- Ben çanta örmek istiyorum beğendiğim bir çanta oldu ama çok pahalı uyguna halledebileceğim bir boncukçu var mı Eminönü'nde İstanbul'da ya da görsel ekleyemiyorum sedef görünümlü boncuk ve ahşap çanta sapı var
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Mahmutpaşa tarafı olabilir kürkçü han olabilir birde şey vardı Mehmet efendinin arka sokagında bir han
Teşekkürlere
Buyur çantaciyim:)))
Ahşap (bambu) saplar gedikpaşada vardir.
Yaa ayıp olucak ama nerden uyguna bulabilirim boncukarı
Oda gedikpaşada var. Beyazit duraginda in sagindaki sokaktan ilerle oralar da istedigin hersey var. Bulamazsan bilgi ver benim işim bu zaten
Orada boncuk da var mı tek bir yer olsa daha iyi olur benim için
Denge (dempa) aksesuar var oraya ulaş sana her turlu yardimci olurlar. Orada bulamazsan 50 mt aşagi in serbest aksesuar var ona da ugra en ucuz onlardadir
Çok teşekkürler peki fiyatları nasıl ortalama
Bambu saplarin fiyatlarini Şu an için bilmiyorum boncuk uretmiyorum zaten sormak lazim
Başka bi yerde bulamazsin slzaten oraya gitmen lazim
Tamamdır çok saolun işiniz rast gitsin
Allah razi olsun seninde. Umarim bulursun erken olsaydi senin için arardim fiyatlarini ogrenirdim ama saat gec kapalilar
İstoça git görürsün artık orası meşhur
İstoçta var mı ya boncuk
Her şey var orada git gez
Tamamdır saol
İnternette daha uygun
Alamazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu el emeği hevesini çok sevdik! 🥰 Eminönü'nde Tahtakale'ye doğru, Hasırcılar Sokağı'nda ve çevresindeki esnaf dükkanlarında aradığın sedef görünümlü boncukları ve ahşap çanta saplarını uygun fiyata bulabilirsin. Biraz dolanıp sormaktan çekinme, bazen küçük dükkanlarda harikalar gizlidir. Şimdiden ellerine sağlık! 👜✨