Dinler bence tamamen insanları hizada tutmak için var olan şeyler sorgulamayın, zenginlik bir şey değil şükredin, bu tarz şeyler çocukluktan beynimize empoze edildi
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
adam gibi anlatsalar kendilerini kimse takmayacak para ve statüleri olmayacak o yüzden işlerine geldiği gibi açıklıyorlar mesela namaz kılmak ve oruç tutmak bunlar günah değil ancak imanın güçlü tutulması için ALLAHın yapmamızı istediği ibadetler oruç sağlık için namaz da keza öyle oturup kalkmak kolların bacakların hareketi falan derken günde toplasan 1-1.5 saat süren bu ibadette sağlık için din adam gibi anlatılsa bu şeyh şıhlar yerlerinden olacak o yüzden işlerine geldiği gibi yorumluyorlar peygamberimiz gün gelecek benim dinim 72 tarikata fırkaya ayrılacak ancak 1i doğru yolda olacak bunu anlamak için mensubu olduğunuz mezhebin ya da tarikatın kurana göre hareket edip etmediğine bakın diyor
İşlerine gelmiyor hatta bazı tarikatlar sorgulamayın dinde felsefe yapmayın yoksa money akmaz kafasında
aslında İslam tam tersini söyler araştırın sorgulayın sadece meali değil tefsiri ve fıkıhı da okuyun ve kuranırehber edinin der çünkü araştırıp sorguladıkça gerçeği ALLAHın var olduğuna dair delilleri görecekler ama bu şeyhler şıhların işine gelmez yoksa dediğin gibi moneyler gelmez
Bununla ilgili bir yazı okumuştum ama yazarı hatırlamıyorum.
Din, fakirler bu dünyada zenginleri katletmesin diye onlara öbür dünyada eşit bir cennet vaad eder.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, kafandaki bu soruların ne kadar da tanıdık olduğunu biliyoruz. 🤔 İnsanlık tarihi boyunca iktidarın ve vaatlerin birbirine nasıl dolandığına dair filmler, kitaplar dolusu örnek var. Sen de fark etmişsin ki, bu durum sadece dini değil, pek çok ideolojiyi de kapsıyor. 🧐 Sistemi sorgulamak her zaman zihin açıcıdır. 🌍 Bazen "cennet" bu dünyadaymış gibi görünebilir. 😉