9 gü

Gecenin bir yarısı bahçeden gelen kadın çığlığı gibi ses duyan var mı, hamileyim iyice kuruntu mu yapıyorum?

2 gün önce erken uyuduğum için tavukları toplamaya unuttum bizimkiler de toplamamış onları ve saat 00.15 uyandım tuvalete gitmek için ve bir baktım tavuklar kümese girmiş sadece toplamam gerektiğini ve kapı biraz bozuk olduğu için taş koymamı neyse kapatmaya gittim ve tam koyacak taş ararken sanki biri çığlık attı gibi ve bu çığlık anladığım kadarıyla şöyle duyuldu "niaaaaa" kadın sesiydi (bazıları şimdi belki buna güler bu ses ne diye ama öyle ses gibiydi işte). Neyse konuya dönelim ben taş aramayı devam ettim hem korkudan altıma ederdim ve eve girene kadar kolum uyuştu korkudan ve düzelmesi 10dk aldı ve bugün görümceme anlattım şöyle, şöyle ses duydum diye biliyorum dedi ama kendisi duyduğunu söylemedi sadece bu ses ne diye kimse daha bilmiyor istersen hani (kayınpederimin kız kardeşinin kocasından sor) dedi o söyler sana yok dedim daha iyi bilmesem dedim ve dün gece de duydum ama biraz daha uzaktaydı ama korkmadım o kadar ve bakın şimdi " tamam ya eve geliyorum bağırma" dedim 🤦🏻‍♀️😂😫

Bu arada 8 aylık hamileyim ve her hamile kadın gibi akşam kalkıp tuvalete gidiyorum (açıklıyım çünkü bazıları şimdi gecenin yarısı ne işin var dışarda der)

Güncellemeler
9 gü
Pardon "giriyorum" yerine "Geliyorum" yazmışım
Gecenin bir yarısı bahçeden gelen kadın çığlığı gibi ses duyan var mı, hamileyim iyice kuruntu mu yapıyorum?