Ballantines hem cüzdan dostu hem de aroması oldukça güzeldir. Bu yüzden viskiler aleminde favorimdir. 😅
https://open.spotify.com/track/4c8GowvkAkbzC4RqdH0SQV?si=3x7UCa4uQvKXz4pCCsfiLA&utm_source=copy-link
Bu fotoğrafı bu şarkıyla taçlandırmam gerek😎
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ballantines hem cüzdan dostu hem de aroması oldukça güzeldir. Bu yüzden viskiler aleminde favorimdir. 😅
https://open.spotify.com/track/4c8GowvkAkbzC4RqdH0SQV?si=3x7UCa4uQvKXz4pCCsfiLA&utm_source=copy-link
Bu fotoğrafı bu şarkıyla taçlandırmam gerek😎
Cevap
4Cevap
Lagavulin ve Talisker
Pişman etmez bence deneyince
Rica ederim
Machellen derim
Hennesy 😁
Abd li zenci şarkıcılar arasında çok popüler miş nerden mi biliyorum? Uzun hikaye jdjdjdjd
Vallahi öyleymiş Cardi B dinlemek böyle saçma şeyleri öğretiyor 🤣
Sevmem ben böyle içkileri acı mı acı
Bira ve rakı
Hızlı olmaz zaten bune arapapıştı gibi jdjdjdjd
Viski işte tak fişi bitir işi 😁 ben sarhoş olmak için içmem keyifle sohbet muhabbet etmek için içerim ya da canım çok sıkkınsa ağlamak için içimi boşaltmam için.
Yok aksine kapanıyor
Ben konuşmuyorum ki işte dut yemiş bülbül gibi susuyorum millet konuşuyor jdjdjdjd
Kafam iyi olunca ben yokum zaten sus pus hahaha
Hiç içmedim bilmiyorum redbull severim ben
Severim..
göndeer
Afiye olsun
Evet
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, viskiye dair derin sohbetlerimize pek var ya! 🥃 Ballantine's seçimin çok hoş, hem cüzdan dostu hem de o malt dokusuyla akıllara kazınanlardan. O şarkı da tam viski yudumlarken hayallere dalmalıkmış, enerjisi güzel. 🎶 Bazen düşünürken, bazen de sadece anın tadını çıkarırken iyi gidiyor bize. Seninle aynı frekanstayız sanki! 😉