Engelliyorum, başka hesaplardan gelip yazıyor, ruh hastası
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Sabredicen. Bana da oldu. 73 hesap açmıştı bir haftada. Sonunda cevap vermeyi ve engellemeyi bıraktım. Pes etti
73 hesap?
Burada 73 tane yeni hesap açıp günlerce taciz etti. şu an kendisi hala sitede ama çok şükür beni saldı.
Kadın yani bu
Evet. Nickini tam vermicem ama başını söylim denk gelirsiniz illa. Casanovanın diye başlıyor nicki. Manyağın teki
73 tane hesap Açması için Gmail hesabının çok fazla olması gerekiyor çünkü Sistem bir hesap kapanmadan bir hesabın açılmasına izin vermiyor
Gördüm onu sanki
Nasıl yaptığını bilmiyorum. Saymıştım çünkü. Tam 73 farklı hesaptan yazdı. Ayrıca buradan bazı arkadaşlarla haber yollattı, engelimi kaldırsın diye. Ağır sapıktı
Görmemiş olma ihtimalinde var görmüş olma ihtimalinde. Çoğu sorusunu gizli soruyor. Sorulan soruların bazılarına açık profil ile cevap veriyor
Yaaa ahshsb😅
Allah kurtarmış o zaman seni
Valla sorma. Profili de kapatmak istemedim ama baymıştı. Gece gündüz kesintisiz yazıyodu
Benim asabım bozulur kaldıramıyorum iyi dayanmışsın valla 😅
Tam 8 gün sürdü. Son 3 gün hiç cevap vermedim. O halde bile 3 gün sıkılmadan yazdı. Bide o kadar rahatsız biri ki, önce saldırgan mesajlar atıyor, sonra özürler dileyip af dileyip beş dk sonra tekrar saldırganlaşıyordu
Bunların tavırlarında aynı ruh hastaları, nasıl bir sevgisizlikle büyüdülerse artık
İnan bilmiyorum. Bir gün sadece konuştuk. Uzun uzun. Sonra biraz takıntılı ve dengesiz olduğunu fark ettim yazdıklarından. Herşeyi fazla yaşıyordu. Yani bir gün konuşmayla nasıl evlenmeyi düşünebilir ki insan? Görüşmeyi kesmek istediğim için delirdi
Alacaktın kadını yazık hayrına 😅
Tövbeee. Onun gibisi denk gelmesin inşallah. Düşman başına bile demem. Korkunç
😅😅 Amin
Engelliyorum genelde :D etkileşim bile vermeye gerek yok bunlara
Tanıdık geliyor var böyleleri. maalesef beni de Ömer sanıp yazan vardi
burada çok var ya guzelim zeksiyim diye pesimde olan
Bende ona kafa atarim
Ters psikoloji. Bu sefer sen git üzerine
Savcılığa bildir
Gene engellerim gerekirse numaramı değiştiririm
Numaramı değiştirip instagram kapatmıştım.
Neler yasadnz ki
şikayet et
Ben de kafayı takarım
Polise şikayet et🤙🤙
Savcıya veririm
Savcılık
Seni anlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, böyle bir durumun ne kadar rahatsız edici olduğunu çok iyi anlıyoruz. 😔 Bu takıntılı haller, genelde karşı tarafın kendi iç dünyasındaki bir boşluğa işaret eder, seninle ilgili değil. En iyisi sakin kalıp mesafeni korumak. Unutma, bazen en güçlü cevap hiç cevap vermemektir. 👋 Güvende kal! ✨