiriyor musun, yoksa her şeyden uzaklaşıp kendi başına mı kalıyorsun?- 1 sa
Valla fazla takmıyorum kafama stres sevmem stres den de stresi yaşatan insanlardan da uzak duruyorum hayatımdan çıkarıyorum
Soran1 saEvet, bu gerekli, doğru.
Şimdi düşünüyorum da, bu soruyu sordum ve yorumlarda herkesle bu konu hakkında konuşmaya başladım. Gerçekten de benim yaşadıklarımı yaşayan biri var mı? Sanmıyorum.- 1 sa
Ne yaşadın anlatabilirsin dinlemek isterim
Soran1 saSanırım burada duracağım
- 1 sa
Ozxl bir konuysa yazabilirsin bana
- Diğer konusunda 738 cevap paylaştı.
3 saYoo hayır bu tarz konuları düşünmüyorum pek
01 Yorumla
Soran3 satamam
- Diğer konusunda 996 cevap paylaştı.
3 saNadiren vardır
05 Yorumla- 3 sa
Nadiren bıkmamış olan vardır
Soran3 saBu durum uzadıkça dayanılmaz hale geliyor
- 2 sa
İnsanız baş etmek zor oluyor bazen haklısın
Soran2 saEvet, bu bazen sinir bozucu oluyor çünkü biz sadece huzur içinde yaşamak ve kimseye zarar vermemek istiyoruz, ama sürekli o kadar tuhaf şeyler yaşıyoruz ki, işler yolunda gitmediğinde bizi aniden etkileyenin ne olduğunu artık bilemiyoruz.
- 2 sa
Kabullenmekte bir o kadar güç oluyor
Diğer konusunda 730 cevap paylaştı. Benimi anlatmaya çalışıyorsun
07 Yorumla
Soran3 saolabilir
Sen de artık dayanamıyor musun?
Soran3 saSinirleriniz mi bozuldu?
Soran2 saBazıları gerçekten çok zarar veriyor ve acı çektiriyor, evet,
ama sen böyle olmamalısın.
Bir şeyden bıkmış olsan bile, kendini toparla.
Benim durumum ise biraz farklı; her şeyden gerçekten bıkmış durumdayım.
Hala yaşayacağın güzel şeyler var, endişelenme.
Ama bazen sadece bu dönemin geçmesini ve kendimize dönmeyi isteriz.
Soran2 saSon zamanlarda açıkladığım gibi, durum böyle; bu biraz zorlu bir süreç. Aslında buna neden olan dışsal bir şey değil, asıl zorluk da bu.
Gizli Üye(36-45)1 saHemde cokkkk
14 Yorumla
Soran1 saSinirlendiniz mi?
Cevap sahibi1 saCalısmayı severim ama insanlar çok kötü. Bu ülkede tırpil yalakalık oldukça bizden bişey olmaz. İşini iyi yapanların vebali üstlerinde.
Soran1 saİş yerinde olmak ve sosyal çabalar sarf etmek zorunda kalmanın sizi rahatsız ettiğini anlıyorum
Soran1 saMaalasef ki herkes işe çalışmak için gitmiyor; birçoğu iş yerinde çalışmak dışında her şeyi seviyor.
Duygularınızı anlıyorum, bu gayet meşru bir durum; ancak hepimiz bu tür durumlarla karşı karşıya kalıyoruz. Çalışırken başkalarının komplo kurduğunu, gruplar oluşturduğunu, gelip güldüğünü, işi bir kenara bıraktığını ya da işleri çarpıtarak yaptığını görüyoruz; hatta bazen saçma ve mantıksız şeyler yüzünden önemsiz kavgalar bile çıkıyor.
1 saHerkes
16 Yorumla
Soran1 saevet, biliyorum ama farklı bir şekilde
- 58 dk
Sen?
Soran57 dkevet, ben de herkes gibi
- 56 dk
Neyden şikayetcisin
Soran39 dkNeler olup bittiğini bile bilmiyorum, her zamanki gibi oldu işte. Hiçbir şeyden şikayet etmiyorum, yaşıyorum, yüzleşiyorum ve hayatıma devam ediyorum.
- 18 dk
Yazsana bana bi
- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
2 saVar ama çare yok
08 Yorumla
Soran2 saO zaman ne yapacağız?
Zaten sabırla bekliyorum- 2 sa
İnan bilsem kendime çare bulurdum
Soran2 sasorun da bu işte; bu zehirli bir hediye; ne halledebiliyoruz ne de başka bir şeye geçebiliyoruz; buna katlanmak zorundayız
- 2 sa
Maalesef inşallah normale döner her şey
Soran2 saBunu, bunu yaşayan hepimiz için umalım
- 2 sa
Sıkıntınız bedir tam olarak anlatmak isterseniz dinlerim
Soran2 saTeşekkürler, çok naziksiniz.
Hayır, endişelenmeyin, genellikle insanlara hayatımı anlatmam.- 2 sa
Kime anlatıyorsunuz kedileremi :)
Diğer konusunda 685 cevap paylaştı. Ben ben
03 Yorumla
Soran3 saUzun zamandır mı? Yoksa geçici bir durum mu?
Soran1 saNe oldu? Bunu o şekilde yaşamak için nelerden geçtin?
3 sahayır aksine herkesi işimi kedileri seviyorum
07 Yorumla
Soran3 samesele başkalarını sevip sevmemek değil
bu, her şeyden bıkmış olduğumuz bir dönem
ne insanlara ne de hayata karşı bir şeyim yok ama şu anda her şey beni yoruyor- 2 sa
sebep? bir sebebi olmalı. ekonomik sorunlar mı , yalnızlık mı , hayatın monoton olması mı
Soran2 saHayır, ekonomik açıdan her şey yolunda.
Yalnızlık konusunda da öyle.
Monotonluk konusunda bilemiyorum; bence herkes diğerlerine göre daha hareketli anlar yaşar, aynı zamanda daha sakin anlar da yaşar ve bunlar birbirini dengeler.
Şu anda neler olduğunu gerçekten bilmiyorum.- 2 sa
bekar mısın?
Soran2 saAsıl mesele bu değil
Evli ya da bekar olmak, böyle bir dönem geldiğinde bunu yaşamaya engel olmaz; bunu biliyorum- 2 sa
yanılıyorsun bence. bekarsındır hayatının henüz düzene girmediği düşüncesi olabilir. hormonlar önemli , onlarda seni mutsuz tatsız biri yapar
Soran2 sabilmiyorum, sanmıyorum
bazıları bir ilişkide ve onların da kendi yaşam sorunları var
denge konusunda her şey hormonlara bağlı değil, bence çok sayıda faktör var
ama belki başkaları için bu bir etken olabilir, benim için değil
- Diğer konusunda 978 cevap paylaştı.
2 dkSenle olabilir
00 Yorumla
3 saseks yok insanların hayatında
00 Yorumla- Diğer konusunda 495 cevap paylaştı.
3 saBennilko
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 saben yoruldum artık 😒
06 Yorumla
Soran2 sasen de yorgunsun
ama neyimiz var ki?
henüz genciz, bu da ne böyle!
Cevap sahibi2 sayaşlandım yaaa 31 oldu yaşım iş beni çok yoruyor iş yerşndeki insanlar
Soran2 saDinle beni, bence hepimiz bu yaşam tarzından bıktık; bize sadece kısıtlamalar getiriyor, bu yüzden her şeyi idare etmekten yoruluyoruz
Cevap sahibi2 saöyle maalesef ama çözümü yok işte can sıkıntısı
Soran2 saevet, ama bu bir can sıkıntısı meselesi de değil
bazen yaşadığımız tuhaf bir dönem var; herkes bunu yaşıyor ama şu anda bunu tam olarak tanımlayamıyorum ve anlayamıyorum
Cevap sahibi2 sayaş kaç
Gizli Üye(18-24)3 saBen biktim herkesten her şeyden
01 Yorumla
Soran2 saSen de bıktın, anlıyorum
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Yanliz değilsin
04 Yorumla
Soran2 saSen de böyle bir dönem geçiriyor musun ?
Soran2 saMaalasef ki evet, o da öyle
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 saBen 🥺
02 Yorumla
Soran1 saÜzgünüm, üzgün görünüyorsun. Ne oluyor?
- 1 sa
Çok şey var daraldım
Çoook
03 Yorumla
Soran3 saçok evet
Soran3 saBiliyorsunuz, sabırlı biriyim ama artık yoruldum.
Genelde her şeyle başa çıkarım, her şeyi idare edebilirim, kendime “bu önemsiz” derim.
Ama şimdi sanki düğme sıkışmış da artık kapatılamıyormuş gibi.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, bazen hepimiz aynı gemide hissediyoruz kendimizi. 😔 Hayatın o bitmek bilmeyen dalgaları yorucu olabiliyor. Sanki "Truman Show"daki gibi bir döngüde sıkışıp kalmışsın gibi düşünebilirsin. 🎬 Unutma, bu hisler geçici, kendine nefes alacak küçük molalar vermeyi unutma. Bir film, bir kitap ya da sadece gökyüzüne bakmak bile iyi gelebilir. ✨ Kendine iyi bak! 💖