Her gün belli bir miktarda İhlas suresi okuyorum ve lem yekün küfüfen ehad diyorum, bir videoda huvâ okuyordu ve lem yekün le küfüfen dedi ben le sözcüğünü söylemiyordum
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün belli bir miktarda İhlas suresi okuyorum ve lem yekün küfüfen ehad diyorum, bir videoda huvâ okuyordu ve lem yekün le küfüfen dedi ben le sözcüğünü söylemiyordum
Doğru okunuşu bu eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad Allahu Ekber bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad Allahu Ekber bismillahirrahmanirrahim kul hü-val-la-hu ehad Allahüssamed lem yelid ve lem yuled ve lem yekün lehü küfüven ehad amin allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim bi-adedi ma-fi ce-mi-il ku-ra-ni harfen harfa ve bi-adedi kül-li harfin elfen elfa amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin amine ya rab-bel alemin amin allahümme amin.
Cevap
6Cevap
ayetin doğrusunu öğren.
İhlasin okunuşu böyledir..
Kul hüvellâhü ehad.
Allâhüssamed.
Lem yelid ve lem yûled.
Ve lem yekül lehû küfüven ehad.
Huva diye bir şey yoktur ayet yanlış telaffuz ediliyor.
Doğru okunuşu budur..
Kafana göre okuma aç ayeti doğrusunu öğren. Kuranı Kerim varsa oradan bak. Bilemem dersen teknoloji var google aç bak doğrusuna.
Normal yazısında le harfi yok
Lahu küfüfen Head diyorsun sen le diye okumuşsun bu yanlış evet. Ayetin doğru olanına bak öyle oku.
Off ben le diye okumadm videoda bi hoca le diye okudu
😂😂😂 döverim sen bak. Elimde kalırsın.
önemi yok bunlar seni doyurmayacak hayatina yon vermeyecek
Site de hiç iyi değil buna bile cinsel yaşam
Ayy sen demesen farketmicm eskiden konu başlığını biz seçerdk bu kaçıncı sorduğum sorular hep alakasız konu başlığında Allahm sen günah yazma lütfen
Ben allah olsam yazardım valla hiç gözünün yaşına bakmazdım
Anlamadığın şeyleri okuma
Tecvitle alakalı bir durum
Bence kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?