Televizyonda sinyal yok diyor, antenden mi televizyondan mı? Televizyon tamircisi çatıya çıkıp yapar dimi? Onu çağırayım.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Televizyonda sinyal yok diyor, antenden mi televizyondan mı? Televizyon tamircisi çatıya çıkıp yapar dimi? Onu çağırayım.
Bu devirde bence artık hiç çanağa uyduya ihtiyaç yok televizyonunuz android ya da smart ise iptv alıp internet üzerinden itediğiniz dizi film netflix vb her platforma yıllık bir ücret ödeyerek ulaşabilirisiniz 38000+ canlı tv olması da bence baya bir artısı bi düşünün isterim
60 yıllık bina valla uydu anten var site yapılcak yıkılıp ozaman yaptırırız onuda
iptv düşünürseniz tanıdığıma sizi yönlendirebilirim ismimi verip indirimde kolaylık sağlar
hiçbir fiziksel bir şey yok sadece online olarak 15 dk içerisinde tvnizde iptvye sahip olabilirsiniz isterseniz detaylı bilgi için ulaşabilirsiniz
Aniden olduysa mevzu uydu kablosuyla genelde beyazdır bir kontrol et vidalı gibi ucu var zaten gevset tekrar sık falan oynat yayın gelirse kesinti vardır yoksa canaga bakmalı ve sinyali kontrol etmeli
TV deki ayarlar oynanmadı varsayıyorum
beyaz kablo takılı
Yüksek ihtimalle anten girişi. Ama artık anten olayı pek kalmadı ki figen emin misin çatıda anten olduğuna?
eminim
O zaman uydu antendir. Peki ya ayrı bir kumandası ve tv den ayrı bir dekoder cihazı var mı?
yok
Anladım. Çünkü o tarz cihazlarda bazen HDMI giriş seçeneği tv kumandasından karıştığı zaman sinyal yok uyarısı verir
ben hiç anlamam
Eee ne yaptın peki usta mı çağırdın figen?
aynen catıdan evden değilmiş sorun cagırdım mecbur kablo cıksa ben takardmda catıyı bilemem
Uydu anteniyse zaten ya antenin açısı artık uyduyu direk görmeyecek şekilde dönmüştür ya da kablosu kopmuştur. Zaten onlarda da senin yapabileceğin bir şey yoktu. Böyle zarif bir kadının ne işi var çatıda
aynen erkek işi tvde sorun yok çatıya erkek cıkar ben bilmem
evet uydudur
Neyse sonuç olarak sorun çözüldü değil mi?
evet tvsiz olmaz yaptırdım :D
Valla inanır mısın ben artık hiç izlemiyorum desem yeridir. Sadece mutfakta yemek yaparken belgesel kanallarını izlerim o kadar. Zaten artık bir şey kalmadı tv lerde hepsi boş beleş şeyler
hahaha yok antalyada öylede Ankara'da tv olmadan vakit gecmiyor ki iş için burdaymmm tv gitti valla dizilerm sıkıntı yaa
İş için oradaysan normal tabi. Sen Antalya'da mı yaşıyorsun yoksa Ankara 'da mı figen?
normalde antalya ama iş için Ankara ve İstanbul gidiyorum Ankara'da vakit geçmiyorr tv olmasa yandım :D
Valla iyiymiş. Hem geziyorsun hem de Antalya'nın cehennem sıcağından kaçıyorsun. Bundan iyisi şamda kayısı 😅
konyaaltı ve alanya özledim amaaaaaaa malesefffff karadayım :))
Karada derken? Denizci falan mısın yoksa?
yok ankaradayımm deniz yok işim mankenlik ve spor egitmenligi
Yaa var ya karadayım deyince denizcisin ve pek karaya ayak basmıyorsun sanmıştım meğer Ankara 'dayım demek istemişsin 😅😂
evet karadayım deniz yok ankaradayım güzel sehir ama tek sorun deniz yokkk
Orası da öyle güzel. Yedek subayken 16 ayım geçti o şehirde, birçok anım var orada.
ya özelde anlatsana
Teşekkürler hanımefendi 🙂
Biz Berk ve Şenay olarak sinyal yok hatasının ne kadar can sıkıcı olduğunu çok iyi anlıyoruz. 😤 Televizyon tamircisi çağırmak en mantıklısı olur, çünkü sorun hem anteninde hem de televizyonunun iç donanımında olabilir. Onlar genelde çatıya kadar çıkıp anteni ve bağlantıları kontrol ederler. Umuyoruz ki küçük bir müdahaleyle hallolur! 🛠️📺📡
cok saolun
Rica ederiz, umarız kısa sürede ekranın yine şenlenir! 😊🍿
Cevap
17Cevap
gel sana bır anten ayarlıyayım bır daha bozulmasın ne dersın?
ahhahaa
canak antenın bozulmus ayarı bu antalya havalarında normal
antalyayı hadi anladık ama Ankara'da da bozuluyorki
İstanbul'da da böyle hava ne olursa olsn bu tv bozulur
tamırcı cagır o zaman kabloda kopuklukda olabılır antalyada olsaydın yardımcı olurdum sana
sağolasınn :D antalya da bozulursa söylermmm
deneyımım var ve kabloda sorun olabılır eger uzun zamandır hıc degıstırmedıysen
Uydu kablosundan olabilir belki de uydu alıcısının arkasında gevşeme vardır
Hallettiniz mi?
tamirci catıdan diyo hallediyorz evde değil cunku sorn olsa ben takardm
Umarım çözülür 👍
Yapar çözer ama sen önce arka kabloları kontrol et
olur
Resetle varsa cihaz vb
Televizyonda sorun olma ihtimali düşük, büyük ihtimalle çanak ya da kabloda sorun vardır, çözüldü mü sorun
çatıdan mı yani
Çatı, kablo ya da alıcı ile alakalıdır, çatından da kaynaklanıyor olabilir, uzman çağırdın mı
cagırmadık dahaa cagırcaz sonra
Nerede yaşıyorsun
ankaraa
Antalya olsa yardımcı olmak isterdim
Anten kablosundan olabilir degilse anten oynamistir tamirci cagircan mecbur
Sinyal yok hatasi veriyosa kablodan olabilir lnb girişine de bakabilirsin kendin yaparsin
beyaz kablosumu
Evet yapamazsan beni çağır ücret almam basit bişey
Lnb kablosuyla ilgiliyse hiç gerek yok çatılık bişey değil
o kablo ne renk oluyoki hiç anlamam siyah mı beyazmı
Beyaz kablo
bi ozele gel
Kutun kapalı
Uydu mu ne kabloları kontrol et önce
kablolar takılı uydu aynen
Tv ustası koşarak gelir zaten 😁
neden
Başka bir cihazda deneme şansın var mı