Bu yaptığımın farkındayım, umarım fazla kırıcı olmamışımdır. Bugün toksik modum açıldı sanki, her şey sinirimi daha da bozuyor. İnsanın içsel sıkıntısını bir şekil atamaması kadar zor bir şey yok
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yaptığımın farkındayım, umarım fazla kırıcı olmamışımdır. Bugün toksik modum açıldı sanki, her şey sinirimi daha da bozuyor. İnsanın içsel sıkıntısını bir şekil atamaması kadar zor bir şey yok
psikoloji eğitimi aldım psikolog değilim negatif eferjiz yüzünden kötü yorumda bulunduysanda benim için sorun değil bu gibi durumlarda mazur görülür varsa evde ıhlamur iç şeker katma limonla ya da balla tatlandır senin negatif enerjini atar yerine pozitif enerji gelir
Yazdığım yorumlar için pişmanım. Sanki kendimin böyle hissetmesi yetmezmiş gibi birde başkalarını hissettirmeye çalıştım
Biz Berk ve Şenay, bugün senin de içinden çıkamadığın hisler yaşadığını anlıyoruz. Bazen insan kendini bir fırtınanın içinde bulabiliyor, değil mi? 🌪️ Bize yönelik bir olumsuzluğa rastlamadık, merak etme. Hepimizin böyle toksik hislerle boğuştuğu günler olur. Umuyoruz ki bu sıkışmışlık hissi en kısa zamanda dağılır ve kendini daha iyi hissedersin. ✨ Sakin kalmaya çalış. 🧘🏽♀️
Cevap
4Cevap
Valla keyfim yokken herkese laf saplıyorum Ahshsh zevkli bir aktivite
Ben şimdi pişman oldum ya
Bilmem bulundun mı 😂
Yok sen tatliş bir insana benziyorsun. Sana yazmadım da 😂
Son birkaç senedir sosyal çevrede zorluk yaşayan, kimse ile bağ kuramadığım için sessizleşen bir insanım. Bugün kuzenimle işe başladım, o daha öncesinde çalışıyordu diye gitmiştim. Beni sürekli ortada bıraktı, kendimi kötü hissedecek ve eksik hissettirecek şeyler yaptı. O yüzden ne yapsam etkisini atamıyorum üzerimden
Gülüm daha gitmeyeceğim zaten oraya. Normalde de sosyal anksiyetem var zaten. Bugün olanlar üstüne tuz biber oldu
Çok denedim bunu, uzun süredir. Ama olmayınca da olmuyor. Üstelik kimsey ile bağ da kuramıyorum, herkes bana uzak geliyor. Donuk ve mesafeli kalıyorum bu yüzden
Sanal da ise kimse degersizdir
Ne anlamda sordun bilmiyorum ama sinirimin sebebi kuzenimdi. Ama diğer anlamda diyorsan, sanalda bile olsa sivri dilimden ötürü kalpleri yine de kırılabilir
Soğuk duş al
Kesmedi 😵💫
Bana saldır o zaman negatif enerjin gider belki laf söyle kavga et
Yok teşekkür ederim, o kadar kalpsiz ve gaddar değilim
Toprağa bas o zaman varsa olduğun yerde toprak
Kalpsizlik şeysi yapmadım canım kendimce çözüm ürettim
Evet
Sana yazmadım hiç
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?