22 sa

En son ne zaman tereddüt ettiniz?

Hep ulaşılamayan vardır ya... İsteseniz de yapamayacağınız...
Misal.. O gün kahve almaya gitmeseydim , 2 dakika daha erken çıksaydım... Kuaföre gitmeseydim , saçlarımı düzeltmeseydim... Aracı bekleyen yolcuyu , almaya gelen taksi belki de daha erken hareket edecekti 5 dakika ya da saniyeler bazen de milisaniyeler insan hayatı için çok kıymetli olabiliyor...
Bunları neye yazıyorum ki okuyan da ne tür duygular uyandıracak o da umrum dışı ama insanın pişmanlıkları oluyor ya , o yaşanmayanlar... saniyeler , dakikalar farkla yaşanmayan şeyler... Onlar bu ara sinirimi bozmaya başladı.. PEKİ İNSAN NE YAPABİLİR BUNU YAŞAMAMAK İÇİN?
Yaşamak çoğu şeyi alırken bizden sadece baka kalıyoruz ve ders de çıkarmıyoruz ( senin için demedim ya kendim için bunlar) ...
İnsan unutkan , zayıf ve aciz olduğunu sadece hastalanırken anlıyor ya da güçlüklerle karşılaştığında... PEKİ HANGİSİ KADER?
Tarihe ne zaman baktım belki dün ya da daha evvel önemli bir şey olmasa tarihinde ne olduğunu unutuyorum... SİZ ÖYLE MİSİNİZ?( Şey tabii ki değilsiniz )
Saatler mesela 12 saat uyku geriye kalan lay lay lom... KAÇ KİŞİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE UYUYABİLİYOR SİZCE?
Ya yıllar dün gibi hatırlıyorum aralıktaydık 2025 bu gün 2027 ye 5 ay kalmış çok komik ve kozmik bir şaka... DİMİ?
Neden bu soru neden bu detay merak da ediyorsunuz tabi haliyle , insan olarak : ) ... O da bende kalsın...

Son bir şey daha... çok da yoruldunuz tabii ki buraya kadar okuyan her kişi baba yiğittir benim gözümde...
DİĞERLERİ DEĞİL Mİ?
Olur mu onların da vardır bir babayiğitliği ama ben görmedim...
Şey ne diyecektim az kalsın unutuyordum...
BURAYA DEĞER VERDİĞİNİZ İNSANLARI DÜŞÜNEREK , BİR ya da BİR KAÇ MISRA YAZABİLİR MİSİNİZ?