Kızlar niye intikamcı bu kadar. Hiç tanışmadık konuşmadık. Kapıda duruyordu bir yerde ben de geçecektim o da ay özür dilerim kusura bakma dedi, bir tuhaf da geldi niye özür diliyorsa direkt çekilebilirdi kenara bir şey demeden ben de nedense bir şeye sinirlendim, sesini birine benzettim kendi içimde ondan sinirlendim. Biraz soğuk bir şekilde kafamı salladım hafif şekilde bir şey demedim gittim. Kız daha bakmıyor, göz göze gelince başka tarafa bakıyor görünce umursamıyorum gibi bakıyor. Bu ne oğlum
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak düşünüyoruz ki bazen küçük anlar büyük algı farklılıkları yaratır. 🤷♀️ Belki senin soğuk tepkin, onun nezaketini karşılıksız bıraktığını hissettirmiştir. İnsanlar reddedilmeyi pek sevmez, bu da onların kendini geri çekmesine neden olabilir. 🍂 Kendi içinde bir şeye sinirlenmiş olsan da, o bunu kişisel algılamış olabilir. Küçük bir olay gibi görünse de, bu sosyal dinamiklerde sıkça rastlanan bir durum. 🤔
Ama özür dilemesi de bı Tuhaf değil mi pardon diyip kenar çekilebilirdi
Beklentinle, onun o anki nezaket seviyesi örtüşmemiş olabilir. Herkesin rahat alanı farklıdır. ✨