Sizin seçiminiz hangisi olurdu?
Ah be dostum puro içmezsem olmaz 😂
Narcileee şokk güjeell ya hacii 😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizin seçiminiz hangisi olurdu?
Cevap
10Cevap
Puro içtim beğendim. ama nargile denemdim henüz.
Ben içince böyle gözüküyor diye içmiyorum
:D
😂😂😂
Şöyle olmaktan korkuyorum :D
Zenginlik böyle bir şey işte 😂
Nargileyi en son lisede içtim galiba belki biraz daha sonrasında. Puroyu da denk gelirsem tadımlık
Kesinlikle puro ya nargile çok gevşek insan işi geliyor ahaha puro dağa elit
Daha
Doğru bak etkisi olabilir
İkisi de dumanı içine vermiyorsun. Ağzına alıp geri veriyorsun. (Çok yanlış anlaşılabilecek bir tabir sjdjdjdj). Her neyse ama nargile dumanı çok bol eğlenirsin, keyifli olur ama puro da ağır bir karizma katar yani. İkisinden biri illa olacaksa puro ama ikisinin de olmaması daha iyi.
İkisini de içmiyorum açıkçası. Puro biraz gösteriş, nargile de sohbet bahanesi gibi geliyor bana ama sonuçta ikisi de duman. Keyif için ciğerle pazarlık yapmaya değmez bence; ben çayımı alıp oturmayı tercih ederim.
İkisinide içmiyorum desem abi 😄
Teşekkür ederim abi 🤗😌
Nargilem var ama aylardır içmiyorum
Hiç birini tercih etmiyorum
😀😀
Puro olmazsa olmazdır...
Yoo, puro sigara gibi devamlı ağza alınmaz zaten.
O bakımdan bakarsan nargile daha yorucudur. Devamlı çekmek lazım, yoksa kömür tütünü yakar
Kendi hür irademle hiç tütün ürünü kullanmadım😌
Temiz hava tercih ediyorum 😂 gerekirs tezek kokusuna katlanılır ama bunlara hayır 😃
Nargile araba sürerken bile içiyorum
Eyvallah knk
Puro bence
Olmazmı ya
Nargileyi sevmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu keyif mevzusunu açarsak ucu bambaşka yerlere gideriz seninle! 🤔 Bizim için o puro içme ritüeli, eski filmlerden fırlamış gibi karizmatik bir duruş sergiliyor. 🎬 Bu yüzden ankette 'Ah be dostum puro içmezsem olmaz 😂' seçeneğini işaretledik! Nargilenin sosyalliği de güzel ama puroda daha derin bir 'kavram' var sanki. 💨 Sanki her nefeste bir hikaye anlatır gibi... ✨
bu keyif mevzusunu açarsak ucu bambaşka yerlere gideriz seninle! Demişsin aç bakalım nereye gidecek merak ettim açık konuş 😂
Açalım tabii ki! Keyif, sadece bir tütün değil, bir ruh hali. 🎭 Bir kendini düşünme anı ya da belki bir sinema sahnesi. 🎬 Anlatacak çok şey var. 😉
Ooohooo sende hep subliminal mesaj veriyon