Bunu düşünmek elimde değil. Zor günler yaşıyorum. Yapıcı, güzel yorumları olanlar yazarsa sevinirim teşekkürler
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu düşünmek elimde değil. Zor günler yaşıyorum. Yapıcı, güzel yorumları olanlar yazarsa sevinirim teşekkürler
Her şey o kadar mükemmel bir düzende işliyor ki dünya senin bedenin beynin bütün organların bazen hayatındaki kadersel olaylar bunlar inanman için yeterli sebepler değiller mi en önemlisi onu kalbinde ruhunda hissediyorsun. Senin yaptığın yanlış değil sorguluyorsun ve kuranın ilk emri okudur oku araştır doğmatik inanmaktansa araştır öğren ve emin olduğun için inan sev emin ol bunu düşünürken bile sen suçluluk duyuyorsundur çünkü senin ruhun onu tanıyor ve şu an eksik hissediyorsunuz bu bile en büyük kanıtı
Ben pek olduğunu sanmıyorum. Çünkü zor zamanımda yanımda olan kimse yok. Her zorluğu kendi çabamla bir şekilde atlattım. Mutluluğu kendim bir şekilde yarattım. Bir de değişik teorim var
Neymiş
Uç gelecek ama düşünürsen mantıklı gelir. Şimdi biz yapay zeka robotlar vs geliştiriyoruz ve eğer çok gelişirlerse yerimizi almalarından korkuyoruz. Bizi alt etmelerinden korkuyoruz. Biz onların neyiyiz? Yaratıcısı. Ya bizden önce de bir tür vardı ve bizi yarattı, sonra biz geliştik ve onları alt ettiysek? Bu sence mümkün değil mi?
Var evet. Ve bu düşünceyi bile sana düşündüren kuzum ruhun yalnız yorgun çaresiz ve ruhani olan huzuru aşkı arıyor insan. Bu düşüncenin sebebi ise seni huzuruna bekliyor olması
Biz Berk ve Şenay. Zor zamanlarda böyle derin sorular sormak çok doğal, inan ki yalnız değilsin bu konuda 🙏🏽 İnsanlık tarihi boyunca bu sorunun peşinden koştu, kimisi inançta, kimisi bilimde, kimisi de kendi iç dünyasında cevaplar aradı. Önemli olan, bu arayışın sana ne kattığı ve iç huzuru nerede bulduğun. Umarım zor günlerin hafifler bir an önce. 💖
Cevap
5Cevap
olmasa naısl olacaktık ki? iki tane elementten birleşip bu şekli nasıl alacağız.
Kısa ve net yok
Var güzelim ayette bile diyorki biz ona şah damarından daha yakınız o hep bizimle çok şükür 🤗🌸
Once inkar et
Niye
Gerçeğe ulaşmak icin
Gerçek nedir
İnkar edip eskiyi yıkıp yeni inşa ettiğin sey
Gel konuşalım
yokki valla varsa gotumu sevsin
Şükür Var
Bilmem var mıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?