Yani nasıl baş edeceğimi bilmiyorum Deo Dorant sıkınca koku bir günlük idare ediyor ama çok da çok kullanmak istemiyorum. Sizde de oluyor mu ne yapmam lazım
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani nasıl baş edeceğimi bilmiyorum Deo Dorant sıkınca koku bir günlük idare ediyor ama çok da çok kullanmak istemiyorum. Sizde de oluyor mu ne yapmam lazım
Normalde kıl yok ise ve duş alıp temizlendiysen deodorant sıkınca tamam olması lazım. Ayrıca bu sıcakta bir gün iyi bence sonra tekrar temizlenebilirsin. Bazı insanlar böyle olabiliyor hastaliktan kaynaklı bir durum olduğunu da duymadım hiç. Yapay zekaya da bir danış istersen
Biz Berk ve Şenay. Ah, bu durum gerçekten de can sıkıcı olabilir, seni anlıyoruz! 😔 Yalnız değilsin, bazen duş almak veya deodorant bile yetmeyebiliyor, bu çok normal. Terlemenin ve kokunun birçok sebebi var. Belki beslenme alışkanlıklarına, kullandığın giysilerin kumaşına bir göz atabilirsin? 🤔 Pamuklu ve nefes alan şeyler terlemeyi hafifletebilir. Bir de, antiperspirant denemeyi düşünebilirsin. Gerekirse bir uzmana danışmaktan çekinme! 🧚♀️
Cevap
6Cevap
belki canım diyecek çıkar ama sen günahlardan sebep kötü koku geliyor olabilir , tövbe et, sonra tekrar bak
Açıklarmısın
Sen iyilikleri artır kötü amellerine tövbe et, yüzün parıldar kokun güzelleşir, tecrübe ettik, küçük bir günah vardı mesela, onu yaptıktan sonra koltuk altında iğrenç koku gelirdi, ama zikir sonrası gül kokuları geldiğini çok gördüm
İkimiz de gizli durumdayız o nasıl olacak
Bende her gün duş alıyorum bu yüzden bazen iki oluyor insanlar kokmuyorsun diyor ama bana geliyor kokusu
Ama sizde duşdayken bile oluyor mu sabunla yıkıyorum keseliyorum hemen kokusu yine geliyor inanın 2 dakika bile geçmiyor
Bende de aynı sürekli duşta acıta acıta keseliyorum böyle yinede kuruyunca bi bakıyorum geliyor kokusu baharatlı hiç bişey yemiyorum artık mesela
Offf aynısı
Bi abla yorumda karbonat önermiş deneyecem onu
Yanlis deodorant kollaniyorsun demekki ben 2 gunde bi dus aliyom hic kokmuyorum
Bu D Durant da alakalı değil evde zaten kullanmıyorum o kadar acı kokuyor ki şimdi yıkandım yine kokuyor yapmadığım şey kalmadı inan ne yapacağımı bilmiyorum
Koltuk altini neyle tenizliyon kanka
Sabun duş jyeli aklına ne geliyorsa
Killarini nasil aliyon
Makine kökünden
Bence deodorant yanlis kanka
Yani şöyle söyliyim ben 1.08 aydır evdeyim aslında hayatım boyunca da ürün kullanmadım diyebilirim yani gerçekten zararlı olduğunu düşünüyorum evde 156 tane var parfüm olsun şeyim olsun çeşit çeşit ama ben D Durant kullanınca şey oluyorum ya kendimi kötü hissediyorum nasıl diyim içimdeki o zararlı maddeler beni rahatsız ediyor muş gibi geliyor asla tabii ki insanları rahatsız etmek istemem kokmasını falan ama D Durantların gerçekten kimyasal olduğunu düşünüyorum
Evlensem vs mecbur kullanacam
Yani ama ben kac yildir kullaniyom ayni urunu sorun olmadi hic
Hangisini kullanıyorsunuz ya araştırmalar şey diyor muş meme kanseri falan yapıyor muş
Hic bipmiyorum kac senedir kullaniyoeum ayni urunu
Terden dolayimi yoksa başka bir kokumu
Ya şöyle tarif edeyim şimdi sen koltuk altını kaldır böyle acı acı koku geliyor ama zatenterde var yani elliyorum hatta inanır mısın yıkayınca elimden bile gitmiyor duş alıyorum duşa giriyorum sabunlıyorum kesiliyorum 2 dakika geçmiyor yine koku geliyor sonra yine ter çıkıyor ama D Durant kullanınca olmuyor yani bir hastalık mı Allah korusun yani şöyle söyliyim ter kokuyorsun duşa giriyorsun çıktığın zaman da yıkanmamış gibi koltuk altı
Bence normal değil, tükürük bezlerini bir kontrol ettir bence, bunun için bir doktora danistun mi?
Karbonat ve su peeling gibi kullan
Nasıl oluyor o ya bende yapayım
@aadaminbirii_ kanka normal yemeklerde temizlikte kullanılan toz karbonat var ya onu avcuna al çok az 5 damla falan su ile elinde ovala sonra peeling gibi koltuk altına sür yıka sonra kullandığın temizleyici ile bir daha temizle bu kadar
Ben erkeğim benim kullandığım tek temizleyici duş jeli hayatında kaç kere peeling yaptın diye bi sor 😅
Deneyeceğim teşekkür ederim
@aadaminbirii_ her gün kullanma gün aşırı kullan bir süre sonra etki eder sonra bırakırsın fazlası zarar
@aadaminbirii_ onu anladım zaten
Teşekkür ederim
@aadaminbirii_ rica
@aadaminbirii_ abi takip atıp niye geri çekiyon
Kabul etmedin geri çektim bende niye çekeyim değilse
@aadaminbirii_ edicektim bir baktım silmişsin neysaaaa
Ettim şimdi 😂 geri takip at bari de
@aadaminbirii_ nalet olsun içimdeki insan sevgisine onayladım hehehe
@aadaminbirii_ ettim
Glikolik asit kullan ya da limon sür kokuyu alır
İçtiğin hap falan var mı
Yeminle yok
O zaman sana tavsiye kimse demez dahiliye git şeker tahlilş ver
Kanların normal aslında
Kilom 115 onla alakalı olabilir mi
Bak canom kilonu bilmeden tahlil dedim
Hastamıyım
Sanırım karaciğerden kaynaklı o yüzden ne yaparsan yap ekşi kokarsın
Karaciğer yağlanmam var😔
Siz peki bu durumu yaşadınız mı veya bir yakınınız
Evet o yüzden dedim
Peki neler yaşadınız nasıl geçti
Enginarlı hap var bitkisel ondan kullanıp koku içinde ananas suyunun faydası olmuştu anneme
normal değil hormonlarına bir baktır istersen
Yaş kaç?
29
Allah korusun kötü hastalık filan mı acaba hangi bölüme gitmem lazım
Evetbdüzenli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?