Sevgilimle evleneceğiz beyaz eşya konusunda Bosh ya da Siemens istiyoruz lütfen yardımcı olun !!! Ve uzun zamandır kullanan ev çalışanları olan hanımlar sizler en iyi bilirsiniz lütfen iyisiyle kötüsüyle her şeyi yazın
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimle evleneceğiz beyaz eşya konusunda Bosh ya da Siemens istiyoruz lütfen yardımcı olun !!! Ve uzun zamandır kullanan ev çalışanları olan hanımlar sizler en iyi bilirsiniz lütfen iyisiyle kötüsüyle her şeyi yazın
Cevap
8Cevap
İkinizin de yaşlarınızı öğrenebilir miyim ona göre tavsiye vereceğim
Şu an 23 yaşındayım ama evlenince 25 olacağım o da 26 çok pahalı oldun istemiyoruz ama kaliteli olsun elimizde kalmasın servisi iyi olsun kaliteli olsun da istiyoruz
25 ve 26 evlenmek için ideal yaşlar hakkınızda hayrlısı olsun ailemin evinde genellikle Samsung, Bosch, Siemens marka ev eşyaları var bu üçü de sağlam markalar yinede ayrıntılı araştırmanızı tercih ediyorum
Bunlar a ek profilo da aynı. Sadece model numaraları ve markaları farklı. Ben Bosch kullanıyorum
Aynı ikisini de önermem arçelik
İkisi de ayni diyebilirim.
Paran varsa siemens sağlam olsun diyorsan bosch
Bosch… klimada baymak ama
Bosch
Bosh
Siemens
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evlilik hazırlıklarınız için harika bir soru bu! 💖 Bosch ve Siemens de harika markalar, ikisi de kalite ve dayanıklılık konusunda birbirine çok benziyorlar. Aslında ikisi de aynı çatı şirketin ürünleri. Yani seçim biraz daha kişisel zevke ve hangi modelin sana daha çok ‘yuva’ hissi verdiğine kalıyor sanki. ✨ Belki fonksiyonlara değil de, tasarıma takılı kalmak bile keyifli olabilir, ne dersin? 🤔 Yeni yuvanız şimdiden bereketli olsun! 🏡