Ben Martı tag kullanıcısıyım ama yolcu kategorisinde sistemi pek anlamıyorum ama bana 4.78 verilmiş. Genelde konuşmuyorum. Parayı hemen veriyorum ee yani daha ne olsun 5 tam veya 4.90 falan olmalıydı
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben mi verdim yoksa 😄 sürücüyü bekletmiş olabilir misin
Yok ama genelde mezarlıktayken çağırıyorum. Mezarlık diye begenmediler herhalde veya bazı flört akıllılar var flört etmedim diye düşük vermislerdir
Ben çok bekletenlere Bir de ineceği bineceği yer konusunda anlayış göstermeyenlere düşük veriyorum adam taksi durağının orada belediye meydanında vesaire vesaire yerlerde inmek istiyor ara sokağa marın kirın ediyor kadınlarda genelde çok bekletiyor makyajını bitirmeden çağırıyor gideceği yol 5 dakika 10 dakika Onu bekliyorsun
He ben direkt evden gitmiyorum hiç. Bekletme bende olmuyor yani
Zaten oyle de olsa hazır olup öyle çağırırım
Bana denk gelirsen 5 vereceğim 😊
Hala sürücü musunuz bir şey sorucam
Evet ek iş olarak yapıyorum
Bugun kadinla eslestim kadın sürücü aslında mutlu olmuştum kadın diye ama yolculugun bitimini onaylamadi herhalde yolculuk bitti 2 saat olacak yıldız verme şeyi çıkmadı bir yandan uygulama bir sorun mu var deyip duruyor. Musteri hizmetlerini falan aradım ama öyle bir hat da yok sanırım dimi uygulamanın dediği numarayı arayınca hat yok diyor. Zaten klimalı araç demistim. Klimasizdi kadın diye 5 yıldız verdim ama ugrastirdi
Ayrica bir sürücüyü favlamistim. Favladigimla eslesmeyeceksem o seçenek neden var 😅
Açıkçası yolcu olarak neler oluyor neler bitiyor tam bilmiyorum bir arkadaş favoriler müsaitse onlardan çağırıyorum değilse başka çağırıyorum dedi ama onu nasıl ayarlıyor hiç bilmiyorum
Hem adam gibi işini yapan erkeklere niye 5 yıldız yok kadın diye hemen 5 yıldız kapıyor 😄
Ya yok genelde veriyorum herkese 5 yıldız. Hoslanmasam da tavrından falan bile veriyorum adamın ekmeğiyle oynamayim zaten bir daha denk gelmez falan gibi düşünüp ama bu olayı bir erkek sürücü yapsaydı 3 yıldız verirdim
Aman aman denk gelmeyelim o zaman 🤪. Benim puan da iyi ya işimi gücümü yapıyorum geçiyorum
Bu klimalı araç isteme de yeni geldi iyi ki geldi şükür o ayrı da araç klimalı çıkmadı. Ama favori sürücüler için ayrı bir şey yok ya belki eski sürümde vardır da yenisinde yok. Hatta klimalı araç seçeneğinin altında sesli yolculuk vb gibi bir kısım da var. Sohbet muhabbet olayından bahsediyor sanırım sesli yolculuk derken 😅
Kadin sürücü isteme olayi da gelse iyi olur aslında motor da seçerim o zaman.
Kavga dövüş olmasın sesli yolculuk ya da müzik
10 dk lik yolda ne kavgası. Genelde ben zaten kendim hakkında yalan bilgi veriyorum. Saçmalarsa bile ya sessiz kalıyorum ya da tek kelime cevap verip geçiyorum
Yok be kadının kullandığı motora binilir mi canına mı susadın
Erkeğe binmem ya ister istemez arkadan sarılmak gerekir falan yok yani iğrenç
Şöyle çevirmeye denk gelirsek söyleyebilecek bir şeyler olsun diye biraz mecbur konuşuluyor onun harici yolcunun tavrına göre bende
Bazısı da hiç konuşmuyor bir yandan iyi ama bir yandan o da ürkütücü oluyor bir an önce varsam diyorum 😅😅
Sen günde bir taksiye biniyorsundur Ben günde 10 değişik model ile denk geliyorum bunlar gibi dedigin gibi bazen gözüm kaç dakika kaldı diye sürekli telefonda
Şubattan bugüne 37 olmuş. Sürekli kullanmıyorum ya yorgunsam çok sıcaksa acelem varsa vb
Hep acelen olsun hep yorgun ol inşallah ne diyeyim şimdi ne diyeyim bilemedim 😄
Sürücü olarak yolcu seçerken nasıl bir şey oluyor yani isim yazmıyor herhalde ama sadece konumu ve gitmek istediği yer mi gözüküyor?
Evet öyle oluyor Bir de puanı gözüküyor Ben puana bayağı dikkat ediyorum beğenmediğim puanları almıyorum onun haricinde ne kadar vaktimi alır nereye gidiyor ve ücreti ne kadar bazen çok uzun süren bir yolculuk çok uyguna gelebiliyor trafik olan bölgelerde
4.78 kötü mü 😅
tam puan biraz kusku uyandiriyor ya, o uygulama taksiciler icin biraz sorun biliyosundur
Yok bana 4.78 verilmiş. Bir kere de 5 Tam puan surucu gelmisti 5 nadir ama oluyor ama yolcunun nesini yanlış buldu da düşük vermiş 😅
askim bazen bilerek vermiyorlar, ben yolculuk yaparken bi surucu bana bilerek dusuk verecegini cunku suruculerin tam puan yuzunden taksici sanma ihtimali oldugunu soyledi
Evet o zaman olabilir
Bırı gıcıklık yapmıs
Birden fazla gıcıklık yapan vardır. Bazısı flört etmeye çalışıyor. Etmiyorum onlardır kesin
Aferin sana kız masallah dicem