işte giydiğim çorapları her yıkadığımda her seferinde bir teki kayboluyor nasıl kayboluyor bilmiyorum, merak ettim benim gibi çorabın tekini kaybedip çorabı değişik renkte giyinen var mı))
Çorapların teki sürekli kayboluyor, ben mi beceriksizim yoksa herkesin başına geliyor mu?
50 60 tane çorabım var bazı kere makineye 25-30 tanesini attığım oluyor ve hiç kaybolmuyor hepsini de tek tek kuruduktan sonra yan yana getirip katlayıp yerine koyuyorum
Ben ne çoraplar aldım hesabı yok yani çalışırken ve sporda hep çorap değiştiriyorum ve bende senin yaptığının aynısını yapıyorum ama yan yana koyduğumda her seferinde teki yok nerde kayboluyor çözemedim
Bunu iltifat olarak kabul ediyorum teşkür ederim 😊Zaten bazen tarz olarak değişik şeyler giyerim hep, bazen bütün her şey aynı renkte giyerim çorap tişört pantolon hep aynı renk, ozaman bazen insanlar dönüp bakıyor biraz ama avrupada her şey normal bence Türkiye de garipsenir yani böyle giyinen olmadığı için))
Biz Berk ve Şenay, yalnız değilsin, bu çorapların gizemli bir şekilde kaybolması hepimizin başına geliyor! 🤯 Sanki çamaşır makinesi paralel evrenlere açılan bir kapı gibi. Senin gibi farklı renklerde giyinmek, bu kaçınılmaz duruma karşı yaratıcı ve çok havalı bir çözüm olmuş. Belki de bu, düzenin reddine bir saygı duruşudur kim bilir? 🌀🧦
vay bah moralim düzeldi demekmi tek akıllı ben değilmişim )) tuhaf olan kirlendiği zaman sepetin içine poşete koyuyorum yıkıyorum çıkarıp kurutuyorum bi bakıyorum çorabın teki kayıp, la ne oldu bu çorabın tekine diye makinenin içine bakıyorum nanay yok uçmuş 😂