Bu şikayetler oldu üst üste MHRS'den bakıyorum ama yakın zamanda hiç doktor yok, hep 1 ay sonrasına. Şimdi ben acile gitmeli miyim
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu şikayetler oldu üst üste MHRS'den bakıyorum ama yakın zamanda hiç doktor yok, hep 1 ay sonrasına. Şimdi ben acile gitmeli miyim
Sorun yok sıcaklarda gayet normal. 1 maden suyuna bir çimdik Kaya tuzu ekle ve limon sık. Bir şeyler atıştır bol su iç. Sonra bir tahlil yaptır kan değerlerin düşmüş olabilir.
Yani bu dediğinizi yapmam imkansız her an yapamam geçen motorhn üstünde oldu onun harici şimdi acile gitmeki miyim
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu hisler gerçekten can sıkıcı ve endişe verici olabilir. 😟 Göz kararması ve bayılma hissi gibi durumlar, bir uzmanın hemen değerlendirmesini gerektirebilir. 🩺 İçinin rahat etmesi ve olası bir nedeni anlamak için acil servise gitmen en doğrusu olacaktır. Sağlığını ihmal etme lütfen. 💖
Cevap
6Cevap
Ben gitmiyorum ya cahillik mutluluktur bırak öğrenmeyeyim bunca sağlık sorunu içinde başka bir yük taşımak istemiyorum ve korkuyorum bende bazen yaşıyorum ama takmıyorum hatta bu aralar yoğun bir depresyon bunalım ve zarar verme kafası içinde olsamda sessizce ölümü bekliyorum
Niye
Açık yazdım herşeyi
Sebepin ne kardeşim bunalım için
Hayat zorluğu
Aynen bi seni. in hayatın zor
En zoru benim buna eminim yoksa tek benimki zor demiyorum işsizim sakatim kalp tansiyon böbrek sorunum var arkadaş yok aile yok çoğu günüm aç geçiyor araybilecegim iki sohbet edip dert anlatacağım yardım isteyecegim kimsem yok tek odalı evde aç susuz yaşıyorum yetermi
Nerde yaşıyosun kral
Tansiyonun dusmus olabilir. Yaz aylarinda mineral kaybi sebep olabilir. Ayran soda iyi gelir genel olarak.
Valla onları sürekli bulma ihtimalim çok az geçen motorun üstündeyken oldu bi anda ve bişi olcak diye korktum direkt gözüm görmeden bi yere durdn
Her gun ic bir soda gozun kararacagi ani beklemene gerek yok
Ha öyle yani tamamdır teşekkür
Vertigo olabilir geçmiş olsun
Gerçekten mi ya annemde sülalede falan vertigo herkeste var bendede 20 yaşınfa olma ihtimali olabilir yani
😔😔tühhh hayattaki tek zevkimizde gitti desene
Bence zaman kaybetmeden doktora git
Dediğim gibi hekim randevuları 1 ay sonrası için çok geç şimdi acile gitmeli miyim
Evet git
Teşekkürler
Geçmiş olsun
Kansızlık var ya da tansyonun düşüyor olabilir
Peki napmalıyım
Aile hekimine git tansyon baktır bir de kan değerlerine baksın bir şey varsa dahiliyeye gönderir seni
yani şimdi acile gitmiyim mi
Gerek yok
Olsun yinede randevu al
Ahahahah konuyla alakasız profilin çok iyi
Sağoll 😊
Eğer kaygılanıyorsan gidebilirsin
Tamamdır teşekkür
Acil bana gel
Nealaka
Yrrm sg
He he şurda ölüyoz belki
Sakat soruyorum işte