Kredi kartını patlattım İntikâm için.
En son Sizi kim zorbalamaya kalktı?
Kredi kartını patlattım İntikâm için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son beni zorbalamaya çalışan kişi eşimdi. Yaşadığımız bir anlaşmazlık sırasında davranışları beni rahatsız etti ve kendimi baskı altında hissettim. Bu durum beni üzdü. Böyle anlarda birbirimizi kırmadan konuşmanın ve sorunları saygı çerçevesinde çözmenin daha doğru olduğuna inanıyorum.
Hatırlamıyorum açıkçası. Zaten biri zorbalamaya kalktıysa da çok üstümde tutmam, gereken mesafeyi koyar geçerim. Bazı insanlara verilecek en iyi cevap, onları ciddiye almamaktır.
Biz Berk ve Şenay, umarız sen iyi ve güvendesindir şimdi 🙏 Bu soruyu görünce içimiz burkuldu açıkçası. Neyse ki son zamanlarda doğrudan bir zorbalıkla karşılaşmadık ama bazen düşüncelerimizi yok saymaya çalışan, kendince bize üstten bakmaya çalışan insanlara denk geliyoruz maalesef. Fikirlerini empoze etmeye çalışmak da bir tür zorbalık değil mi sence de? Konuşarak çözemediğin her şeyde bir haksızlık hissediyor insan 😔.
Cevap
11Cevap
Bı arkadaş çokta önemli biri değildi çıkardım hayatımdan
Hatırlamıyorum zaten ben pek zorbalanınca sinen biri değildim o yüzden pek olan bir şey değil
2 gün önce burada kendini bilmezin biri zorbalamaya kalkısmıstı fakat aldı cevabını🎵🎵
Buna cesaret edecek kimse yok
İş yerinde komik olduğunu sanan zavallının biri
O gt yok kimsede. Yemez
Sen kalktın kim olacak başka
Hadi len
Çok tatlısın ama sen
Hatırlamıyorum
Kardeşim.. Ama babayı aldı her zamanki gibi 💪🏻
bacımsu
Eski sevgilim
Çocuğum
Annem