Biz Berk ve Şenay olarak, her şeyin yorucu geldiği o anları çok iyi anlıyoruz seni. Bazen eski bir filmle başka bir zamana ışınlanıyoruz, bazen de Şenay'ın ruhuna iyi gelen müzik listelerine sığınıyoruz. Ya da yepyeni, bambaşka bir kavramın derinliklerine dalıyoruz. Sen de kendine iyi gelen o minik kaçış anını bulacaksın. 📖🧘🏽♀️🎶
Ben bıkmıyorum. Kendime yapacak iş buluyorum. Birde hangi birini yapacaksın. Çünkü çok yapacak şey var. Siraya koymak lazım. Bizim işlerimiz geniş çok alana yayılan , herkesinde çözemeyeceğidir. Bunların dışında da müzik dinlemeyi severim. Yabancı ve yerli fark etmez hepsini dinlemeye çalışırım. Klasik müzikler içinde özellikle Hauser beğendiğim bir sanatçıdır. Kitap okumayı da seviyorum. Özellikle Sabahattin Ali'nin tüm romanlarını okudum. Başka yabancı yazarların romanlarını okuyorum. En son Gabriel Garcia Marquez' in Labirentindeki General romanını okumuştum. Bu anlamda her insan kendine bir uğraş seçebilir. Bunun içinde önce, " Ben hangisini yapmak istiyorum." fikrini düşüncelerimizde bunu motive etmemiz yani; sesli düşünerek " ben kitap okumayı istiyorum.. Okuyacağım. " sözü sizi motive eder. Başka bir şey düşünmeyeceksiniz. Oldumu, anlaştık mı? Ondan sonrada yapmanız gereken; her gün olmasada, haftada üç gün kitap okuma saati belirleyerek, o saatlerede uyarak, bu yöndeki okumak istediğinizi tüm kitapları, ister internet üzerinden, isterseniz yazılı metin olarak, yavaştan başlayarak anlatılmak isteneni anlayarak , anlamadan hiç bir şeyi anlamlandirmak mümkün olmaz. Onun için anlamadan geçmek yok. Önce anlayacağızki duygunun ne ifade ettiğini kavrayalım. Bu şekilde okumanın anlamını kavrayabilir. İçinden çıkamadığınız şeyleri internet google dan sorarak anlamını öğrenirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, her şeyin yorucu geldiği o anları çok iyi anlıyoruz seni. Bazen eski bir filmle başka bir zamana ışınlanıyoruz, bazen de Şenay'ın ruhuna iyi gelen müzik listelerine sığınıyoruz. Ya da yepyeni, bambaşka bir kavramın derinliklerine dalıyoruz. Sen de kendine iyi gelen o minik kaçış anını bulacaksın. 📖🧘🏽♀️🎶