1999 yılında 3 satanist genç, Şehriban adında bir Kürt kızını ayinle kurban etmişler. O günden beri satanistler Kürtlerin korkulu rüyası olmuş.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1999 yılında 3 satanist genç, Şehriban adında bir Kürt kızını ayinle kurban etmişler. O günden beri satanistler Kürtlerin korkulu rüyası olmuş.

Cevap
4Cevap
Dinsiz insanlar sonuçta kim iyi düşünür ki
Aslında nefret ediyordum ama Kürtlerin bize olan düşmanlığını gördükçe bunlara saygı duymaya başladım. Kişisel olarak Şehriban’a üzülüyordum hala da üzülüyorum ama Kürtler de bize çok şey yaptı. O yüzden eskisi kadar üzülmüyorum. Her Türk kendini korumalı. O bıçağı saplayan her zaman Kürtler olmamalı.
Bakış açın çok yanlış nasıl ki her kürt iyi değil se her Türk insanı da iyi değil. Her ırkın iyisi kötüsü var. Rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲
Zaten öldürülen Şehriban da ateistmiş sanırım. Ayrıca ben her Türk iyi demiyorum ama Türkiye’de ciddi şekilde Kürt sorunu var. Tas kafa tıraşlılar her gün Türkleri bıçaklıyor, Keko diyip geçemeyiz bu durumu.
Ben konuyu geçiştirelim demiyorum. Konu adaletse eğer herkes için eşit olmalı diyorum.
Ama adalet yok bu ülkede maalesef. Bir hırt çıkıp bir Türk çocuğunu bıçaklayabiliyor ve buna rağmen idam edilmiyor.
Bizim neden haberimiz yok o rüyadan
ZİNNUR’UN ENGİN’İN ÖMER’İN ASKERLERİYİZ YAŞASIN TÜRKLER!!!💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪ONLARIN TAS KAFA TIRAŞLILARI VARSA BİZİMDE SATANİSTLERİMİZ VAR😌😌😌😌😌😌😌😌🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸🩸
Bunlar şeytana satmş kanını
Aslında nefret ediyordum ama Kürtlerin bize olan düşmanlığını gördükçe bunlara saygı duymaya başladım. Kişisel olarak Şehriban’a üzülüyordum hala da üzülüyorum ama Kürtler de bize çok şey yaptı. O yüzden eskisi kadar üzülmüyorum. Her Türk kendini korumalı.
Hepsi slaq
Eskiden bende öyle düşünüyordum ama artık bir Müslüman ve Türk olarak saygı duyuyorum. Bizim kürt hırtların hakkından bunlar gelir.
Ayın ile kurban etmek ne demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Site kuralları gereği buna cevap veremem, Anlayışın için teşekkürler 🧚🏽♀️