Acaba hamile olabilir miyim? Korkudan test yapmadım, deli gibi ekşi çekiyor ve sinir stres var bu aralar. Eğer öyleyse şok olur bana çünkü beklemiyordum, bir yandan da olsun istiyorum 🥲?
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Mümkündür.
Aşerme hemen olmuyor adetin gecikti mi geciktiyse kan ver
Reglim 3 gündür geçikti ama korkuyorum tatlım
Deme öyle kız sjjs
Korunmuyorsan hamilesin bi' zahmet, bunda sorgulanacak ne var Sıdıka
Korunmadığımıda nerden çıkardın en ufak şeyde hamile kalanlar var git araştır
Bunun yerine bi çılgınlık yapıp kan vermeyi deneyebilirsin
Korkuyorum biliyorum kan vermeyi heralde?
Korkmana gerek yok ki
Bir kadın olarak normal sen anlayamazssın
E peki
Tamam da mikisip içine de bosalip neden şok olur beklemezsiniz. Bu yemek yiyip doyunca sasirmak gibi bir şey olur nasıl doydum ben diye…
Gayet korunduk ama olmuş galiba hazır hissetmiyorum şu an
Nasıl korundunuz
Hahaha hamilesin hayırlı olsun tatlım kesinlikle hazır olduğunda test yaptır
Kızzz korkutma beni
Hayirli olsun anne oluyosun 😃
Olabilirsin, Test yaptırmak daha garanti olur
Hamileyim 1.5 aylık , zaten
Anladım. Soruyu iki ay önce Sormuşsun, Bu olaydan sonra oldun öyleyse
Evet biraz zaman geçtikten sonrs
Korunuyor muydunuz
Evet korunduk aklımızda yoktu çocuk sahibi olmak ama prezervatif de fayda etmedi sanırım midem aşırı bulanıyordu geç belli oldu nedense
Sık Mı Yapıyordunuz? Eğer Sıklıkla Yapıyorsanız Evet korunmak fayda etmez. Çünkü kadınların Hormonları Tetikleniyor
Hayır orta sık sayılmaz olucağı varmış olmuş özele girmeye gerek yok.
Anladım, doğru özele çok girmeyelim. Ben seninle daha önce Konuştuğumu hatırlıyorum
Hatırlıyorum derken ? O kadar çok kişiyle münsşskay giriyorum ki kendimi bile unutuyorum
İsmim Alikan. Hilal diye Bi Ortak arkadaşımız Vardı, Bana engel atmıştın. Bi konuyu yanlış anlamistin sanırım o yüzden
Sen o kişi misin hasta mısın kardeş sen istek atmanın amacı ne küstah derdin ne yani
Burası sanal alem her bok olur olayı bile unutmuşum yazma amacın ne ne alaka
Hiç Değişmemişsin. Hala küfür ediyorsun. Soruda gördüm ekledim, sen olduğunu bilsem Eklemezdim
Yalancılığın bir numara hala
@gotikkızlar evt sanal Ve Takmamak lazım.. diyorum ya bir amaçla yazmadım. Sen Engel attın bitti Konu nokta
Şimdi amacınn ne derdin ne yalan söylediğini gayet biliyorum
@gotikkızlar niye yalan Söyleyeceğim? Evli Barkli kızsın.. amacım ne ki Sana yalan soyliyim yani
Sen takıntılı falan mısın ciddi soruyorum lütfen ciddi bir şekilde söyelr misçn
Hasta olabilirsin çok var dünyada
Bak Bilinçli olarak Yazsam amacım Olurdu ama Bilmiyordum sen olduğunu... Profilinden Tanıdım az önce.
Niye Önyargi yapıyorsun
Sana naptim ben
Kim olduğun ne olduğun belli değil evli insanlara yazma o zaman bir sürü kadın tavladığını herlesten iyi biliyorum
Hyr takıntılı değilim. Sakin olur musun?
Bebeklik yapmasana küstah ben olduğumu gauet iyi biliyorsun soruma cevap ver takıntılı mısın
Takıntılı değilim dedim. Argo konuşma
Derdin ne yani amaç ne
Haysiyetine
Ki takacak olsam sana niye Takayım eda
Allah tüm kızları senden korusun umarım
Sevgilimiyiz? Hayır arkadaş miyiz? Hayır? Ee niye Takayım Arkadaşım
Ne bok olduğun belli değil herkese yapıyorsundur burada ergen misin
Bebeğe bak sen ne kadar boş yapıyorsun sne
Sadece Kırılıyorum o kadar. Hala benim hakkımda kötü düşünüyorsun
Yakında hesabı kapatıcam senin gibi boş tabaklarla uğrsşaamm
Ne yapıyorum?
Sen kimsin kırılıyorsun arkdaşa ortada konu yok işine baksana
Kızım aradan 1 yıl mı ne geçmiş? Neyin davasını yapıyorsun. Seninle Niye Ugrasayim
La **** git o zaman
Sana sinir Olduğum İçin Saçma olarak İftira Atmıştım. Evt Sen ona kötü konuşmadın
Gelmedim ki gideyim. Sakin ol
Bana boş yere ergence iftira atan biyle nasıl konuşmamı bekledinn hödük
Normalde insanlara iftira atan biri değilim. O yüzden Kusura bakma, Kalp kırmak Yapmak İstediğim en Son sey
Tamam uzatma kardeş
Sende beni anlamadın.. ve Kötü Konusmustun. Ergen Değilim, çikali uzun zaman oldu
Arkdaşımın konusunu neden açıyorsun şimdi amaç ne aramızı bozduktan sonra mı hoşuna gitti
Yok beyninde hala var hasat
Ben ciddi Ve medeni biriyim. Ama sen öyle biri değilsin.. umarım mutlu olursun
İstersen aranızı düzeltirim.. herşeyi söylerim
Bak çevrende nasıl kadınalr kızlar var bilmiyorum ama o kız benden soğudu ona sakın yazma uğraşma artık kinli biri gerek yok
O kız öyle biri değil kolay yola gelecek
Çevremde Kadın yok. Varsada o kişiler Dürüst olur. Çıkarcı insanlarla İşim olmaz,
Kimseyle ugrastigimda yok neye göre böyle diyorsun
Biz instadan da konuştuk, inanmiyorsan Sor. Kimseyle ugrastigim Yok
Uzun zaman oldu konuşmuyorum..
Olsun ben Gerçekleri Söylerim seni Kötü bilmesin.
Temiz birisin
Temiz biri olduğumu nerden biliyorsun? canım falan mısın sen
Yeni en azından İnsanların arkasından konuşacak biri değilsin en azından..
Cinsel olarak temiz misin pis misin Bilemem. Tanimiyorum seni
Cinsel olarak seni ne ilgilendirir evet arkdaşım kadar derin bir kız değilim herkesin karakteri farklı beni tanımıyorsun bile
Tanımak'ta istemiyorum rahat Ol.. ilk Konustugumuz gün Sana Gıcık oldum Diyip sohbeti kesebilirdin. Hem aranız bozulmazdı, Kendi kendine yaptın, Kendi düşen ağlamaz. Ağlama papatya
Bücürük seni ne anlatıyon sanane aramızdan senin yüzünden bozulduğu ne malum?
Benim yüzümden bozuldu Diye soylemissin arkadaşıma. Bana şeytan demişsin, Şimdi söylediklerini inkar ediyorsun bıdık
canım kardeş kız senin yüzünden soğudu o ayrı konu bizim mesele çok farklı ezik olduğun için sana anlatmamıştır
İkimizde evli insanlarız bulaşma mikrobatik

Bana herşeyi anlattı.. Sen s*lak pis birisin
Seni alan Kişi Kullanmak için almış.. tuvalet kağıdı Seni😂
Varoş bide kızı engellemiş lan sen kimsin bilader boş konuşma o kızın saflığından yararlnamışşsın
Düzgün konuş ln Er*gen O*rspu, saf olan sensin.. beynin G*lismemiş, zeka yaşın 6 maks
Amacın ne yazıyon o zaman
Güzel bir küfür edicem de kaldırıyor sorumu şimdş
Herkesin arasını bozan...
Senin Or*spu olduğunu Bildiğim için yazıyorum.. belli olmuyor musun sanıyorsun?
Haah evet kocama öyleyim tabi buda çok doğal etrafında çok var galibaa
Herkese öylesin🤣 Paraya değer verdiğini, kocanla o yüzden evlendiğini. Boyunuz yakın olduğunu herseyinizi biliyorum... S*lak zavallı
Haha bilsen ne olcsk sanki?
Yakında anlarsın ne olacak
Ben paraya değer verdiğimi kimden saklamışım zavallı seni kimse sevmemiş onu anladık ta parasız ne bok olur parasız bir iplik bile alabilir misin söyle? Eşimin tabikide beni mutlu etmesini para vermesini giyinip kuşanmayı isterim hakkım benim
Bana ne anlatıyorsun s*lak evladı... Neler yaşadım ben neyin ne olduğunu biliyorum
Sakladin mı dedim? #mk G*rizekalısı
Terbiyesiz
Adabı Edepsizden öğrenirsin.. sen bana Ancak edepsizligi öğretebilirsin
Fiyatını Soyle? Etiket Koymamissin Papatya
Hala uğraşmaya devam kee ama ciddiye alannyok
Evet uğraşıyorum K*hbe.
Ama sana tavsiye Kocaya gerek yok Esclik Yap, en azından Bir meslegin olur. Vasıfsız.
Eğer zorlarsan yaparım tabi
Seni mi kırıcam
Sana da bu yakışır E*zik😂 parayla Adamlık ölçen Birinden ne beklenir
Parayla adamlık ölçmedim parasız da olabilir çok doğal ama kriterlerime uygun değil ne yani güzel şık giyinmeyim mi cimri mi olsun kocam sen eşine ilerde almaz mısın para vermez misin burada doğruya doğru konuşacaksın sırf bunun içine para göz diyemessin
Cühelalarla Muhatap olmuyorum. Yalaka
Ben doğruya yanlış derim. Buyum ben
Hamile bir kadınla uğraşmaktan utanmanda yok konu kapat
Bu ara ciddi düzeltir misin aramızı ama bir konu var onu bilmemeli benim hatam orada kabul ediyom ben eğer gerçekten iyiyden söylemezsin ona
Senin gibi birinin kriteri olamaz. Üstelik paragöz demedim Oyleysende Banane kızım. Kocan dusunsun
Tamam. Söylemem ama o konuyu Anlat bana
Bak para göz ayrı o ayrı misal ben eşimden altın istedim diye açgöz mü oluyorum nikahta kadının hakkıdır altın mehir aynı hesap ve almassa dediklerimi yapmazsa boşarım o an benim için çok kolay ki bana dünyayı alıyor bu benim sorunum senin değil
Banane Senin hayatından Allahın S*lak v*roşu
İlk o ağzını topla
Belirti göstermeniz için çok erken 😂
Icine bosaliyorsa zaten olmustur
Umurumda değil
E herhalde
Regl oldun mu
Haniletsinn
Evet aş egriyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür durumların insanı nasıl bir ikilemde bıraktığını çok iyi anlıyoruz canım. 🥰 O ekşi turşu isteği, üzerine gelen sinirler... Bunlar elbette hamilelik belirtisi olabileceği gibi, vücudunun sana yaptığı tatlı oyunlar da olabilir. 🤰🏻 En net cevabı alabilmen için bir test yapmaktan daha iyisi yok sanki. Sonucu ne olursa olsun, bu süreci sakince atlatacaksın. 💜🍋