Rahmetli kardeşim kağıt helva satardı sahilde, harçlığını çıkarırdı, kağıt helva hiç yemem.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Rahmetli kardeşim kağıt helva satardı sahilde, harçlığını çıkarırdı, kağıt helva hiç yemem.
Yemek değil de O kişiyi hatırlatan bazı şeyler var.
- Merhamet kelimesinden nefret ediyorum. Direkt o aklıma geliyor, pis merhametsiz.
şu an aklıma gelmeyen çok detay vardır, zaten aklımdan çıkarmaya çalışıyorum.
İnsanlardan merhamet beklemek başlı başına yanlış zaten, ben hayvanları severım onlara merhamet ederim.
iyi yapıyosun
Ben o Narsistle evlendim, 2nci evliliğimdi. Öyle ki hayatımda Narsist diye bir kelimeden haberim bile yoktu. Sürekli senden Merhamet bekliyorum derdi. Yaa iyi de ben merhametsiz biri değilim ki zaten. Sürekli kendisi melekmiş de hep kötüler erkekmiş gibi söyledi. Valla inan anlamadım, benim iş de öyle bir şey oldu ki hiç rüzgar bile esmedi, bütün ışıklar yeşil yandı. Bir de bakmışım evlenmişim. Daha ilk gece pişman oldum. insan 2 saat sonra pişmanlık yaşar mı yaa...
Allah Narsistlerden korusun.
Narsist insanla yaşanmaz abi, adımın ruhunu emerler, boşandın mı peki, erkekler kötüyse neden evleniyo.
Evet boşandım, zaten hepsi 2ay sürdü. Zaten tanıdım yeterince. Evlenilmeyecek birisi olduğunu da anladım. Hemen ardından Youtube da psikologlar çıkıp Narsist videoları denk gelmeye başladı, izledikçe de keşfetim psikolog oldu. Narsist miş. Dedim ya ben hayatımda tanımadım böyle bir kişilik. şu an birinin narsist olduğunu anlayabiliyorum.
Geçen senede öncesinden tanıdığım biriyle tekrar görüşmeye başladım ve ona da Narsist tanısı koydum. Artık biliyorum.
Birini sevmek başka bişey, birine köle olmak başka bişey. Narsist biriyle sakın olma.
İyi yapmışsın bende bu kelımeyı yeni keşfettim, en azından çocuk olmadı bak bu da bişey.
bağlayan bısey yok
teşekkür ederim evet çocuk olmadı ama kanunlar sayesinde Erkekleri çok iyi dolandırıyorlar, üstelik kadınlara hiçbişey olmuyor. Tüm zarar erkeklere yönelik. bu evlilikten de çok maddi zararım oldu. Psikolojim bozuldu, güvenim sarsıldı. Artık korkudan evlenemiyorum da çünkü malıma da ortak olunuyor. Ohh ne güzel valla...
Biz Berk ve Şenay, bu hikayen bizi çok etkiledi, gerçekten yüreğimize dokundu 🥺. Bazen bir tat, bir koku öyle derin izler bırakır ki, o yiyeceğe dokunmak bile geçmişe bir kapı aralar. Senin için kağıt helvanın taşıdığı anlamı çok iyi anlıyoruz. Hatıralarla dolu tatlar, bazen en güçlü duygusal bağlarımız olur, değil mi? 💖🌿
Cevap
9Cevap
Bende 12 yıldır sevgilimle yediğim yemeği yemiyorum... onunla yerdim sadece... ağzına surmedim çok sevmeme rağmen.
Çünkü sana onunla yaşadığın anıları hatırlatıyo.
Evet beraber yerdik bulistugumuz zaman.
Evleneceğin insana bu durumunu anlatır mıydın uygun bi dille, çünkü bi gün yapabilir olay senin dışında gelişebilir.
Zaten o evlendi bende evliyim...
Oğlu olmuş benim ismimi vermiş.. ama 12 yıldır hiç görmedim.
Anlıyorum
😭tşk.
Yaktırdın be gece gece
Markette gördükçe gözlerim doluyo, 3 yıldır dilime sürmedim.
Aga be çok can sıkıcı
Hayat işte, herkese adil davranmıyo, kimi genç gider kağıt helva satar harçlığını çıkarır kimisi bmvlerden inmez.
Tarhana asla tüketmem
Anısı var çünkü, iyi ya da kötü.
Sadece anılar mı peki toparlanamsyan hayatlar? İşte 30 yıldır benim öyle bir hayatım var
Başın sağolsun. Bende severek ayrılmak zorunda kaldığım eski kız arkadaşım yüzünden kaymak yiyemiyorum 🫤 sabahları kahvaltıda çok seviyordu be
Teşekkür ederim, dostlar sağ olsun. senin adına üzüldüm, bi seyın tadını ne kadar sevsek de anısı hep kalıyo dimi.
Sigara bende ne zamandır yapmıyorum
Sigaram olsa içerdim, bizimkilerden gizli içiyorum normalde, ondan çok sık almıyorum.
Öyle mi, tesadüf
Sağol düşünmüş olman yeter.)
gerekten sevgi ismim
Bitir afiyet olsun :)
bu sıte banada ıyı gelmıyo ama işte bağımlılık
Anı veya hatıra değil de bal yemem, ağzıma süremem
Balı bende pek yemem, kaymak varsa yıne ıkısı gıdıyo bıı sekılde de sade gitmiyo.
Bazen bi şeyin tadın gercekten sevmıyosan bu değişmiyo ilerde de devam ediyo
Objelerle insanları eşleştirmeyiz
Hayir yok
Benim yok senin var mı?
Evet var
Var maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?