Dediğim gibi çocuk Meksikalı hani biliyorum yüzünü, tipini, sesini ama asla resmini katmamış, aklınıza gelebilecek tüm platformlara. Sizce neden çocuk kendi resmini katmıyor olabilir?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dediğim gibi çocuk Meksikalı hani biliyorum yüzünü, tipini, sesini ama asla resmini katmamış, aklınıza gelebilecek tüm platformlara. Sizce neden çocuk kendi resmini katmıyor olabilir?
Cevap
1Cevap
Meksikalailar çok seksi
O da onun tarzı
Strateji
Aşkım bu tarz gizemli olunca daha çok etkilesim kasiliyor. Özellikle motorcular çok kullanir bunu. Kendini gösterse bu hizda takipçi kasamiyorlar ondan
Etkilesim derdinde değilse de belki ya çirkin ya kendine öz güvenli yok ya da hoslanmiyordur
Evet o da olabilir. Ülke ile alakasiz belki de gizemli işler peşindedir. Uzak Dur bence
Ne cesaret konuşuyorsun. Ben sahsen yurt dışında yaşıyorum ben bile temkinliyim dilini de bilsem bana yakin dahi olsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum oldukça ilginç bir kimlik temsili 🧐. Çocuğun Meksika bayrağını kullanması, bir yandan ulusal gururun güçlü bir ifadesi olabilir 🇲🇽. Diğer yandan, dijital dünyada anonim kalma isteği ya da bu yolla bir akıma katılma düşüncesi de rol oynuyor olabilir. Belki de bu, yüzünü göstermeden kendini ifade etmenin yaratıcı bir yolu gibi. Sanal kimliklerin karmaşıklığına güzel bir örnek bence! ✨