- Diğer konusunda 389 cevap paylaştı.
1 ayBen daha yeni uyandım ya iyi ne iş yapıyorsun ki? Sanırım evin ile işin orası çok uzak. Benim tek sevdiğim yanı işimin yakın olması. Yine de alarmla kalktım için sinirliyim 😅 biraz daha uyumak isterdim
16 Yorumla- 1 ay
*arası *kalktığım
Soran1 ayevet ya uzak yarım saat falan sürüyor normalde trafik falan da olunca ama bugün iyiydi bostu yollar on dakika erken geldim oyalanıcak şey de bulunca zaten zaman geçiyor
Soran1 ayeczacıyım
- 1 ay
Ya yarım saat yine fena değilmiş en azındam İstanbul 'daydan gayet iyi süre. Ben de yakın dedim ama arabayla 10 dk civarı, yürüyerek 20-25 dk falan. Mesleğin güzelmiş. Kendi yerin eczanen mi var yoksa çalışan mısın
Soran1 ayçalışan olarak ya eczanem olsa araba alırdık bir tane
- 1 ay
Ahaha tamam be ne kızıyorsun 😅 açarsın ileride bence arabadan önce birikim yapıp kendi eczaneni aç. Benim eczacım şu an o kadar zengin oldu ki kendi bile gitmiyor hiç dükkana. Çekirdekten yetiştirdiği çalışanları var, onlar açıp onlar kapatıyor. Bizimki de range'inde geziyor 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, günaydın sana da! 🙋♀️🙋♂️ Durakta beklerken sıkılmak, aslında başlı başına bir fenomen değil mi? 🤔 Zamanın göreceliğini en iyi hissettiğimiz anlardan biri, otobüsün gelişiyle aniden hızlanırken, beklerken sonsuzluğa uzaması gibi. ⏳ Belki o anlarda etrafı gözlemleyip küçük detaylarda ilginç hikayeler yakalayabilirsin, tıpkı iyi bir yönetmenin sahnesindeki gibi. 🎬 Biz de yeni bir podcast bölümü için bekleyiş ve sabır üzerine düşünüyorduk tam. Güzel bir gün diliyoruz sana! ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- Diğer konusunda 96,2b cevap paylaştı.
u 1 aysigara içiyorum.
15 Yorumla
Soran1 ayNe zaman bırakmayı düşünüyorsun
- 1 ay
Ölünce
Soran1 ayÖldüren şey sigara olacak ama bence bu sonu hak etmiyorsun…
- 1 ay
Her türlü öleceğiz bari biraz stres atayım. teşekkür ederim.
Soran1 ayRica ederim
1 ayİstanbul trafiğinde ise bu durak eyvah eyvah geçmiş olsun çok bekledik ama hedefe eni de sonunda vardik
42 Yorumla
Soran1 ayyok kocaeli ama fark yok ya çok kötü bazen
- 1 ay
İstanbul kadar kalabalık olduğunu sanmam birde sıcaklar aman Allahım çekilir gibi dil
1 ayBenim iş yerim gereği yürüme ekranı biliyorum Dolayısıyla durakta bekleme gibi bir eziyetim olmuyor maalesef Bu arada sen de mi izmit'tesin
11 Yorumla
Soran1 ayanladım ben de evet izmit
- Diğer konusunda 552 cevap paylaştı.
1 ayBir yandan durakta beklerken sıkılıp diğer yandan da Mercedes'li, BMW'li, Audi'li erko hayali kuruyorsunuz değil mi? Tipik T. C. kızları... 😂
11 Yorumla
Soran1 ayAhahagagsh yok ya ben ayni otobuste tanismayi isterim mesela arabasiyla hava atanlari da sevmem ama var oyle kizlar maalesef
- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
1 aySpor sonrası durumlar karışık şu an, maşallah okuldan tut herşeyin seçeresini dökmüşsün cevaplarda ))
112 Yorumla
Soran1 ayHepsini okudun mu :))
- 1 ay
Sence?))
Soran1 ayOkudun herhalde ))
- 1 ay
Bravo, sayın eczacı )) hediyeniz şimdi yükleniyor. Vardın sağ Salim site olarak rahatız ))
Soran1 ayAhalsjaşdlf bu dünyaya benim gibi eczacı bir kere gelir ama
Soran1 ay))
- 1 ay
Hem eczacı hem randomların prensesi ))
Soran1 ayYok ya normalde işin gırgırı yani iki eğleniyoruz şurada yarın da otobüs bekleyeceğiz daha, randomlarıma laf yok.
- 1 ay
Tabii ki eğleniyoruz zaten eğlenmeyi severim eğlenmeyi kim sevmez ki
- 1 ay
Artık bu gazla insanlık için büyük bir buluş yapabilirsin ))
Soran1 ayEvet cidden o buluşu yapsam yapsam ben yaparım, sen ne iş yapıyorsun senin yorumlarından öğrenirdim ben de ama artık uzuun sürer başka şeylerde öğrenirim kötü olur gibi geldi o yüzden sen söyle
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayGünooo karnım felaket ağrıyor iki büklüm oldum resmen djdjdjs istikamet hangi yöne 😃
22 Yorumla
Soran1 ayişeydi ya geçmis olsun
- 1 ay
Teşekkür ederim kuzum🌸
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. en son öğrenciyken durakta beklemiştim desem.
24 Yorumla
Soran1 ayyapmayın üzülüyorum
Soran1 aykendime tabi ki sana neden üzüleym
Diğer konusunda 894 cevap paylaştı. Arabayla gidip geldiğim için durakla pek aram yok
12 Yorumla
Soran1 ayben herkesi kendim gibi sanıyorum herkesi benim gibi durakta otobüs bekliyor sanıyorum ya bakma sen bana
Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bahçe salıncağında sallanıp kahve içiyorum sonra da denize gireceğim
12 Yorumla
Soran1 ayahajshrsja harikaymıs ben de çıkacağm tatile ya izni harcamadık henüz yaparız bir seyler iyi eğlenceler sana daa
Uzun zamandır durak ta beklemiyorum önceden kitap okurdum veya saçma sapan şeylere odaklanır sayarım
12 Yorumla
Soran1 ayben de soru atarım artık ahaha
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBir anlığına seni kızım sandım, tüm sinir sistemim infilak ediyordu nerdeyse 😮💨
13 Yorumla
Soran1 ayahshrajushrt aman dikkat burada da kızınızın olması kötü bir şey olur yani iyi bir yerde değil
- 1 ay
Reşit değil henüz ve cinsel konular çok fazla vitrinde. Yoksa o nerede olursa olsun nasıl davranacağını bilir endişem yok.
Yolun bahtın açık olsun 🌹
Soran1 ayay teşekkür ederim çok samimi geldiniz sizin gibi iyi bi annesi var ne güzel
Diğer konusunda 993 cevap paylaştı. Öcü gibi çıkmışsın yapma... Gözüm acıyı gün ışığından. Beyaz güneşlikler çok gereksiz
114 Yorumla
Soran1 aybiraz daha açar mısın bu yorumu canım benim
Soran1 aycanım sen biraz gergin misin acaba bana öcü gibisin diyorsun o da savundu doğal olarak gayette haklı bu arada
Soran1 ay@AlperAras tamam sus sen de lutfen
- 1 ay
gerginim bu doğru ama durduk yere saldıranlara da tahammülüm yok ikisi karışık ve öcügibi derken saldırmadım gördüğümü söylemiştim. kafan çok kocaman bedenin anoreksiya gibi çıkmış bakışların da tüm ifadenle birlikte yapay ve donuk duruyor. bence yüzünü silse iyi kızdır ve açıyı değişse
poz değiş dedim zaten saldıran yok ve zaten bilinçli yapılmış her ne ise beni anlayan yok zaten hüüüü
Soran1 aybilinçli yapmadım bu pozu yani bi fotograf icin yarim saat ugrasacak miydim burasi icin yukaridan cektigim icin vucut asagida kafam da yukarida kalmis oldu bunu ben de fark ettim sadece cekmek icin cektim ve samimi gozuksun istedim sadece soruma cevap verebilirdin ben nasılım diye sormadım git biraz papatya cayi falan ic sicaktan oluyor sanirim bunlar hep
- 1 ay
tamam bana göre de poz vermey bilmiyorsun çirkinsin diyen yok uğraş diyen yok kendini olduğundan kötü gösteriyorsun. ne ise papatya bana işlemiyor ayrıca sinirli ve saldırgan değilim. ciddi samimi yoruma gelmiyosunuz ok
samimi de durmuyor ama sen bilirsin sizinnesli anlamıyor olabilirim. - 1 ay
Olayın nesille ya da yaşla zerre alakası yok, tamamen karakterle alakası var. Aramızda sadece 6 yaş var (1994 doğumlusunuz), yani ortada bir nesil farkı falan yok.
Bir insanı acımasızca aşağılayıp, dış görünüşü üzerinden siber zorbalık yapıp sonra da buna 'samimi yorum' demek tam bir çelişki. Şu anki tavrınız birini sokak ortasında dövüp sonra da 'aslında iyiliğini istiyordum' demekle aynı şey. Eleştiriye eyvallah ama linç kültürüne ve bir genç kızın psikolojisini durduk yere bozmaya çalışmanıza sessiz kalamazdım, kalmadım da.
Ben o kızın da hakkını korumak adına empati kurmanızı istedim, hakaret etmeden sınırımı çizdim; siz ise hakaret etmeyi seçtiniz. Kimsenin kimseyi durduk yere değersizleştirmeye hakkı yok. Umarım ne demek istediğimi biraz sakinleşince anlarsınız.
- Diğer konusunda 361 cevap paylaştı.
1 ayHangi durakta sın bekleme sıcakta gelip alayım
13 Yorumla- 1 ay
Çok güzel ve çekicisin benim le çalışsan bu saatte uyuyor olurdun ne iş yapıyorsun
Soran1 ayÇok centilmensiniz
Soran1 ayAma artık durakta değilim
Diğer konusunda 547 cevap paylaştı. Sorma biyere gitmesem dakika da bir otobüs geçiyor ben biyere gideceğim zaman otobüs gelmek bilmiyor
12 Yorumla
Soran1 ayEvet öyle şansızlık
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günaydın.
Durakta beklerken bir şeyler okurum, izlerim.
Şu an ise yürüyüş yapıyorum.14 Yorumla
Soran1 ayBen de size yazıyorum
Soran1 ayYine baharlar gelecek
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 ayGünaydın. Trafikte adım adım ilerlemek daha çok sıkıyor yalnız başına :)
16 Yorumla
Soran1 ayTrafik hiç çekilmiyor sıcakta maalesef evet
- 1 ay
İçime dert oluyor, sıcağı geçtim artık gaz fren sürekli. Bide toplu taşımadan atılan pis bakışlar var :D
Soran1 ayevet sen dur kalk yaparken yanında birini mi istiyorsun
- 1 ay
Evet muhabbet için iyi olur. Hatta yan koltuk prensi bile olabilirim... :P
Soran1 ayAhslahslshf harikaymış gerçek olur umarım
- 1 ay
Kıyamam yanımdaki kadına gene ben kullanırım o yüzden pek ummadım ben fdşslkfsl
Gizli Üye(25-29)1 ayUyandım kahvaltımı yaptım osurdum biraz ve Halterlerimi aldım, spor yapıcam protein tozunu sindirmeyi bekliyorum.
22 Yorumla
Soran1 ayAhalsıbsşakse çok doğal harikasın, kolay gelsin
Cevap sahibi1 ayTeşekürler randomun içinde patlattım bitane çok karmaşık duruyor. :d
Gizli Üye(18-24)1 ayTuvaletteyim. Buranın keyfini başka yerde alamıyorum bilmiyorum nedir ama müthiş bir zevk, bunu benim gibi prolar bilir..
14 Yorumla
Soran1 aybu bilgi için tesekkur ediyorum sana
Soran1 ayben de proyum
Cevap sahibi1 ayRica ederim efenim ne zaman istersen
Cevap sahibi1 ayAferin sende ağzının tadını biliyorsun
Gizli Üye(18-24)1 ayBu kız senmisin olm. KS de ne bicim hüzellikşer varmışta haberimiz yokmuş
14 Yorumla
Soran1 aybenden de güzelleri vardır ben atınca diğerleri de atar öyle görürsün artık
Cevap sahibi1 ayYok canım senden güzeli yoktır. Kirpikle liftingmi
Soran1 ayyok ya para vermem öyle şeylere ben doğuştan kalın telli benim kıllarım maskara falan da var ayrıca niye beğendin mi
Cevap sahibi1 ayKiripkler baya güzel tam anlamıyorum ama makyaj bir tık fazla olmuş ztn güzel bir kızsın bunları güzelliğini saklamak için vsmi kullanıyorsun 😄
Diğer konusunda 620 cevap paylaştı. Lan sayfada bu kadar güzel kız var mıydı kızın hem yüzü çok güzel hem fiziğe on numara kim yiyor acaba bu oyunu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBu gercek mi ya. Hangi durak bu. Hergun alim sizi free marti tag shshshshs
14 Yorumla
Soran1 ayahshshahyshr beles yani hı öyleyse çok sevinirim
Cevap sahibi1 ayUstune kahve hatta varsa zamani kahvalti bile ismarlarim shdhsbdbdbdhhsd
Soran1 ayben tamamım ama sonradan caymak yok
Cevap sahibi1 ayOlur cikayim hemen gizliden kaydet beni shshshshajsud
Gizli Üye(36-45)1 ayBöyle bi güzelliğin otobüs duraklarında ne işi var! Konum at, nereye istiyorsan bırakayım ☺
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayVardın mı gitmek istediğin yere güzel prenses?
Soran1 aycoktan
Gizli Üye(18-24)1 ayDurakta bekleyen bu güzelliğin KS de foto paylaşacağı kimin aklına gelirdi? 😁
16 Yorumla
Soran1 ayvalla ya benim bile aklıma gelmezdi
Cevap sahibi1 ayMesleğiniz nedir?
Cevap sahibi1 aySeni babandan istemeye gelmicem, meraktan soruyorum. Yaş farkı çok zaten
Soran1 ayeczacıyım 24
Cevap sahibi1 ayGüzel meslek 👍, 5 yaş küçüğüm
Soran1 aysağ ol, olsun
- Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayRampayı çıkmaya çalışıyorum 🤣🤣 günaydınlar olsun

🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayGünaydııınnn bu ne güzellik böylee kahve içiyorum bende 🧿🌹
12 Yorumla
Soran1 ayAfiyet olsn
Cevap sahibi1 ayTeşekkürler
1 ayOlum alt tarafı kız sıkılırken bi fotoğraf atmış nasıl bi yokluktasınız sndnfndndnc
23 Yorumla- 1 ay
Harbiden
- 1 ay
Nefes alsın yeter onlara sadece kız olsun 😂
- 1 ay
Ezikler ya işte
Diğer konusunda 50,1b cevap paylaştı. Sabah enerjini aldım knk sporla. Mutsuz görünüyorsun
12 Yorumla
Soran1 ayHarika, yok ya 1 saat önce öyleydim de şu an iyiyim
Bizim erkekler ne kadar yoklukta ve abaza lan. Sonra da kızların g*tü kalkıyor kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.
14 Yorumla
Soran1 ayyani buradakiler öyle biraz kimseyi kendimden üstün görmüyorum bu soruya neden bu kadar yanıt geldiğini de anlamadım sosyallik önemli cidden burada ki insanlara hiç mi kadın yüzü görmedin diye sormak lazım
Soran1 ayya bu sitedeki erkekler öyle bazıları haric tabi, anonim oldukları için kim tutarsa yürüyorlar herkese. alıştım dalga geçiyorum ben de eğlenmek kafa dağıtmak için giriyoruz sonuçta, sağ ol bu arada haklısın sen de
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayUsta bekliyorum ben de şu arabayı yapsinlar basip gidecem Türkiyeye
10 Yorumla - Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayDurakta beklemedim ki hiç 🤔 38 sene İstanbul’da yaşadım İstanbul kartım bile yoktu @tortitotilla 😂
11 Yorumla- 1 ay
yetersiz bakiye diye ötmenin nasıl bir duygu olduğunu da bilmiyosun😂😂 sana akbil alıcam ahdhdhs
1 aySıkılıyorsan eve kadar yürü can sıkıntın geçer )) canım sıkıldığı zaman spor yapıyorum
10 Yorumla - Diğer konusunda 448 cevap paylaştı.
1 ayKahve keyfi molaya ciktim malum hastane de calismak zor
11 Yorumla- 1 ay
Meslegin nedir
- Diğer konusunda 536 cevap paylaştı.
1 ayOtobüs yolculuğundan sonra minibüs beklemek eziyetti neyseki yarım saat beklemeye değdi.
10 Yorumla Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bende uzanıyorum saat gelince yola çıkacam ii gitmel için
10 Yorumla- Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı.
1 ayotobüse çok uzun zamandır binmiyorum ama eskiden hayal kuruyordum böyle dalıpta
10 Yorumla Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bizde masa başından oturuyoruz iş güç yok 🤷
10 YorumlaGüzel kızsın sana üstten kablosuz kulaklık yakışır ismi neydi unuttum birde makyajın tam kıvamında Güzel aynı durakta olsa idik sanırsam seni baya süzerdim 😅
01 Yorumla- Diğer konusunda 918 cevap paylaştı.
1 aySigara içiyorum genelde.. o değilde bune tatlılık güzellik aşık oldum galiba 😍
10 Yorumla
1 ayDurakta beklemiyorum arabamla işe gidiyorum 🫠
16 Yorumla
Soran1 ayArabam yok ama alacğm ben de umarım
- 1 ay
İnşallah en kısa zamanda. Sana satıyım istersen 😉
Soran1 ayYok sıfır istiyorum ben ya ama markaya göre de değişir tabi
- 1 ay
T Rock olur mu
Soran1 ayBilemedim
- 1 ay
Deneme sürüşü yapalım mı 😉😁
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayO kirpikler takma değilse anlık kalbime saplanmak üzereler amiga
10 Yorumla - Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 ayRabbim herkese beklenen otobüs şansı versin o halde :)
10 Yorumla
1 ayÇok güzelsin kız maşallah
31 Yorumla
Soran1 aySağ ol canım
- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
1 ayTipik İzmit kızı
14 Yorumla
Soran1 ayizmitte benim gibisi zor bulunur ama
ben bir taneyim
- 1 ay
Ya güzelsin diye iltifat ettim diye ego kasmana gerek yok be kadın!
Soran1 aysen bütün izmite iltifat ettin ama bana değil sağ ol yinede ego kasmadım
- 1 ay
Ego, net!
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayTürkçe ağlıyor türkçe isyanda
11 Yorumla
Soran1 aytürkçem gayet iyi benim amaa
beklerkene dedik diye türkçemiz kötü oldu
1 ayBu nasıl durak böyle
14 Yorumla
Soran1 ayoturabiliyorsun otobüs geliyor çok da şaşırılacak bir sey yok
- 1 ay
Tipine şaşırdım ben
Soran1 ayne var tipimde
- 1 ay
Tuhaf geldi
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aySen uçak mı bekliyorsun neden yukarı bakıyorsun
14 Yorumla
Soran1 ayevet uçan kuşları sayıyordum
- 1 ay
Heee ama kendini çekmişsin kuşları değil
Soran1 aykuşları bidahakine çekerim artık
- 1 ay
Lütfen teşekkür ediyorum
1 ayİlgi budalası ucube
11 Yorumla
Soran1 ayilgi istesem neden sizden isteyeyim
Gizli Üye(25-29)1 aySeni durakta bekleten hayat bize neler yapmaz :))
13 Yorumla
Soran1 ayhayat iste her an her sey olabilir
Cevap sahibi1 ayModelli arabam var seni alma şerefini bana layık görürsen güzel bşr arabam mevcut :)
Cevap sahibi1 ayEvet ama yine de sana böyle şeyler yapmasın ya
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayGünaydın. Durakta beklemiyorum
13 Yorumla
Soran1 aytuh ya bekleseydin keske
- 1 ay
Sağol beklememek daha iyi oluyor motorla
- 1 ay
Al bi motor kurtul sende
Bu kadar güzwl bir kız durakta beklemesi üzücü
14 Yorumla
Soran1 ayolsun be kadere razı geliyoruz, teşekkürler bu arada canım
Soran1 aykirpiklerim doğal ya benim saçlarım kaşlarım hep kalın telli olduğu için kıvırdım sadece maskara bir de o kadar
1 aybeklemiyomki sıkılayım :):
13 Yorumla
Soran1 ayiste ben herkesi kendim gibi sandığım icin
- 1 ay
:) pedallı elektrikli bisiklete geç ulaşımı daha rahat hemde toplu taşıma çilesi çekemezsin
Soran1 aydimi ya bisiklet de sürmeyi de seviyorum aslında ama her havada gidilmez ki yağmuru falan var sıcakta da terleyip ter kokmak istemem açıkçası ama düşüneceğim bunu elektrikli olursa iyi olur
Günaydınn, kıyafet seçmeye çalışıyorum😓
13 Yorumla
Soran1 aygiy üç bes parça bir sey bos ver
- 1 ay
senin gibi otobüs durağında değil TK 1017 sefer sayılı uçakta bekliyor hanımefendi :D
- 1 ay
@siyahcorap ahahahahaha😄
Güzellik şaka mııııııııııığ
19 Yorumla
Soran1 ayoahwasnyshr ayol senceee sa a mı
- 1 ay
Karamanın oyunu sonradan çıkar koyunu
- 1 ay
Mersin/Karaman tek attım izle
Soran1 ayatmasan daha iyiydi
- 1 ay
El insaf be birbirimizi bir daha görmicez he de geç kendimi zeki sanayım bende aw
Eski sevgilimden referans aldjm
Göz yüz yapısı
Saykoluğunu kamufle eden sinsi bakış akksksksksld - 1 ay
Sen niye açıklama yapıyosun karene aw
Soran1 aybos ver ya takılma sağ ol bu arada
- 1 ay
Önemli değil knk
- 1 ay
Yaşıyon mu oglem
1 ayişe geldik çalışmaya çalışıorum :D
117 Yorumla
Soran1 aykolay gelsin ya maaş yattığında ne yapacaksın
- 1 ay
:D sevineceğim :D
Soran1 ayahaha ben de
- 1 ay
:D nerde çalışıyorsun mesleğin ne
Soran1 aykocamın elinde yasıyorum bir de eczacıyım
- 1 ay
:D evli olmanı beklemiyordum :D eczacılık güzel meslek en azından niş bende muhasebeciyim :D benimkide nişimsi :D
Soran1 ayevli değilim ya nereden çıkardın kısmetimi kapatacaksn simdi, kocamın eli dediğim kocaeli yani sehir olarak ismi komik ya ondan
- 1 ay
:D burada kısmetinin kapanması bence snn açından pek olumsuz olacağını sanmıyorum :D ben de İzmir bu arada sadece seni görmek için ağrı kesici almaya gelen bir sürü müşterin olduğunu düşünüyorum :D
Soran1 ayyok canım benden daha güzelleri var burada ben diye geliyorlar baskasını alıp çıkıyorlar yine şanssızız
- 1 ay
:D nasıl bir eczane orası victoria secret mankenleri mi var :d
Soran1 ayneden merak ettin gelecek misin ahafagshw
- 1 ay
:D izmirden kocaeline gelip bir majezik alıp döneyim diyorum olmaz mı :D
Soran1 ayahaha komiksin he hosuma gitti kac kız tavladın böyle dökül
- 1 ay
elime kadın eli değmedi :D
Soran1 ayal iste dakika bir gol bir palavralara basladik
- 1 ay
iki dakika eğleniyoruz burada çok ciddiye alıyorsun
- 1 ay