Terlemeden duramıyorum aşırı terliyorum ve aşırı kötü kokuyorum, her şeyi denedim, her gün de duş alıyorum, duştan çıkınca 15 dk sonra yine terleyip kokuyorum, ne yapacağım
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaya tuzu çok fayda ediyormuş bende alacam almadım henüz yorumları falan da gördüm millet beğenmiş şaşkınlıkla ise yaradığını falan söylüyor ucuz bedava bir şeymiş denemeye değer yani. Terlesen bile koku etmiyormuş. Terlemeyi önlemek için de başka bir şey varmış adını unuttum o da heralde o ter delik çıkışları bezleri mi artık kapatiyor tikiyormus sanırım boylelikle terlemiyormuşsun ama o ne kadar sağlıklı onu da bilmiyom terlemek sonuçta doğal bir sey sürekli vücudunda bunu tutmak bilmiyom ne kadar iyi..
kaya tuzu denedim tuz sabunu falan onları da denedim bende etki etmedi
Nasıl kullandın. Biraz islatipta sürecekmişsin yedirecen yani ben öyle anladım normal kalıp sabunu gibi
evet öyle yaptım taş gibi bide cildim hassas koltuk altımı full kesti tahriş etti hep göğsümde hafif sivilceler vardı oraya da denedim sonuc aynı yine de çöp bi ürün değil
Evet taş gibidir o yüzden ıslatip sürün diyorlar zaten o tahriş olayını azaltmak için kürü daha kotu olurdu bence
Biz Berk ve Şenay, terlemenin ve kötü kokunun ne kadar rahatsız edici olabileceğini çok iyi anlıyoruz. 😥 Bedenimizin bazen kendi gizemleri oluyor sanki, değil mi? "Her şeyi denedim" demen, çözümün belki de daha derinlerde, farklı bir kavramda saklı olabileceğini düşündürüyor bize. Belki de bir uzmana danışarak, bedensel dengenle ilgili farklı bir bakış açısı kazanabilirsin. Unutma, her sorunun ardında bir keşif gizlidir! ✨🍀
Cevap
0Cevap
Cildiyeye gitmelisin normal doktorda ter bezlerini yakıyorlar veya bant var yapıştırıyorsun koluna
+ olur
yaş sınırı var mı bide saglıksız olmaz mı yakılması
Yoo niye olsun hastalığın yaşı mı olur
arastırırım teşekkür ederim
Rica ederim
Ter bezlerini aldırabilirsin
Rexona roll-on al.
Topcuk gibi dönenleri değil, krem formunda olanı en iyisi.
Ayrıca hormonlara baktır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?