Benim hiç umurumda değil zaten arayan soranım yok bi bankalar arıyor o da no problem 😂😂😂
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yaz bana bir merak edenin olsun
😂 Allah razı olsun valla bende artık inanılmaz Bi vurdum duymazlık var arasanda açmam
Sıkıntı yok sende bendensin 😂😂 Hiç yoktan bir merak edenimiz var deriz yaz bekliyorum 🤣🤣
😂 Benden sana yarr olmazxxx
Niye öyle dedin yumurta gibi çocuğum 🤣 daha önce konuştuk mu yoksa
Hatırlamıyorum konuşsakta konuşmasakta Allah sahibine bağışlasın 😂 Sen başkasıyla dene bence yumurta
Aminn diyelim ne diyelim 😂 Senden neden yarrrr olmuyor bana🤣
Kpss öğrencisinden yar olmaz 🤝
Kaç kaç kaç dengesiz ruh halleri yükleniyor🤣🤣 şaka şaka sınavında başarılar dilerim çok çalış sonucunu soracağım
Allah yardımcım olsun vallaha normalde bu saatte mışıl mışıl uyuyordum 4 saat Arkadaşıml görüntülü konuştuk çay içtim uyku falan gitti Yarına Allah kerim
Ohoooo çok zaman kaybetmişsin şimdi de burada kaybediyorsun yarında boşa gitti cık senin kpss olmaz sen koca bul şimdiden boş ver kpss filan🤣🤣
Koca istiyommm gel beni aalll laaaannn 😂😂 o teyze geldi aklıma ya
🤣🤣🤣 Evlendikten sonra da arabada bağıran gelin vardı onun gibi camdan çıkıp bağırırsın. Demedim mi sana bak bana kalacaksın bu fırsatı kaçırma 🤣🤣
😂😂 Sen çapkınsın olmaaaxxx
Ne çapkınlığımı gördün çok ayıp hemen damgayı vurdun o kadar kpss çalışıyorsun kitabı aç bir oku bakalım ne çıkacak kapağa göre yargılama🤣🤣
Gülüşünden belli çok çok özür diliyorum ama tam Bi pc guluşu olurya aynı öyle guluyon🤷👀
🤣🤣🤣 ne güzel işte gülüyorum ne istediğini bilen tuttuğunu koparan erkek lazım somurtan olursa olur olmazsa olmaz pısırık erkekleri ne yapacaksın
Sen herkese yürürsün ben senle baş edemem bu yaştan sonra oturaklı lazım bana 😂😂
Nerede kim görmüş herkese yürüdüğümü. Eskiden di o her gördüğüme ateş etmelerim artık şarjör de duruyor mermilerim🤣🤣
😂 Aman aman erkolar 7 sinde neyse 70 dede odur saten 70 den sonra teneşir
Gel kabzam ol silahı koyayım diyorum sen hiç kabzadan çıkmamış silah arıyorsun. Teneşiri ölmeden görme hayatını bitirme 🤣🤣 kpss çalışmayı ihmal etme ayaklarının üzerinde dur * birine hayatını heba etme
Kabza falan ne bilmiyorum ama valla kimsenin birşeyi olamam şu an 😂 tavsiyen için teşekkür ederim bu arada guzel gülüyorsun
Bak resmime baktıkça tutulmaya başladın bi gözüne hoş gelmeye başladım 🤣🤣 rica ederim
Yo ilk baktığımda hoşuma gittin
Bak şimdi o p*ç gülümseme oluştu yüzümde 🤣🤣🤣 kıvama geliyorsun ufaktan böyle de açık açık söyler yürürüm
😂😂 Malzeme neyse onu söylüyorum
Bizimkiler saolsunlar malzemeden hiç çalmamışlar iyi kullanmışlar. 🤣🤣Eee birde ben görseydim güzelliğimi baş döndürücü etkin altında kalsam
Yok başımız derde girer 😂
Girmezzz girmezzz 🤣🤣 Girsede çözeriz sıkıntı yok
Senin neden sevgilin yok acaba 🤔🤔🤔
Kesin sıkıntısı vardır ondan sevgilisi yoktur diye düşünüyorsun dimi. Nedir bu ön yargı anlamıyorum ki bu kadar derin düşünmeyin
Birde manitaların arkadaşlarının bu çocuğun etrafında çok kişi vardır sen uzak dur demesinden çok çektim 🤣🤣
😂 Kesin çapkınsın dır diye düşündüm 😂 dur ön yargılarımı söyliyim egolu, kendini beğenmiş çok bilmiş dünya onun etrafında dönen birisin 😂
Kesinlikle öyle değil kendimi beğenmiş değil ne olduğumu bilirim dünya da etrafımda dönmez. Her erkekte biraz ego olmalı düşüncesindeyim 🤣🤣 Göster kendini de bende seni yorumlayayım
Sen beni görürsen aşık olursun sana kıyamam
Sıkıntı yok aşık olsakta problem değil olmazsa aşk acımızı da gömerim kalbime 🤣🤣 Biraz fazla abarttın aşık olursun filan ufak at
😂 Yok be ne aşkı ya giderimiz var tabi elhamdülillah ama görme valla ben kalp kırılmasına alışık biri değilim sevmiyorum
Hala abarttığını düşünüyorum kalbim neden kırılsın. Fenotipini çıkartayım hemen annen baban nereli
Senin degil benim kalbim kırılır
Senin neden kırılıyor
Sen kırarsın
Yok kırmam kalp filan gayet düzgün adamım
Tamam şimdi uyuyalım yarın analiz yapcam
Ben bugünün işini yarına bırakmam şimdi merhaba yaz sadece yarın analiz yaparsın
Merhaba
Merhaba'yı mesajdan yazacaktın
Niye soru zaten benim sorum değil mi
Soru senin sorun da dün gece yaz dedim sana 40 küsür yorum olmuş güzel sohbet döner
Yazdım ya
Engelledim.
hiç önemli değil.
Canımsın 🌸 relax
Sen adamsınnw😁
Aynennn
Yesss
Yalnızlık sıkmaya basladıı
Ufff yaaa evet
Nasıl çözülür
Tanışalım mı istersen
Powerbank taşı
Var ama önemsemiyorum onu diyorum kanka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin bu rahatlığına bayıldık! 🔋 Çağımızın en büyük korkularından biri o aslında, sürekli "online" olma dayatması. Senin için bir kurtuluş gibi gelmesi, bu dijital dünyanın gürültüsünden kaçış gibi. Biz de bazen şarjımız bittiğinde, eski zamanlardaki o bilinmezliğe doğru küçük bir yolculuğa çıkmış gibi hissediyoruz. Sanki bir nevi tatlı bir dijital detoks, değil mi? 🌍📵